Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה יצאתי לסיבוב לא חממתי תאוטו כי מיהרתי והיה לי קר אז הדלקדי חימום פיתאוום אחרי 100 מטר של נסיע המד חום התחיל לעלות לא הבנתי איך הוא עלה כל כך מהר עד לחצי נסעתי עוד קצת והוא התחיל לעלות מעל החצי נבהלתי עצרתי תאוטו שהיתקרר חיקיתי קצת בדקתי מים ושוב נכנסתי ונסעתי המד חום התחיל לעלות. ועוד כמה קווים היה מגיע למד האדום עצרתי תאוטו מהר והסתכלתי שוב במים ראיתי שאין מים התקופפתי מתחת לאוטו וראיתי שנוזל למטה מים ולא טיפתוף אלה נוזל מהר הלכתי להביא מהר מים מהגינה שפחתי מים ושוב נוזל מלמטה ככה בקושי הגעתי הבייתה עם בקבוקי מים שהייתי שופך תמים. המד חום היה יורד אבל אחרי כמה מטרים שהמים היו יורדים הוא שוב היה עולה עד שהגעתי הביתה. עכשיו הוא בחנייה אני מחכה לבוקר ואני רוצה את היעוץ שלכם אני רוצה לתקן לבד כי יכול להיות אולי יש חור באיזשהו צינור ואני יכול פשוט לחסום את החור ולמלות מים ולסוע בשלום לעבודה מה הבעיה ?ומה לעשות ?אין לי כסף ועדיף שתעייצו לי איך לתקן אותו לבד ומה לעשות אני מאוד יודה לכם

ועוד שאלה למה הוא היתחמם כל כך מהר ?

מדובר בפיאט אונו 93 מנוע 1400 עבר 175

פורסם

שלום רב!

ראשית אתחיל במספר הערות, שצורמות לדעתי:

ראשית שנה את הכותרת ל: פיאט אונו, איבוד מי קירור בגלל נזילה, שגורצת להתחממות.

שנית השתמש בסימני פיסוק רבים יותר.

ולבעייתך:

האבחנה רשומה בכותרת שהמלצתי, רכבך מתחמם, בגלל אובדן מסיבי של מי קירור.

זה מה שברור ללא כל צל ספק.

מה שלא ברור, מהיכן הנזילה, השערה לא מבוססת שלי, משאבת מים, העלות סמלית, את ההרכבה אי ממליץ בכל חום שתבצע במוסך, ולא בעצמך.

ציין את מקום מגורייך, ונשלח אותך, למוסך אמין ומומלץ.

מומלץ להחליף למי קירור חדשים מתוצרת פרפלו, לשטוף תחילה את מערכת הקירור והחימום, לבדוק תקינות תרמוסטט, ולנקז אוויר. להבא החזק מיכל של מי קירור ברכב למטרות חרום, וכך צימנע ממלוי מי ברז.

נ.ב- קרריאה נוספת של השרשור שפתח, יש לי חשד שרדיאטור חימום פנימי נוזל, בדק רטיבות, בתא הנהג, מתחת לשטיחים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

באמת יעזור לדעת מהיכן הנזילה.

אני מאוד מקווה בשבילך שזה משאבת מים ולא איזה סדק בבלוק.

בכל מקרה, אני לא מציע לסוע ברכב עד לפתרון הבעיה אתה יכול לגרום רק לנזק חמור יותר.

ולעשות ראש מנוע זה לא זול.:arrow:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

קודם תודה על התיקון

עכשיו אני יורד לבדוק מאיפה נוזל המים ניראה לי אתה צודק בשני כי המזגן של החימום לא עובד ונישפח אתמול מיםם חמים מלמטה

אני יורד לבדוק מאיזה צינור

פורסם

אם אינך בעל מקצוע סביר שאין ברשותך ציוד לאבחון ולכן רצוי לגשת להיכן שיש כזה- מוסך או מכון לרדיאטורים לבדיקת מערכת הקירור בלחץ.

נזילה /איבוד נוזל קירור יכולות להיות מסיבות רבות ואם תחפש בפורום תמצא אותן בשפע.

אם יש טפטוף מתחת לרכב יתכן: צינור קרוע שנוזל /משאבת מים נוזלת/רדיאטור שעבר זמנו.

גש לאבחון כיוון שדרך המסך יכולת האבחון מעט מוגבלת לגבי קביעה וודאית של מקור הנזילה.

לא כדאי להמשיך לנסוע עם רכב מתחמם כדי שלא תגרום נזק לראש המנוע אם עדיין לא נגרם כזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...