Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתמול(יום ראשון) הרכבתי את המערכת החדשה שלי אצל אבי דבורה מ "מיגון וניגון" לפי המלצות של חלק מהגולשים, לפי העיין הוא עבד יפה ונקי אבל בסוף ההתקנה גילינו שייש "רעש" או ציפצופים כאלה בלתי פוסקים ומעצבנים מהטוויטרים של הסט הקידמי ובנוסף לזה גם כמו פיצוצים כאלה מהרמקול כשאני מכבה את המערכת או כשאני מנמיך את הווליום לאפס, הוא טוען שהרדיו דיסק שלי דפוק(פיוניר mp5080) אבל אני אמרתי לו שלא הייה לי את זה ברכב הקודם כשמישהו אחר התקין לי אם מישהו יודע ומכיר את הבעיות אשמח לקבל פתרונות אפשריים

הרכיבים הם:

מגבר 4 ערוצי של soundstream trx4.880

מונובלוק של hifonics bxi1206d

סט קידמי של dls ur6s

סט אחורי של mb quart

סאב של רוקפורד p3

קבל 2 פאראד של almani

חיווט של אודיסון

פורסם

אולי זה באמת הרדיו דיסק כי אולי במהלך ההתקנה נישרף הצ'פ של הRCA בפיוניר(סורי על המושג תקנו אותי אם אני טועה) ולכן נוצרים לך רעשי רקע כאלה..

אתה גם שומע טורים עולים ויורדים מתי שהרכב מונע?

צריך גם לבדוק את המגבר אולי הבעיה גם שם..

פורסם

אדי צודק בפיוניר המשתיק RCA הפנימי נהרס בהתקנות פתרון הוא לקחת כבל דק ולחבר אותו על אחת היציאות במינוס (כלומר בחלק החיצוני של אחת מיציאות הRCA ואת הקצה השני לחבר וגוף המכשיר ואז יפתרו הרעשים . במידה ולא נסה אפשרות שנייה שהיא לבדוק עם המינוס מחובר טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הוא ניסה לחבר קבל קצר כזה מהחוט השחור של הצמה של הרדיו דיסק(שזה המינוס ניראה לי) לגוף של המכשיר אבל זה לא פתר את הבעייה והרעשים הם לא רק מהטוויטרים שומעים רעשים גם מהמידים עצמם.

ולגבי הטורים כשהרכב מונע הרעשים מתגברים עוד יותר ליפ השמיעה שלי והמינוס שהוא הוציא הוא מחובר לגוף הרכב עם הבורג של החגורה במושב האחורי

פורסם

עכשיו זה כימעת בוודאות הפיוניר שלך -פשוט מחלה איומה ומעצבנת של פיוניר.. עשה מה שאמרו לך פה ונסה ליראות אם זה יעזור.. אם לא אז מעבדה..

ובכללי אם כבר השקעת תביא לעצמך איזה קלריון או אלפיין עוזב פיוניר:-P

פורסם

x-ent , לחבר ישנה את אותה הבעיה עם מכשיר הפיונר,רעשי אלטרנטור.

הRCA נבדקו,החיווט נבדק,ה"-" אינו רופף, אז כנראה זאת הסיבה.

תוכל להסביר שוב מאיפה ולאן אני מחבר כבל מינוס?,מאיזו יציאת "-"?.

תודה.

פורסם

אשמח לעזור שוב

מאחורי המכשיר יש יציאות RCA אתה מחבר אליהם את הכבלי RCA כאשר הכבלים מחוברים יעני שקע תקע נותר המינוס RCA של הכבל עצמו בחוץ עליו אתה מחבר חוט וממנו לגוף המכשיר

0547379780 שלומי

פורסם

צירפתי לך תמונה נסה להבין את הפואנטה מה שיצא בצורת ח זה הכבל כביכול

01122008064.jpg

0547379780 שלומי

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036

ישנו מינוס עדין מאוד ביציאת הRCA (מינוס - נקבה,המעטפת המוליכה שמסביב) בתוך המכשיר עצמו

חיבור של מגבר בשעה שהHU דולק או כל דבר "מפתיע" אחר עלול לשרוף את המינוס הדקיק בשניה (ולי זה קרה גם סתם ככה בנסיעה)

במצב כזה הזרם שואף לסגור מעגל בדרך הקצרה ביותר,והדרך הקרובה ביותר (והיחידה) היא מרכב הרכב עצמו

מרכב הרכב (המוליך) הוא "מינוס מלוכלך" ובעל השראות רבות כתוצאה מסגירת מעגל של צרכנים רבים,כגון אלטרנטור,וינקרים,מחשב ועוד כמה - וכשזה המינוס שהולך עם הסיגנל (אות) למגבר זו התוצאה

מפתיע אותי מאוד שפיוניר לא סידרו בעיה כזו שצצה כבר בדגמים הישנים יותר

היה לי HU פשוט לפני 3 שנים בערך שהייתה אותה בעיה,היום אני עם 6950IB חדש יחסית ועדיין הבעיה חזרה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בדקתי את הרדיו דיסק היום במעבדה והטכנאי אומר שאין בעייה ביציאות rca החזרתי את המכשיר לרכב הטכנאי בא איתי והחל לבדוק דברים מאיפה מגיע הרעש, הוא ניתק את הזוג rca של הקומפוננט מקדימה(מאיפה שבא הרעש) ואפילו בלי שהכבלים מחוברים יש את הרעש, אני מתכוון שהוא נגע בפלוס של ה rca (הפין שיוצא מה rca) ויש רעש משם אפילו בנגיעה עם הידיים, הטכנאי אמר לי יכול להיות יש בעייה בפלוס של המערכת וצריך לבדוק את זה, אז לכן מחר קבעתי עם חבר שהוא מתקין מערכות ואמרתי לו שמצידי יעשה הכל מהתחלה העיקר שתהייה התקנה נורמלים ומקצועית יותר מאשר ההתקנה הנוכחית של אבי דבורה, אני ממש מאוכזב ממנו ומההתקנה שלו למרות שהוא זכה בדרום בפרסים בנוגע להתקנות שלו(כך שמעתי) בשבילי עבודה לא מקצועית בכלל ולהאשים את הרדיו דיסק זה הייה פתרון קל בשבילו כנראה, חבל על 1600 ששילמתי על ההתקנה וככה הוא "זרק"

אותי. אני מקווה שיסתדר מחר ואעדכן לפי הצורך

פורסם

תדרוש ממנו לסדר זאת, אם השם שלו באמת חשוב לו כמו שאתה אומר אני לא חושב שתיהיה בעיה.

וזה לא ה1600 שקל ( כמובן שבאמת חבל ) אבל הפרנציפ!,אם הוא התחיל התקנה אז שיסיים נורמאלי.

לx-ent , ואם לא קיים חיבור מינוס על הRCA,ניתן להוסיף אחד כזה?.

המינוס בעצם מתחבר לconector של הRCA או לשלדת הHU?.

הכבל - צריך להיות מחובר גם למגבר?,.

תודה על העזרה.

פורסם

סטס אין דבר כזה שאין מינוס על RCA כול כבל RCA מורכב ממינוס ופלוס לכול בננה שירתתי לך את החלק שהוא מינוס הפין הוא הפלוס והעיגול שמסביב הוא המינוס

הכבל עובר מהמינוס של הRCA שמתחבר לרדיו דיסק לגוף הרדיו דיסק

ואין צורך לנגוע בכלל באזור של המגבר סך הכול כבל קטנטן באורך 10-15 ס"מ

0547379780 שלומי

פורסם

אוקיי אז ככה לקחתי את הרכב לתיקון המערכת ותיקון ההתקנה שעשה אבי דבורה...

הפיצוצים הופסקו והרעשים מהקומפוננט כמעט נעלמו יש זימזומים קטנים מאוד ובלתי מורגשים אני מרוצה מהתוצאה ומהסאונד.

יותר טוב ממה שהייה קודם. אבל מה? המתקין (שבמקרה הוא גם חבר שלי) סידר הכל אבל הוא אומר שיציאה אחת ברדיו דיסק שרופה ולכן היו רעשים ופיצוצים הוא אמר שהוא שם מפצל rca וסידר את הרעשים עשה כיוונים מחדש והכל סבבה רק שאני מגביהה יותר מידיי אז המערכת קופצת לי על כל בום שהסאב מוציא הוא אומר שהמצבר שלי חלש מידיי(45A) והקבל שלי כניראה גם לא מספיק(2farad של almani) הוא אומר עדיף להחליף מצבר וגם לקבל 5 פאראד אז האם להחליף את המצבר שלי ל 80A או לא?

כי ניראה לי שאם אני אחליף זה יפתור את הבעייה ולהשאיר את הקבל הנוכחי זה מוגזם קצת 5 פאראד לא?

ואם כן תתנו לי הכוונה מאיפה אפשר להשיג מצבר טוב של 80A באיזור הדרום ושיהייה אבל מחברה מוכרת כמו שנפ או וורטה

בזול יחסית לחנויות ומחירים רגילים

פורסם

אתה לא צריך קבל ובמיוחד לא אחד של 5 פראד :o זה יותר מזיק ממועיל

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...