Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני זקוק לעזרה. מכרתי את הרכב שלי לפני שבוע. הסכמתי עם הקונה

שאני אשאיר לו את הביטוח לרכב ליומיים עד שיתארגן על ביטוח חובה משל עצמו.

צעד טפשי וחסר נסיון מצידי אבל כרגע הקונה מנסה לנפנף אותי ואומר שהוא לא מוצא את תעודת הביטוח.

סוכן הביטוח שלי אומר שהוא צריך את התעודה המקורית ע"מ לבטל את הביטוח.

יש למשהו רעיון מה אני עושה? האם הקונה יכול לדפוק אותי באיזשהו צורה?

תודה לכולם מראש.

פורסם

אני מאמין שהקונה באמת לא מוצא את תעודת הביטוח כי הוא לא יכול להשתמש בה.

האמת היא שהוא לא היה צריך גם לבקש ממך להשאיר לו ליום יומיים את החובה כי מהרגע שהעברת בעלות על שמו (ואני מקווה שהעברת), הביטוח כבר לא תקף לגביו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

הנקודה היא (ע"פ סוכן הביטוח שלי) שאם מחר הוא עושה תאונה הביטוח יתבע אותי מאחר והביטוח של הרכב רשום על שמי..

וזה בעיה. חוצמזה איך אני מבטל את הביטוח?

פורסם

לא יודע איזה סוכן זה אבל בזמנו גם ביררתי והחוק אומר במפורש שהפוליסה מתבטלת ברגע שאתה מוכר את הרכב, לכן אין לביטוח שום תוקף והקונה כאילו נוסע ללא ביטוח. בנוסף לזה תבקש מהסוכן שיוציא לך פוליסה חדשה כמו במקרה של אובדן ואז שיבטל , כך גם תמיד תוכל לטעון שאיבדתה את הפוליסה כנראה ברכב והקונה מצא אותה וניסה להשתמש בה ללא רשותך במקרה שיקרה משהו . זה נשמע לי קצת מוזר כי גם לסוכנים יש עותקים מזה ואין שום בעיה לבטל לי זה נראב כאילו הסוכן מחפש דרך לא לבטל לך את הביטוח כדי לא להפסיד כסף.

כל זה תקף כמובן אם העברתם בעלות אם לא והרכב רשום עדיין אליך אז הביטוח תקף ואז באמת יכולים לתבוע אותך במקרה של תאונה

פורסם

אם הסוכן ביטוח משחק אותה ראש קטן אז תשחק אותה גם אתה ראש קטן - תגיד שהוא החזיר לך את הפוליסה והיא הלכה לך לאיבוד.

הוא לא יכול להכריח אותך להשאיר את הביטוח בנימוק שאיבדת את הפוליסה.

פורסם
היי,

הנקודה היא (ע"פ סוכן הביטוח שלי) שאם מחר הוא עושה תאונה הביטוח יתבע אותי מאחר והביטוח של הרכב רשום על שמי..

וזה בעיה. חוצמזה איך אני מבטל את הביטוח?

זה באמת מה שהסוכן שלך אמר?

זה נשמע לי מופרך כי במיקרה של תאונה עם נפגעים בעל פוליסה אמור לתבוע את ביטוח החובה שלו ולא להפך.

אם הסוכן התכוון למקיף, זה נשמע לי עוד יותר מוזר.

עשית העברת בעלות בכלל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סוכן הביטוח שלי אומר שהוא צריך את התעודה המקורית ע"מ לבטל את הביטוח.

יש למשהו רעיון מה אני עושה?

תגיד לסוכן הביטוח שלך שהסיפור שהוא מנסה למכור לך נשמע כמו בולשיט אחד גדול!, שיתעורר ויבטל לך את הביטוח!

אתה יכול להשתמש במילים אלו אם אתה חושב שיעזור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם נעשתה העברת בעלות, הפוליסה לא שווה כלום ואתה צריך ללכת אל הסוכן שלך ולבטל את הפוליסה החל מהיום שבו ישנה העברת בעלות.

אם הרכב לא על שם בעל הפוליסה, אין ביטוח. נקודה!

פורסם

כעיקרון עשית טעות שהעברת את התעודה {גם לי זה קרה } גם אני פעם מכרתי רכב ובישביל ליהיות בנאדם טוב השארתי לו את התעודת ביטוח וכשרציתי לבטל את הפוליסה קיבלתי את אותה תשובה כמו שלך שיכולים ליתבוע אותי אישית במיקרה של תאונה היתקשרתי לבחור והוא אמר לי שהוא לקח את הרכב לניקוי ושם הוא זרק את הפוליסה וכל מה שלא היה צריך

אז אמרתי לסוכן ביטוח שמכרתי את הרכב ושכחתי את הפוליסה ושהקונה זרק אותה אז הוא אמר לי שאני צריך ללכת להביא תצהיר מעורך דין שהתעודה אבדה {מה שעלה בעוד 150 ש"ח} וזהו

מסקנה לא מעבירים תעודת ביטוח גם לא לדקה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דוגמה נוספת הפוכה ממה שהביאו כאן: מכרתי את הרכב והפוליסה נשארה אצלי,הלכתי לבטל את הפוליסה אצל הסוכן שלי והוא אפילו לא דרש ממני לראות את הפוליסה.ככה שנראה לי שהסוכן שלך הולך ראש בקיר ולא לטובתך.אני הייתי חושב להבא למצוא סוכן שידאג לאינטרסים שלי ולא להפך.

פורסם
אם נעשתה העברת בעלות, הפוליסה לא שווה כלום ואתה צריך ללכת אל הסוכן שלך ולבטל את הפוליסה החל מהיום שבו ישנה העברת בעלות.

ממש לא נכון.

אין קשר בין בעלות על הרכב לבעלות על הפוליסה, כי הביטוח מכסה כל אדם הנוהג ברשותו של בעל הפוליסה.

פורסם

הפוליסה חייבת להיות על שם הבעלים של הרכב, לא של הנהג. אם נעשתה העברת בעלות, הפוליסה על שם אדם אחר (הבעלים הקודם) אבל הרכב על שם הבעלים החדש.

למשל אני לא יכול לעשות לאוטו של אמא שלי ביטוח על שמי, כי אז הוא לא יהיה שווה כלום כי האוטו רשום על שמה.

פורסם

פשוט מאוד ,בפוליסה כתוב השם שלך ושם הרכב שבבעלותך ,ברגע שהעברת בעלות המסמך הזה כבר לא תקף כי אתה לא בעל הרכב .ככה שגם הבחור שקנה ממך את הרכב יכול רק לנגב את האיזור שלא זורחת בו השמש עם המסמך הזה.

הדבר שהכי מעצבן פה זה הסוכן שלך שאמור להגן על האינטרסים שלך ולא לעשות לך "דווקא"

מוזר שהוא לא הסביר לך את כל זה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

פעם באמת היה אפשר להשאיר את הביטוח לעוד יום יומיים עד שקונה הרכב היה מתאפס על ביטוח רכב חדש.

היום ברגע שבוצעה העברת בעלות בסניף הדואר- ביטוח הרכב בטל ומבוטל,חד וחלק.

בזמנו שאני קניתי את הרכב ביקשתי ממוכר הרכב שישאיר את הכיסוי לעוד יומיים והוא דווקא נענה לבקשה שלי,אבל ליתר ביטחון ביקשתי ממנו ליצור קשר עם חבר הביטוח,ושם אמרו לו חד משמעית שעם ביצוע העברת בעלות ביטוח החובה של הרכב מבוטל והוא צריך לקבל עבורו זיכוי כספי,ולגבי המקיף הוא אוטומטית נעצר ויש לו אפשרות או לקבל החזר או להעביר אותו לרכב הבא.

בקיצור, סוכן הביטוח שלך משחק לך קטע, תדרוש את ביטול הביטוח ותאמר לו שיש לך אסמכתא אודות ביצוע העברת הבעלות (תגיד רק שהיית מספיק חכם לעשות העברת בעלות במקום).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שנים נסעתי על רכב שהיה רשום על שם אבי כשהוא היה במוסד. כל הביטוחים היו על שמי. כשר לחלוטין.

בעסק שלי הבאתי את האוטו מהבית כהשקעת בעלים. הפוליסות היו על שם העסק והרכב על שמי. כשר לחלוטין.

נקודה!

• תוכן חדש...