Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב 22-27K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מעוניין לקנות רכב ואחרי הרבה מאוד בירורים נשארתי רק עם כאב ראש...

אני חייב את עזרתכם, אני מעוניין לרכוש רכב (22-27K) שסך האחזקה שלו תהיה זולה מאוד (דלק, תיקונים, ביטוח, אובדן ערך וכו') - לא אכפת לי חוזקה מסויימת אלא סך האחזקה של הרכב (אני נוסע דרך ממוצעת וק"מ ממוצע).

אני יודע שזה מה שכולם רוצים, אז הנה הדברים שאני מוכן לוותר עליהם:

1) גיר אוטומט. 2) נוחות נסיעה. 3) כח מנוע (או האצה מהירה וכו'). 4) יופי (עד גבול הטעם הטוב). 5)בגאז'.

בטיחות צריכה להיות סבירה והרכב לא נשי (דוגמת סיריון ו-121).

אני מודע לעובדה שזה תלוי בבעלים הקודמים וכו', אבל עדיין אשמח לייעוץ.

בקשה אחרונה - אם אפשר רק תגובות קונקרטיות ולא של אנשים שרוצים למכור את הרכב שלהם. תודה...

קובי

פורסם

אולי תצטרף לח'ברה שמחזיקים חיפושיות ?

זה לא אוטומט , זה לא נוסע מהר , חלקים בזול , ירידת ערך אין , ביטוח וטסט בגרושים ..

יפה ומיוחד לטעמם של רבים .

ונוסע נוסע נוסע נוסע .

ישאר לך עודף אפילו .

פורסם

פונטו ספייס 2001-2002 ידנית מתאימה בול לדרישות של אחזקה זולה ובטיחות סבירה.

אלא אם החלטת שגם זה רכב נשי :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=2001&UntilYear=2002&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסה למצוא טיוטה סטארלט.

היא כל מה שאמרת, והחסרונות העיקריים שלה הם נחיתות משמעותית בנסיעות בין-עירוניות מהירות וצפיפות רצינית במושב האחורי.

הבטיחות הפסיבית לפי האתר הזה סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המון תודה - אתם באמת עוזרים לי (חוץ מעניין החיפושית).

טויוטה סטארלט באמת מהווה אופציה טובה רק שקשה מאוד למצוא אותה...

כרגע הפונטו מתחילה לתפוס אצלי את המקום הראשון - אם כי יהיה לי קצת קשה להתגבר על המצועצעות שהיא משדרת.

בעיה נוספת בפונטו בשנתונים הרלוונטים (ספייס - 2001-2003) היא הקילומטרז' הגבוה שבד"כ מתלווה אליהן.

האם חוסר האמינות הברור שיש לפיאט בא לידי ביטוי גם בשנתון הזה?

האם החיסכון בדלק ובביטוח מפצים על כך?

ואיך היא מבחינת אובדן ערך?

תודה

פורסם

לפי דעתי בתקציב כזה, כדאי להוסיף לרשימה שרייד. מדובר על שנתון בערך 2000-2001.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין בעיות אמינות מיוחדות בפיאט. יש כמה מכלולים רגישים (רדיאטור חימום פנימי והגה כוח חשמלי לדוגמא) שדורשים תשומת לב אבל לא מדובר ברכב בעייתי או יקר במיוחד לאחזקה.

מבחינת אבדן ערך - רוב האבדן מאחוריך, כך שמהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע. שים לב שבטווח המחירים שלך נכנסות יפניות מאמצע-סוף שנות ה-90 בעוד הפונטו הרלוונטית לך היא מתחילת שנות ה-2000.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...