Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 128 ספורט

K&N
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהרכב הזה לא הוזכר כאן בעבר.

היתה לי יפהפיה כזאת תקופה קצרה (הרכב הראשון שלי) שנת 73 (כמו הדגם של מומי) 1300CC עם קרבורטור כפול,אך בזמנו לא ידעתי מה יש לי ביד.

למישהו יש רכב כזה ?

אפשר לקבל קצת נתונים טכניים עליה,תמונות,קריירת מירוצים-בקיצור כל פיסת אנפורמציה.

תודה לעונים.

פורסם

יש פיאט כמו האדומה נוסעת במצב מושלם אבל צריכה צבע בפ"ת ליד בלינסון, רכב מדהים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
להיתעזר בסבלנות בקרוב ה 128coupe 74 שלי יוצאת משיקום "א" עד "ת" ובקרוב

אני אפרסם תמונה אקטואלית....

ליאו.........

לפי התמונה זה לא בדיוק קרוב...

אבל סחטיין על הפרוייקט ובהצלחה!

פורסם

תאמין לי בקרוב והכל יחסי. האוטו בשיפוץ כמעט שנה התמונה לא הכי אקטואלית

ובו נגיד שבוע הבא אני לוקח את כל הניקלים לטבילה ומביא את המושבים לרפד אני מאמין שאני לקראת הסוף בטח אתה אומר "למה שנה??" תראה את התמונה ותבין..

ליאור.........

D6_Untitled_003.jpg

פורסם

טוב נו פיאט/אלפא/לאנצ'יה יותר חלודה מפח.

שיהיה בהצלחה, ותפרסם עוד כמה תמונות מעניין ליראות את היפהפיה האיטלקית עכשיו.

פורסם
אגב פיאט 128 ספורט שמעתי על אדם בת"א עם רכב כמו שלי רק צהוב ששיקם אותו למופת מישהו מכיר.....

ליאו.....

תמונות תמונות תמונות...

פורסם
...בטח אתה אומר "למה שנה??" תראה את התמונה ותבין...

הלוואי ושיפוץ מ- "א עד ת" היה אורך שנה.... :?

בהצלחה בכל מקרה!

motorica.net

פורסם

הי

פיאט 128 קופה, בצבע צהוב, עומדת מזה שנים רבות במחסן הערובה בנמל חיפה. נראית שלמה יחסית עם פוטנציטל לשיקום / ח"ח.

הבעיה הינה- לשכנע את האחראים בנמל / מכס למכור אותה .

פניתי בעבר לאחראי במקום אולם לדבריו דין הפיאט - לגריטה . אולי עם יותר רצון ועיקשות ניתן

אגב במקום יש גם פיאט 127 כחולה נראית מתחילת שנות ה 80 , חיפושית כתומה ואפילו אפנוע ימאהה 550 קסטום יפיפה .כולם עומדים שנים רבות ובדרך לגריטה .

אפרופו המחסן בנמל- לפני כחודש וחצי הופיעה מוסטנג 65- 67 צהובה , כנראה מיבוא אישי והיא עדיין ממתינה שם .

יניב

פורסם
הי

פיאט 128 קופה, בצבע צהוב, עומדת מזה שנים רבות במחסן הערובה בנמל חיפה. נראית שלמה יחסית עם פוטנציטל לשיקום / ח"ח.

הבעיה הינה- לשכנע את האחראים בנמל / מכס למכור אותה .

פניתי בעבר לאחראי במקום אולם לדבריו דין הפיאט - לגריטה . אולי עם יותר רצון ועיקשות ניתן

אגב במקום יש גם פיאט 127 כחולה נראית מתחילת שנות ה 80 , חיפושית כתומה ואפילו אפנוע ימאהה 550 קסטום יפיפה .כולם עומדים שנים רבות ובדרך לגריטה .

אפרופו המחסן בנמל- לפני כחודש וחצי הופיעה מוסטנג 65- 67 צהובה , כנראה מיבוא אישי והיא עדיין ממתינה שם .

יניב

הבעיה עם המכוניות האילו שרובץ עליהן חוב גדול למכס. בשנים עברו המכס לפעמים היה מתרצה ומכור את המכוניות עם אישור לתנועה בכבישי הארץ. (במחיר מאד נמוך בד"כ)

או אז קרו מקרים שהבעלים המקוריים להם הוחרם הרכב עקב החוב, תבעו את המכס בטענה שאם הרכב אושר לתנועה בדרכים בדיעבד, הם צריכים להיות אילו שיהנו מכך, משום שהרכב למעשה שייך להם ואם המכס מתרצה על סכום נמוך אז הבעלים המקוריים צריכים להיות קודמים לכל אחד אחר.

מס. תביעות נסתיימו בזכיית הבעלים המקוריים ובעלות כבדה למדינה.

ולכן: דינן של מכוניות עליהן רובץ חוב גבוה למכס להגרט או להיות מיוצאות מחוץ למדינת ישראל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...