Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר מספר דברים בקשר לניקיון האוטו:

1. איזה חומר הכי טוב להבריק את הפאנל של האוטו

2. כיצד אפשר להוציא ריח של סיגריות מהאוטו

3. איך אפשר להוריד כתם מריפוד בצבע בז'

תודה

פורסם

פאנל הכוונה לדש בורד?

אני משתמש בסאקי של STP ואני מרוצה.

ניקוי כתם מהריפוד, אני לא יודע כמה קשה הכתם אבל יש לSTP חומר שמנקה ריפודים מעולה!

פורסם

את הדש בורד אני מנקה לעיתים דווקא עם חומר כחול של חלונות+נייר טואלט -זה מוריד את כל האבק והג'יפה המצטברת.

לאחר מכן מרסס ספרי סקאי /ספרי עם ניחוח תות/ לימון מה שמפחית את שאריותיו של עשן הסיגריות.

חומר לניקוי ריפודים- יש כל מיני,חפש באוטו דיפו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי פלסטיקים , ודשבורדים - חומר מעולה של STP

סאן אוף אגאן

מרח אותו על ספוג ועם הספוג תמרח היכן שתרצה

לגבי ריפודים תכין קערה של מיים חמים עם סבון כביסה עדין ועם מברשת תבריש את הריפודים - התוצאות מובטחות

פורסם

בקשר לריח של הסיגריות אני אתן לך המלצה או שניים ופיתרון לעכשיו.

1.לפני שאתה יוצא מהרכב תוודא שאין עשן ברכב, עדיף שתכבה את הסיגריה לפני שאתה מחנה אבל אם כבר אז תן כמה שניות לעשן לצאת מהרכב.

2. בחיים אל תעשן כאשר הסירקולציה באוטו (כפתור A.C) מופעלת, היא שואבת את העשן וגורמת לריח חוזר של סיגריות.

פיתרון:

פעם הבאה שתנקה את האוטו, תרסס עם ספריי סקאי הרבה זמן בתוך הרכב כשהוא נעול תוך כדי שהסירקולציה (A.C) פועלת ותסגור את הדלתות והחלונות. ככה הריח של הסקאי יישאב למזגן, ידבק לך בתוכו וינטרל את הריח של הסיגריות.

תמיד אני דואג לא לנעול את הרכב עם עשן של סיגריות בפנים ובטח לא עם ריחן וניל למקרה שיש לך כזה (ביחד הם גורמים לשילוב של ריח בלתי נסבל כמו של קיא).

אם כבר קרה שיש לך ריח, הפיתרון הזה עובד בדוק!

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...