Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

כבר תקופה ארוכה שאני שם לב שזרם המים באמבטיה אצלנו כשהוא על מים חמים משמעותית הרבה

יותר חלש מהמים הקרים גם בקיץ ובמיוחד בחורף, למשל אתמול נכנסתי להתקלח וסובבתי את הברז שמאלה עד הסוף

והיו מים רותחים אבל הזרם מאוד מאוד חלש ונאלצתי לסובב את הברז ימינה ו"להשתמש" במים הקרים כדי שיהיה זרם נורמלי וזה הגיע למצב שהמים כבר לא חמים אלא פושרים וגם אז הזרם עוד היה יחסית לא חזק :roll:

אני חושב שאולי יש איזושהי בעיה בלחץ מים, אבל השאלה למה דווקא במים החמים ובקרים זה בסדר?

האם מישהו מבין בזה ויכול לחוות את דעתו ולייעץ לי מה אוכל לעשות בין אם זה עצמאית ובין אם לקרוא לאיש מקצוע?

תודה רבה מראש,

לילה טוב.

"And Justice For All..."

פורסם

בתור התחלה, בדוק את לחץ המים החמים בכל שאר הברזים בבית. צריך לבודד את הבעיה, ולהבין אם היא נקודתית בברז מסוים, ביציאה מהדוד שמש, או בכניסה שלו (הזנת מים אל הדוד).

עוד פרטים חשובים: היכן אתה גר ? (גיאוגרפית) בית פרטי? בניין מגורים? איזו קומה? מתוך כמה? איזה דוד, האם פרטי על הגג או מערכת סולארית?

בדוק וחזור לדווח

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רוב הסיכויים כי מדובר בצנרת ברזל ישנה ומלאת אבנית, המובילה מים מהשיבר לדוד ומהדוד או מקור חימום אחר אל נקודת החיבור בבית.

הפתרון הזול והיעיל ביותר יהיה לעקוף את הצנרת הישנה עם צנרת פלקס ומחברים מתאימים , או SP ,

לפלקס 2 יתרונות גדולים לחובבי DIY על SP : גמישות , ושיטת חיבור ללא צורך בלוחץ מיוחד ויקר, המחיר גם זול .

אצלי זה עבד יופי בעלות צנרת ומחברים של 200-300 ש"ח ועבודה במשך 3 שעות , את הצנרת מנתבים על הקירות החיצוניים

כך שאין צורך לחפור ,לשבור , ולבנות מחדש.

פורסם

לא חייבים מחברי לחיצה ולוחצים ב-SP. יש גם הברגות (אם תקנה SP של מצר, תצטרך מקודד שעולה 250 ש"ח. אם תקנה את המקביל מתוצרת שער הגולן (מולטיגול), אפשר לוותר על המקודד (עבודה קצת יותר קשה בחיבור).

היתרון של הפקסגול הוא המחיר. לעומת זאת - עמידות החיבורים פחות טובה. אם מדובר בצנרת חיצונית - לא נורא. בצנרת פנימית - שווה להשקיע בצנרת הטובה יותר (SP/מולטיגול).

פורסם

יכול להיות שכניסת הצינורות אל הברז שלו פשוט קצת סתומים? כך היה אצלי בדירה כשעברתי, החלפת הברז פתרה לי את הבעיה, אולי כדאי להתחיל עם בדיקת הברז עצמו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שבת שלום לכולם.

קודם כל, תודה על התגובות המהירות,

אז ככה, הבית די חדש ולכן לא חושב שהבעיה היא בצינורות ישנים וגם אין לנו מכשיר חימום על גז וכדומה,

הבית בן קומותיים וקיים דוד שמש על הגג שאגב לא מזמן הוחלף בו הגוף חימום, הבעיה קיימת כאמור בברז של

המקלחת אך לא בברז בכיור שנמצא מטר ממנה :|.

ואותה הבעיה קיימת גם בברז במטבח כאשר המטבח בקומה הראשונה והאמבטיה בקומה השניה, חשוב לציין גם שבקומה

השניה בחדר השינה יש עוד אמבטיה שבה כיור ודוש ובשניהם אין כלל בעיה, יצא לי לשאול היום מישהו לגבי העניין והוא

אמר שאולי באמת הבעיה היא בברזים כפי שנאמר לי ע"י המגיב האחרון שאולי יש בהם אבנית וצריך לפתוח אותם ולנקותם.

מה לדעתכם הפיתרון? ולמה לדעתכם הבעיה קיימת דווקא בברזים המסויימים האלה בבית?

תודה מראש,

סופ"ש מהנה.

"And Justice For All..."

פורסם

השערה שלי, רק רעיון:

יתכן כשהחליפו ברזים בעבר, בדקו צינורות או ביצעו פעולות שכרחו סגירת ברז מים ראשי בבנין, בדיקת זרם המים לאחר מכן התבצעה בכיור המטבח או באמבטיה שלהם חשיבות עליונה בבית.

ומנסיון אני יודע שלאחר פתיחת ברז מים לאחר סגירה של הראשי ופתיחתו המון המון ג'יפה מצטבר עקב פעולת הפסקת הזרימה וכשפתחו את ברזים אלה כל הג'יפה התנקזה אליהם ואט אט סתמה את הכניסות. גם אם מדובר בבית חדש אלא אם כל צינורות המים הם מפלסטיק (מה שאני בספק).

חברים לא לקטול, כך ההגיון שלי עובד :)

כפי שציינתי, בדירתי הייתה בעיה כמעט זהה לחלוטין של לחץ מעולה כמעט בכל הבית למעט אמבטיה וכיור בחדר שינה, לאחר החלפת הברזים ניתן לקלח שם פילים :).

מבחינה כלכלית, בדיקת הברזים עצמם היא ממילא הבדיקה הכי זולה ופשוטה לביצוע, אז למה לא פשוט להתחיל מכך ולהמשיך הלאה?

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

פרוקסימה ושמר,

אפשר תמונות בבקשה? (רק לצורך הרחבת הידע שלי).

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
פרוקסימה ושמר,

אפשר תמונות בבקשה?

מצטער, יש לי חברה.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...