Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהבנתי שלא ניתן להשיג בארץ מנורות פיליפס דיימונד ויז'ן, החלטתי לנסות את מזלי באיביי. חיפוש הניב שלל מוכרים, וכמו כל ישראלי טוב, ישר הלכתי על ההצעה הזולה ביותר. לאחר שקראתי את כל התנאים ווידאתי את מחיר המשלוח לארץ, הזמנתי סט אחד בעלות כוללת של כ-45$. אומנם ניתנה לי האפשרות להזמין סט נוסף תמורת משלוח זול יותר, אבל העדפתי להימנע מבעיות עם המכס עקב חבילה בשווי של יותר מ-50$.

להפתעתי, כעבור זמן קצר קיבלתי מייל מהמוכר, בו הוא הודה לי על הרכישה. במייל, המוכר ביקש ממני בשום פנים ואופן לא להשאיר לו פידבק שלילי, וכי אם ישנה בעיה כלשהי שאדווח לו והוא מבחינתו יעשה כל שביכולתו, כולל החזרת כסף, כדי להבטיח את שביעות רצוני.

החלטתי לספר לו את הסיבה שרכשתי רק סט אחד, ואילו תוך כמה דקות הוא חזר אלי במייל נוסף, בו הוא כתב שאם ארצה, הוא מוכן לשלוח לי סט נוסף במחיר מוזל ובחבילה נפרדת, ואף ציין שהוא יציין שמדובר במתנה! כמובן שהסכמתי, וכך קיבלתי את הזוג השני בכ-39$ בלבד.

היום שתי החבילות הגיעו לדואר - שבוע וקצת מיום הרכישה. יש לציין שהמנורות הגיעו בתוך ניילון פצפצים שהיה נתון בתוך מעטפה מרופדת. התקנתי מקודם את המנורות, והן כמובן תקינות לחלוטין.

רציתי לציין לטובה את המוכר, אשר קיים איתי קשר רציף לכל אורך המכירה והתגלה כאדם נחמד ביותר שאף מוכן לעזור לקונה מעבר למצופה ממנו.

שמו הוא ג'רמי, הכינוי שלו הוא leashy3 והוא נמצא בהונג-קונג.

אם יוצא לכם להתקל בו, דעו שמדובר באדם אמין ושהקניה ממנו בטוחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

החלטתי לספר לו את הסיבה שרכשתי רק סט אחד, ואילו תוך כמה דקות הוא חזר אלי במייל נוסף, בו הוא כתב שאם ארצה, הוא מוכן לשלוח לי סט נוסף במחיר מוזל ובחבילה נפרדת, ואף ציין שהוא יציין שמדובר במתנה! כמובן שהסכמתי, וכך קיבלתי את הזוג השני בכ-39$ בלבד.

היום שתי החבילות הגיעו לדואר - שבוע וקצת מיום הרכישה. יש לציין שהמנורות הגיעו בתוך ניילון פצפצים שהיה נתון בתוך מעטפה מרופדת. התקנתי מקודם את המנורות, והן כמובן תקינות לחלוטין.

רציתי לציין לטובה את המוכר, אשר קיים איתי קשר רציף לכל אורך המכירה והתגלה כאדם נחמד ביותר שאף מוכן לעזור לקונה מעבר למצופה ממנו.

שמו הוא ג'רמי, הכינוי שלו הוא leashy3 והוא נמצא בהונג-קונג.

אם יוצא לכם להתקל בו, דעו שמדובר באדם אמין ושהקניה ממנו בטוחה.

אדם אמין? אחרי שהוא ביצע עבירה על החוק, אתה קורא לו "אמין"?:arrow:

לפני כחודש התמודדתי עם בעייה דומה בפורום שאני מנהל, הדבר גרם לעזיבת מפרסם בסופו של דבר. כמובן שהיו עוד דברים, אבל זה היה חמור מספיק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

את הדואר ממזמן לא מעניין איך אתה שולח את החבילה. זה לא כאילו תשלח מרצדס מקלארן במכולה בדואר ותסמן "V" תחת "מתנה" אז המוכס יגיד "אה זאת מתנה, אין מכס" ויחליק לך אותה.

אני לא פעם ולא פעמיים שלמתי מכס על "מתנה".

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אדם אמין? אחרי שהוא ביצע עבירה על החוק, אתה קורא לו "אמין"?:arrow:

לפני כחודש התמודדתי עם בעייה דומה בפורום שאני מנהל, הדבר גרם לעזיבת מפרסם בסופו של דבר. כמובן שהיו עוד דברים, אבל זה היה חמור מספיק.

כן, זה אדם אמין. הוא היה עקבי לחלוטין בקשר שלו איתי, המידע שהוא נתן אודות המוצר היה מדויק, הטיפול היה מהיר ויעיל, המחיר זול מאוד והרצון שלו לעזור בהחלט אינו מובן מאליו.

במחשבה שניה... עזוב, זה חרא של מוכר. אל תעשה איתו עסקאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

תתחדש, גם לי יש נסיון טוב עם חנות בEBAY ברכישת הנורות הללו.

לאחר שמשלוח ראשון התעכב מעל לחודש, נשלח אליי שוב המוצר בחינם, הפעם עם דואר רשום.

בסופו של דבר הגיעו שתי החבילות יחד. כאשר הראשונה הגיעה אחרי השניה !

בסופו של דבר קיבלתי 2 סטים במחיר של אחד פלוס אורות חניה של פיליפס חינם שקיבלתי מהם בשתי הפעמים (משהו כמו 50 דולר שילמתי)

דרך אגב, הDIAMOND VISION באות בתוך קופסת פלסטיק קשיח, אני מקווה שזה מה שהיה בתוך הפצפצים ושהן לא באו בתפזורת או משהו כזה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה טכנית.

אם אני שם כאלה בפז'ו 206, יהיה לי גם אור יחסית בהיר (כחול?) ולא צהוב ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
תתחדש, גם לי יש נסיון טוב עם חנות בEBAY ברכישת הנורות הללו.

לאחר שמשלוח ראשון התעכב מעל לחודש, נשלח אליי שוב המוצר בחינם, הפעם עם דואר רשום.

בסופו של דבר הגיעו שתי החבילות יחד. כאשר הראשונה הגיעה אחרי השניה !

בסופו של דבר קיבלתי 2 סטים במחיר של אחד פלוס אורות חניה של פיליפס חינם שקיבלתי מהם בשתי הפעמים (משהו כמו 50 דולר שילמתי)

דרך אגב, הDIAMOND VISION באות בתוך קופסת פלסטיק קשיח, אני מקווה שזה מה שהיה בתוך הפצפצים ושהן לא באו בתפזורת או משהו כזה :)

אני מעוניין לקבל מוצרים שאני רוכש ונשלחים אליי במעטפות, דרך דואר רשום.

מה אני צריך לבקש מהמוכר ומהי עלות התוספת הממוצעת לשירות זה?

פורסם

לא רק הדיימונד ויז'ן באות באריזה קשיחה, אלא כל המנורות שלהם. וכן, כמובן שהן הגיעו באריזתן המקורית.

שאלה טכנית.

התשובה היא כן.

פורסם
שאלה טכנית.

בהחלט.

כמה דולרים.

אייל מה שם המוכר?יש לו H4?

בכוונה לא פרסמתי את שם המוכר, כדי ש"מר ישראלי" לא יעשה עליו את התרגיל...

יאמר לו שהחבילה הראשונה לא הגיעה וינצל את טוב ליבו כדי לקבל עוד אחת בחינם.

H4 ניתן להשיג בארץ ב GTLV ומקומות נוספים במחיר מאוד דומה (אפילו יותר זול לעתים) , אני הזמנתי מחו"ל כי H7 אין להשיג בארץ.

אני אעביר לך את השם בהודעה פרטית

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כן, זה אדם אמין. הוא היה עקבי לחלוטין בקשר שלו איתי, המידע שהוא נתן אודות המוצר היה מדויק, הטיפול היה מהיר ויעיל, המחיר זול מאוד והרצון שלו לעזור בהחלט אינו מובן מאליו.

עד כאן הכל בסדר וסבבה.

הזנחת את העובדה שהוא עבר קצת על החוק.

לקרוא "אמין" לאדם שעובר ביודעין על החוק, זה אוקסימורון.

במחשבה שניה... עזוב, זה חרא של מוכר. אל תעשה איתו עסקאות.

?

רק אל תקרא לו אמין, וזהו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלעד, לא עושים בעיות עם המנורות האלה?

רציתי להתקין כאלה אצלי אבל שמעתי כמה וכמה פעמים על בעיות עם שוטרים ובטסט(למרות שזה לא קסנון), ולכן לא התקנתי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הכי חשוב לבקש מהמוכר משלוח עם Tracking number.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...