Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט חייב לומר כמה דברים:

1. אני חושב שלא מעלים כאן אף אחד על המוקד. למרות שיש עכשיו ספונסרים לפורום, לדעתי אם הם יהיו בגדר "טאבו", וכל מוצר שהם ייבאו יהיה אסור לכתוב עליו כלום רע, באותו הרגע הפורום הזה לא שווה כלום. מטרתו להיות אובייקטיבי.

בנוגע למקרה של אדי:

אדי מכר סאב לחבר פורום.

הסאב נקרע.

אדי נתן לו סאב חדש.

הטעות היחידה כאן הייתה אולי שחבר הפורום פירסם את המקרה לפני שהוא בכלל דיבר עם אדי.

אבל אני הייתי רוצה בתור אחד שקורא כאן, בתור קונה פוטנציאלי ובתור אחד שממליץ להמון אנשים בפורום ומחוצה לו לדעת על המקרה. המקרה הזה מבחינתי מעיד על דבר אחד, והוא איכות השירות של אדי ולא איכות הסאב. הרי ברור שמוצרים יתקלקלו. ככה זה, קורה.

אם זה יקרה על עצמו שוב ושוב אז יש בעיה במוצר.

אם זה קורה פה ושם, עקב פגם בייצור או לא יודע מה ויש יבואן שעומד מאחורי המוצרים שלו ולא מתחמק מאחריות, אז זה לא מעיד כלום רע על המוצר אלא רק טובות על היבואן.

אם זאת הסתרת דברים כאלו יש בה טעם נפגם.

2. בנוגע לתמחור - אני חושב שזכותנו בתור צרכנים להתמרמר על המחיר, אנחנו הישראלים גם אוהבים לבכות כל הזמן, אז זה בסדר.

נכון שהדגם הנ"ל של המגבר אינו נמכר בארה"ב, אבל הפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם עצומים לא רק כאן אלא אצל כל יבואן ואצל כל חברת אודיו. לא משנה איזו חברה תקנו המחיר בחו"ל יהיה בד"כ נמוך בחצי אם לא יותר.

לטובתנו עומדת אופציית הייבוא האישי.

חלק גדול מאיתנו השתמש בה כבר.

אנחנו ממש לא מחוייבים לקנות בארץ, זכות הבחירה בידינו.

מכיוון שכנראה יש מספיק לקוחות שמוכנים לרכוש את הסחורה בארץ במחירים שהיא נמכרת בה אזי רמת המחירים היא כפי שהיא.

שוב, זכות היבואן לדרוש את המחיר שהוא דורש.

זכות הצרכן להתמרמר ולהתלונן.

לצרכן אופציה לרכוש מאיפה שהוא רוצה מה שהוא רוצה.

אין פה שום נזק תדמיתי לאף אחד.

ואני אישית חושב שאם מישהו הוא ספונסר והוא מוכר מסטיק בזוקה ב-500 שקל, אז: א. זכותו. ב. דיי מהר אנשים בפורום יבינו שזה לא דיל טוב ויגידו את זה.

אני דיי בטוח שמי שהיה מתייעץ לגבי האלמאני ב-1800 ש"ח היה מקבל גם כאופציה את הסאנדאון (שהוא בדיוק באותו מחיר) או קשת מגברים אחרים באיזור (אוריון, רוקפורד, JBL, מק אודיו) כאופציות לשקול אותן.

3. יחיאל - אני מתפלא מעט על התגובה שלך. V12 עולה בערך 500 שקל. אלמאני 1800, או 1150 בדגם שספיידר מערכות מוכר. יש כאן הבדל רציני מאוד במחיר, יותר מכפול. לדעתי הן בכלל לא יריבות.

אלמאני נמכרת בארה"ב מזה זמן לא מועט לדעתי, וכבר כילד ראיתי מוצרים שלהם שם.

מהר מאוד הוסבר לי שמדובר בחברה שמכוונת לצד הזול יותר של הסקאלה.

זהו מותג (BRAND) שמתחרה בהרבה מוצרי מדבקה או כל מיני דברים עלומים מצד אחד.

מצד שני מתחרה בחרות MID-LINE כמו קנווד ופיוניר, ע"י מחירים זולים יותר על מוצרים שנותנים כביכול יותר.

(נגיד במגבר, בד"כ מגבר של אלמאני במחיר X יצהיר על יותר WATT מאשר מגבר של MID LINE באותו מחיר X, או אפילו מעט גבוה יותר).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומי אתם שתגידו לבעל העסק איך להגיב, יועץ תקשורת או אבא שלו

יש הרבה הבדל בין להיות יבואן לבין לדעת מה צריך לעשות יבואן

הרבה חברי פורום אוהבים לדבר, אבל שמגיע לעשייה זה כבר דבר שונה

(המקסימום שהם עושים זה להתקשר ליבואנים ולהגיד שמישהו מוכר מוצר שלהם בזול בפורום כדי לקבל הנחה בפעם הבאה שהם יקנו משהו אצלו)

אתם יכולים לדעת איך כל דבר מתנהל וכמה עולה, אבל עד שאתה לא עושה את זה לבד ומבין את ההשלכות האמיתיות של להיות יבואן בתור מקצוע ועסק יחיד שמפרנס אדם או משפחה, ולא בתור כותב "דברי חוכמה" מהבית של ההורים בקארספורום, יהיה דיי קשה להסביר.

ולמי שיודע איך כמה ולמה ליבא ומלמד את כל היבואנים, אולי תרים את הכפפה ותייבא בעצמך במקום לעשות רוח על ילדים

בודדים אנשי המקצוע כמו צביקה ויחיאל שהרוויחו את הזכות לדבר בזכות העשייה שלהם בת'רד כמו זה, שזה נוגע לכסף אמיתי ולא למשחקי פורום

אבנר ידידי.

1. לולא היה לי נסיון בנושא לא הייתי כותב זאת.

2. גם אני וגם אדי כבר מזמן שכחנו איך זה לגור עם ההורים :roll:.

3.אתה לא מכיר לא אותי ולא את אדי באופן אישי ,כזה שתוכל לקבוע האם אנחנו מתאימים או לא לסטנדרטים של מתן חו"ד על תמחור של יבואן כזה או אחר.

אני שמח שאתה מאשר את זכותם של אנשים נפלאים כמו צביקה ויחיאל, אבל אל תשכח שיש עוד אנשים שאתה כלל לא מכיר את פועלם, לכן אל נא תסיק מסקנות בטרם אתה יודע את כל העובדות.

4. הפורום קיים לכל נושא הקשור לאודיו לרכב, לכל חבר פורום שמורה הזכות להגיב ולהעיר במידת הצורך כמו גם לשבח ולהמליץ עפ"י ראות עיניו.

אף אחד כאן לא זקוק לאישורים כדי לרשום את מה שהוא חושב.

שמיוחד ששחור על גבי לבן ניתן לפעמים להבין שהדברים עומדים על דיוקם, אם זה סתם היה דיבורים באוויר ניחא- אבל העובדות מדברות בעד עצמם.

under construction..

פורסם

אינני מתכוון להכנס לדברים נוספים בוודאי ובוודאי כשהעמדות ביני לבין אבנר מובנות מזמן וכבוד הדדי זורם ביננו מזה חודשים רבים.

אני מבין את תגובותיו של אבנר ואכן אינני מחוייב להסכים איתן בשלמותן.

אוסיף ואומר שכל כוונתי היא למנוע מחבר פורום\בעל עסק לפגוע בתדמית שלו בו בזמן גם לפנות אל חברי פורום באופן מעליב בוטה.

אינני מסכים לחלוטין גם אם אופן המשוב של ניר כלפי D.C שכן גם שם יש שימוש במילים המצביעות על נימה אגרסיבית אך לפחות אני רואה בתגובותו של ניר צד מקצועי שלא פוגע בתדמיתו. ניתן לעדן את הדברים, ניתן לדבר ללא רגשות - בצורה כזו, מחלוקות מתיישבות מהר יותר והרווח התודעתי נקי יותר ותמציתי יותר.

הייתי עוצר כאן משום שהדברים כבר ברורים סה"כ ואין צורך להמשיך הלאה.

יחיאל סיפק תגובה מספקת לגבי המוצרים של אלמאני.

ניר סיפק תגובה מספקת לגבי נושא התמחור.

ודרור רשאי לתמחר את המוצר שלו בהתאם לצרכי העסק ואין צורך בהסברים והגנות עמדה על כך, תמיד ניתן לפנות אל הייבואן בשאלה אישית או לפנות למקור אחר.

הייתי מציע לעצור כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- משום מה אתה חושב שאני לא מכבד אותך, אם זה היה ככה לא הייתי אפילו מגיב למה שאתה אומר.

זה שאני לא מסכים איתך לא אומר שום דבר אחר חוץ מזה שאני לא מסכים איתך בנושא ספציפי- תפסיק לקחת כל אי הסכמה למישור האישי.

נ.ב שיניתי בשבילך את החתימה

פורסם

אבנר - אנחנו חייבים להפגש לכוס קפה - עליי :-P

רשמתי - אינני מתכוון להכנס לדברים נוספים בוודאי ובוודאי כשהעמדות ביני לבין אבנר (ביני לבינך) מובנות מזמן וכבוד הדדי זורם ביננו מזה חודשים רבים.

אם לא הבנת אני מכבד אותך מאוד ואני יודע שזה הדדי.

כבר מזמן הבנתי שאתה רושם הודעות בפורום מתוך מטרה להעלות רמה ומתוך כוונה לשמור דברים על דיוקם, אז ככה שתרגיש חופשי לדבר איתי.

במובן מסויים ההודעות שלנו משלימות מסר נכון ושלם כיוון שאנחנו מתקנים\מוסיפים אחד על השני - אין בזה שום דבר פסול, להפך.

וניר - יש לי אמא פולנייה - זה ממש לא משנה אם אני גר איתה או לא... :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב ניר

"במחיר שמתומחרים מוצרי DLS בארץ ניתן לרכוש בייבוא אישי כולל משלוח אווירי מהיר ומיסים מלאים כחוק 2 מוצרים זהים."

אולי תתעסק במה שאתה מבין בו, יבוא אישי ורמה אישית של התקנות ולקוחות

יבוא מסחרי זה אופרה אחרת לגמרי

מכירה ללקוחות זרים דרך מפיצים וחנויות שלא באים להתקין אצלך בחניה זה מאוד שונה

העסקת עובדים זה משהו אחר לגמרי

שילוח מסחרי "קצת" שונה (ולהביא מכולה של חומר איטום לא נחשב)

החזקת מלאי אסור במכירה לטובת אחריות, יודע מה זה?

ומיסים מלאים? אל תתחיל אפילו להשוות את המיסוי שאתה עובר בתור יבוא אישי ליבוא מסחרי ומיסוי עסקים (עד כמה שאני יודע ומניסיוני לא צריך רואה חשבון ועורך דין כדי לטפל במיסוי של יבוא אישי כמו ביבוא מסחרי כעסק)

נ.ב

מכיר מכיר את פועלם והוא מוערך יתר על המידה משום מה

יאללה, שלוף עוד שפן מהכובע ואני אחתוך לו את האוזניים

פורסם

אבנר,

לא דיברתי על ייבוא אישי.

אלא על ייבוא מסחרי על כל היבטיו.

לכן אמרתי, שאתה לא יודע הכל אז אל נא בבקשה תסיק מסקנות שאין להם בסיס.

under construction..

פורסם

אני יכנס לשרשור באמצע ויגיד שכול הכתוב פה הוא קרב התנצחויות חסר תועלת בעיקר בגלל שלא GREEN MONSTER ולא דרור D.C מכיר זה את זה (לפחות לא ברמה האישית) כדי לדעת מה יודע כול צד,

לGREEN MONSTER : כול מה שכתב מראה שיש לך איזה שהוא ידע בנושא אבל לא ברמה השל יבואן בסדר גודל של "אהובי שי", ולכן את לא תוכל לדעת מה באמת הולך אצלו מבחינת קבלת מחירים מDLS עצמם וכמה עולה לו להכניס/לאשר/לאחסן/לשווק וכ'ו,

אני יבוא ויגיד את את דרור אני מכיר וגם את אהובי שי ויודע מה העלויות פלוס מינוס ואיפה עומד רף הרווח, והוא לא גדול כמו שאתה מציג, או משתמע מזה גנבה לאור יום שמתבצע פה.

מה גם שאיך בכלל משהו יכול להשוות מוצרים שנקנו באופן פרטי לייבואן ?! הרי זה ברבה תחומים אחרים יש פערים גדולים בין הארץ לחו"ל,

דוגמא הכי פשוט אני הזמנתי השבוע נעליים מחו"ל שאחרי מכס וכ'ו הסתכמו ב250 ש"ח לאומת 450ש"ח, והנעל היא מאחת החברות הנעליים המובילות בעולם לנעליי ריצה אז מה גם מפציץ ברווחים פה בארץ...

לצערי לכולם יש פה מניעים נסתרים וזה בסדר אבל הרמה שחלקם מבטאים אותה לא מתאים לפורום ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

ניר ההשוואה שנתת פה בנוגע לזה שאתה יכול לייבא שני A3 במחיר שאותו יבואן מוכר בארץ דווקא נראית שונה וצביעה על יבוא אישי נטו

שום יבוא מסחרי על כל היבטיו

אל תערבב אותי אני לא מהמתערבבים

בתודה, אבנר

פורסם

השרשור גלש מעל ומעבר.

ננעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...