Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדם אמין? אחרי שהוא ביצע עבירה על החוק, אתה קורא לו "אמין"?:arrow:

לפני כחודש התמודדתי עם בעייה דומה בפורום שאני מנהל, הדבר גרם לעזיבת מפרסם בסופו של דבר. כמובן שהיו עוד דברים, אבל זה היה חמור מספיק.

אמין - אדם העומד בהבטחה - מקיים את המילה שלו .

בנוסף הוא גם היה גמיש - ובא לקראת הקונה ועזר לקונה לפתור בעיה .

דוגמה מוחשית - אדם המבטיח לך כי ידקור אותך - ומבצע , הוא אדם אמין , נכון שהוא עבריין , אבל אמין .

( מתנצל מראש שהדוגמאות שלי דפוקות ולפעמים קורעות )

אלעד - כנראה ברווז פיספס את טבילת הבוקר , ויצא היום קצת חם לעולם :lol:

מבחינתי כייף לקרוא את העידכונים שלך , מהחניה וכמובן בדרכי המשלוחה בדרכים ( כדברי לובה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אמין - אדם העומד בהבטחה - מקיים את המילה שלו .

דוגמה מוחשית - אדם המבטיח לך כי ידקור אותך - ומבצע , הוא אדם אמין , נכון שהוא עבריין , אבל אמין .

( מתנצל מראש שהדוגמאות שלי דפוקות ולפעמים קורעות )

אין כמו דוגמא ציורית כדי להבהיר נקודה.

ומאיפה הבאת את ההגדרה הזו למילה אמין?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בכוונה לא פרסמתי את שם המוכר, כדי ש"מר ישראלי" לא יעשה עליו את התרגיל...

יאמר לו שהחבילה הראשונה לא הגיעה וינצל את טוב ליבו כדי לקבל עוד אחת בחינם.

קראתי את התגובה שלך והרגשתי צורך לשתף במשהו.

הזמנתי מוצר מסויים, אשר לפי טענת המוכר, נשלח אליי כעבור ימים אחדים מקבלת התשלום.

עברו מאז ההודעה הזו כמעט חודשיים תמימים, בהם לא קיבלתי שום מעטפה/חבילה/הצעת נישואים לביתיי.

שלחתי מייל למוכר לאחר חודש אחד והוא אמר לי לשמור איתו על הקשר. עבר עוד חודש ושלחתי לו מייל. כמה דקות לאחר מכן, הוא זיכה את החשבון שלי בסכום המלא, אותו שילמתי מלכתחילה. (הוא היה POWER SELLER עם 99.9 אחוז, שממש לא היה צריך NEGATIVE לאוסף).

בנוסף, הוא רשם לי את ההודעה הבאה (ואני מצטט):

It seems that all items shipped to your country never get delivered. I will be refunding your amount in full and we will no longer be shipping to your country. Sorry for the terrible postal mishap. We ship as soon as payments are received. If the item finally shows up, please let me know. Sorry again for the lost or stolen item.

ההודעה הזו גרמה לי לחוש אי-נעימות מסויימת.

המילה "מר ישראלי" עלתה לי בראש, בזמן שקראתי את ההודעה.

כמובן שאם איכשהו והמוצר יגיע אליי, אני ישר אצור איתו קשר ואשלם לו את מלוא הסכום.

פורסם
אין כמו דוגמא ציורית כדי להבהיר נקודה.

ומאיפה הבאת את ההגדרה הזו למילה אמין?

מכאן

150px-Uganda-Amin-10-Shillings-cr.jpg אידי " אמין " דה דה ( כן כן )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אלעד, לא עושים בעיות עם המנורות האלה?

רציתי להתקין כאלה אצלי אבל שמעתי כמה וכמה פעמים על בעיות עם שוטרים ובטסט(למרות שזה לא קסנון), ולכן לא התקנתי.

אם הרכב שלך נראה מפוקפק (סיביק שחורה למשל, איביזה שנת 94 עם חלונות שחורים מלאה בבניות פיברגלאס) ואתה נוסע כמו פסיכי, הנורות האלו ישמשו תירוץ אם לא ימצאו בעיה אחרת. (בטסט ובבדיקה שגרתית)

אם הרכב שלך סולידי ולא צעקני, אף אחד לא יגיד לך שומדבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Black Joker, קרה לי פעמיים שמשלוח לקח הרבה זמן בצורה חריגה. מאוד חריגה.

בשני המקרים השולח החזיר את הכסף, ובשני המקרים אחרי תקופה ארוכה למדי - הגיעה החבילה ושילמתי למוכר חזרה (אחד מהם סירב לקבל את הכסף).

בפעם הראשונה החבילה נשלחה בדואר יבשה במקום בדואר אוויר ולכן המשלוח לקח שלושה וחצי חודשים במקום שבועיים-שלושה.

בפעם השניה, המשלוח (שיצא מקנדה) עשה סיבוב ב~20 מדינות בארה"ב לפני שהגיע לניו-יורק, משם נשלח לאנגליה, צרפת, גרמניה, איטליה, ספרד, יוון ואז לארץ.

זה היה משלוח אווירי, של UPS (התעקשות של המוכר שהוא עובד רק איתם) שהיה אמור לקחת שלושה ימים.

אחרי שבוע שראיתי ששום דבר לא הגיע ויצרתי קשר עם המוכר.

הוא שלח לי את המספר חבילה ואמר שהם כנראה עשו טעות כי החבילה עשתה מרחק גדול יותר מאשר הוא עשה עם הרכב שלו ב3 שנים האחרונות.

הוא יצר איתם קשר, התלונן שמשלוח שאמור לקחת שלושה ימים לקח כמעט שבועיים וקיבל חזרה את עלות המשלוח.

אחרי שהוא זוכה על עלות המשלוח, הוא החליט לזכות אותי הן על עלות המשלוח (~60 דולר) והן על עלות המוצר (~150 דולר) כאות פיצוי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
Black Joker, שהם כנראה עשו טעות כי החבילה עשתה מרחק גדול יותר מאשר הוא עשה עם הרכב שלו ב3 שנים האחרונות.

LOL:arrow:

אהבתי...:lol:

מזכיר לי את השיר "הייתי בפאריז וגם ברומא" משום מה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
Black Joker, קרה לי פעמיים שמשלוח לקח הרבה זמן בצורה חריגה. מאוד חריגה.

בשני המקרים השולח החזיר את הכסף, ובשני המקרים אחרי תקופה ארוכה למדי - הגיעה החבילה ושילמתי למוכר חזרה (אחד מהם סירב לקבל את הכסף).

בפעם הראשונה החבילה נשלחה בדואר יבשה במקום בדואר אוויר ולכן המשלוח לקח שלושה וחצי חודשים במקום שבועיים-שלושה.

בפעם השניה, המשלוח (שיצא מקנדה) עשה סיבוב ב~20 מדינות בארה"ב לפני שהגיע לניו-יורק, משם נשלח לאנגליה, צרפת, גרמניה, איטליה, ספרד, יוון ואז לארץ.

זה היה משלוח אווירי, של UPS (התעקשות של המוכר שהוא עובד רק איתם) שהיה אמור לקחת שלושה ימים.

אחרי שבוע שראיתי ששום דבר לא הגיע ויצרתי קשר עם המוכר.

הוא שלח לי את המספר חבילה ואמר שהם כנראה עשו טעות כי החבילה עשתה מרחק גדול יותר מאשר הוא עשה עם הרכב שלו ב3 שנים האחרונות.

הוא יצר איתם קשר, התלונן שמשלוח שאמור לקחת שלושה ימים לקח כמעט שבועיים וקיבל חזרה את עלות המשלוח.

אחרי שהוא זוכה על עלות המשלוח, הוא החליט לזכות אותי הן על עלות המשלוח (~60 דולר) והן על עלות המוצר (~150 דולר) כאות פיצוי.

אצלי זה נשלח בדואר אוויר דרך USPS.

לפני שנכנסתי לכל הקטע של הקניות האלו, הוזהרתי מראש לא לקנות דברים שנשלחים דרך משלוח יבשה, כי זה לוקח כמה חודשים טובים.

נקווה שזה יגיע...

• תוכן חדש...