Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מערכת חדשה לרכב (אין לי כרגע כלום למעשה, לא HU, לא רמקולים, לא מגבר...).

התקציב שעומד לרשותי הנו 2,000 ש"ח.

אני יודע שהוא מוגבל מאד, אבל זה מה יש...

אני גם מודע שאני צריך לוותר על רכיבים (כנראה על מגבר וסאב).

השאלה היא איך הייתם מחלקים את התקציב? ארבעה רמקולים ו-HU? שני רמקולים, HU ומגבר?

בעיקרון חשובה לי האיכות של הסאונד ופחות העוצמה.

תודה מראש על העזרה...

פורסם

תודה רבה, אכן עזרת.

השאלה היא, האם הרמקולים שמצויינים בתגובה הקודמת, יכולים לעבוד טוב בלי מגבר?

אולי כדאי לבחור את הסט הזול יותר של מורל (pulse 6 אם אני לא טועה) ולבחור HU לא מהיקרים (בסביבות 700)

להוסיף מגבר נורמלי בסביבות 1,000) ואז בחריגה קלה מהתקציב לקבל תוצא טובה יותר?

או, שבאמת עדיף להשקיע עכשיו 2,000 בקומפוננט וב-HU טובים ואחר לבצע שידרוג?

אגב, אם אני הולך על סט קומפוננט אחד, עדיף לשים אותו מאחורה או מקדימה?

תודה...

פורסם

סט קומפננט זול יותר עם מגבר ייתן לך תוצאה טובה יותר אני מאמין אבל השאלה היא, אם אתה מעדיף לקנות קומפוננט טוב יותר ולחכות לשדרוג. זה תלוי בך, אני אישית הייתי קונה את הקומפננט היקרים יותר ומשיג את הכסף למגבר, גם מגבר יחסית פשוט יוכל לעשות פלאים ככה שלא תצטרך לחכות הרבה זמן עם השדרוג

פורסם

מקדימה כמובן, משפט שרץ פה הרבה " אם היית מגיע לראות הופעה,היית עומד אליה עם הגב?".

הייתי מציע לך גם לבדוק רכיבים יד2 בפורום וכו'.

אם אתה כן שוקל אחרי ההתקנה הזאת לשדרג בעתיד אז תקנה קומפוננט וHU בתקציב הנ"ל.

הקומפוננט PULSE הוא קומפוננט מעולה וזול,best value for money לדעתי,ותמיד תוכל להוסיף לו רכיבים כגון טויטרים וקרוס מהדגמים הגבוהים יותר או לשדרג את המיד בעתיד.

ואח"כ תוסיף מגבר 4\3 ער' נחמד שיספיק לסט הקידמי ולסאב,ותוסיף סאב.

זהו סה"כ.

תיקח בחשבון שתצטרך גם לקנות חיווט , והתקנה טובה.

פורסם

שוב תודה רבה, אתם מאד עוזרים.

אני אקשה עליכם רק עוד קצת ואז אלך לעשות שופינג...

אם היו לכם שתי אופציות :

1. לקנות קומפוננט ו-HU ב-2,000 ש"ח

2. HU, קומפוננט ומגבר ב-2,500

על אילו מרכיבים הייתם הולכים בכל אחד מהאופציות (אני יודע שזה עניין של טעם במרבית המקרים, אבל הייתי שמח לקבל את דעתכם).

אני מכיר את Focal מתחום הסטריאו הביתיף לדוגמא, והוא מצוין, השאלה היא האם גם ברכב הוא עושה את אותה העבודה...

תודה רבה ואשמח אם אוכל לקבל המלצה למקום שבו אוכל ללכת להתקין בת"א.

פורסם

בקשר לעניין התקציב אני אישית הייתי קונה ב2000 שקל רדיו דיסק וסט קומפוננט ואת ה-500 שקל הנותרים הייתי שומר וחוסך בשביל לקנות מגבר יותר רציני מכיוון שב-500 שקל יהיה לך קשה למצוא מגבר טוב,אולי ביד שניה אבל גם שם לא תמיד יש מציאות כאלו טובות.

או שהייתי משקיע את ה-500 ש"ח האלו בהתקנה טובה או חיווטים טובים יותר.

בקשר לפוקאל אז די קשה להגיד עם זה ישמע כמו הרמקולים הבייתיים שלהם,אני מאמין שהאופי צליל ישמר כלומר המהירות החדות והבהירות של הצליל אבל אל תשכח שברכב יש אקוסטיקה נוראית,והנפחים לא הכי טובים לרמקולים בדלתות בדר"כ וגם אתה יושב נורא קרוב לרמקולים.

בעיקרון כשתלך לקנות רמקולים אז תבקש מהמתקין לשמוע כמה סטים ולפי זה תבחר.

• תוכן חדש...