Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקס,

זה נכון שיוסי הוא לא המתקין היחידי בעולם ואני בטוח שיש עוד מספר מצומצם של מתקינים טובים כמו רוני מ-L&C לדוגמא, אבל הרבה אנשים פה בפורום מחפשים מראש את הזול ובסוף מגלים שהוא עלה ביוקר, אני מכיר כבר מספר אנשים ש"פחדו" להרים טלפון ליוסי, הם רואים את התיק עבודות של יוסי פה בפורום וחושבים שהוא עושה רק עבודות ענק או שהוא יגבה סכום עתק, אז כן אולי יוסי יגבה כמה שקלים נוספים אבל ההשקעה\האכפתיות\הכנות והזמן שהוא יקדיש לרכב וללקוח יהיו בהרבה מעבר לרוב המתקינים, אז ככה שבסוף היום אתה מקבל תמורה מלאה לכסף.

לפני כל התקנה אני ממליץ לכל אחד ואחד פה בפורום לחפש\לשאול\לנסות לקבל תגובות על המתקין בין אם הם חיוביות או שליליות.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol: :lol: :lol:

זה השרשור הכי מצחיק שקראתי בחיים...

הרגתם אותי כל אחד כוכב פה.. שומאכר בכלל שפכת אותי..

לא ברצינות אבל - מה שאמר דני זה ממש תמצות של כל מה שרציתי לאמר..

שאולי יש עוד כמו יוסי אבל אני אישית באתי להמליץ פה על יוסי..

והכי אין לי היי-אנד סתם כמה רכיבים פשוטים שפשוט בא לי להנות מהם

NaderShado,

ברצינות אפשר להוציא מזה משהו?

כי יש לי את הקבלה על התיקון וכל זה אבל אולי הוא יגיד שהוא מעולם לא התקין לי בכלל...

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

אין דבר כזה שהוא יגיד שהוא לא נגע ברכב? או לא גרם נזק.

מספיק שיש לך ביד קבלה ממנו על עבודה מסויימת שהוא ביצע. ובמקביל חוות דעת מהמוסך שתיקן לך את התקלה שנגרמה: מה סיבת התקלה, אפילו ספק סביר של המתקן של התקלה ירשום זה אולי "אולי" נובע מעבודה קודמת שהייתה קרובה לאיזור הפריט התקול. זה יזכה אותך.

בכל אופן שתגיע לבית משפט השופט יבקש חוות דעת מקצועית ממוסך שנותך ייעוץ לבתי משפט.

לך על זה.

אני התקנתי דיבורית למאזדה 6, המתקין קדח בדשבורד על מנת לתפוס את המתלה של הדיבורית. ולצערי הוא קדח יותר מדי עד שהגיע ליחידת בקרת שיוט/רדיו דיסק האינטגראלי "בעצם קדח בלוח האלקטרוני" וגרם לסדק וניתוק כמה מעגלים.

נסעתי על הרכב חצי שנה מבלי שום תקלה, ביום בהיר אחד התעצבנתי ממשהו 8) ודפקתי אגרוף לפאנל וזה גרם לנזק (מזגן ורדיו דיסק לא עבדו).

פניתי לחברת מאזדה על מנת לתקן וכשפתחו את הפאנל והוציאו את היחידה האינטגראלית הם גילו שזה היה מודבק בדבק אלקטרוני + הלחמות + חסר בורג מהדק את קופסת היחידה.

ולשמחתי בעל הסניף רשם לי חוות דעת שעקב קידוח שגוי נגרם נזק ליחידת ראש ומי שביצע זאת תיקן על ידי הלחמה והדבקה. ועקב המכה שקיבלה היחידה האינטגראלית ההדבקה השתחררה.

בזה פניתי לבית משפט ובדיונים החברה שהתקינה את הדיבורית טענו שזה לא הם ואולי מישהו אחר ביצע את זה תוך כדי פירוק דיבורית או התקנה מחדש.

השופט שאל אותי אם נעשה תיקון/התקנה/פירוק נוסף לדיבורית . עניתי שאף אחד לא נגע בדיבורית לאחר ההתקנה. וקיבלתי 7600 שקל פיצוי כספי עבור רכישת יחידה אינטגראלית חדשה, ועוד 8400 ש"ח פיצוי על עוגמת נפש, טרטור ובלא בלא בלא.

פורסם

לגבי קאיה מערכות אני אומר לך כבר עכשיו שזה בית חיות ולא מכון התקנות.

ההתעללות שאני עברתי שם עם סה"כ טופס שהייתי צריך לשלוח לסוכנת ביטוח גרם לזה שהרכב שלי היה מושבת שבוע ימים בגלל שלא היה לו ביטוח - הפקידת קבלה שלהם בקושי הזיזה את עצמה ובסוף בגלל "קריזה" שקיבלתי נסעתי לחברת הביטוח - לקחתי את הטופס, חזרתי לקאיה, החתמתי את הטופס וחזרתי לחברת הביטוח ומסרתי אותו ביד.

כל זה בגלל שהפקס בקאיה מערכות לא תקשר עם חברת הביטוח שלי - פשוט גועל נפש.

לגבי יוסי - אין מה לאמר, מדהים! ישראלי נדיר.

לגבי רוני (יגאל בנץ) - כנ"ל! פשוט חבר טוב ופשוט מתקין לתפארת מדינת ישראל.

לגבי סאונדר - לא יודע, לא מכיר - הביקורות חלקן רעות וחלקן טובות אבל לאחרונה יש על בית ההתקנות הזה יותר מידי ביקורות רעות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אין דבר כזה שהוא יגיד שהוא לא נגע ברכב? או לא גרם נזק.

מספיק שיש לך ביד קבלה ממנו על עבודה מסויימת שהוא ביצע. ובמקביל חוות דעת מהמוסך שתיקן לך את התקלה שנגרמה: מה סיבת התקלה, אפילו ספק סביר של המתקן של התקלה ירשום זה אולי "אולי" נובע מעבודה קודמת שהייתה קרובה לאיזור הפריט התקול. זה יזכה אותך.

בכל אופן שתגיע לבית משפט השופט יבקש חוות דעת מקצועית ממוסך שנותך ייעוץ לבתי משפט.

לך על זה.

אני התקנתי דיבורית למאזדה 6, המתקין קדח בדשבורד על מנת לתפוס את המתלה של הדיבורית. ולצערי הוא קדח יותר מדי עד שהגיע ליחידת בקרת שיוט/רדיו דיסק האינטגראלי "בעצם קדח בלוח האלקטרוני" וגרם לסדק וניתוק כמה מעגלים.

נסעתי על הרכב חצי שנה מבלי שום תקלה, ביום בהיר אחד התעצבנתי ממשהו 8) ודפקתי אגרוף לפאנל וזה גרם לנזק (מזגן ורדיו דיסק לא עבדו).

פניתי לחברת מאזדה על מנת לתקן וכשפתחו את הפאנל והוציאו את היחידה האינטגראלית הם גילו שזה היה מודבק בדבק אלקטרוני + הלחמות + חסר בורג מהדק את קופסת היחידה.

ולשמחתי בעל הסניף רשם לי חוות דעת שעקב קידוח שגוי נגרם נזק ליחידת ראש ומי שביצע זאת תיקן על ידי הלחמה והדבקה. ועקב המכה שקיבלה היחידה האינטגראלית ההדבקה השתחררה.

בזה פניתי לבית משפט ובדיונים החברה שהתקינה את הדיבורית טענו שזה לא הם ואולי מישהו אחר ביצע את זה תוך כדי פירוק דיבורית או התקנה מחדש.

השופט שאל אותי אם נעשה תיקון/התקנה/פירוק נוסף לדיבורית . עניתי שאף אחד לא נגע בדיבורית לאחר ההתקנה. וקיבלתי 7600 שקל פיצוי כספי עבור רכישת יחידה אינטגראלית חדשה, ועוד 8400 ש"ח פיצוי על עוגמת נפש, טרטור ובלא בלא בלא.

עכשיו הכל מובן מאיפה יש לך מקנטשים וF1נים :lol:

פורסם

כן גם לי היה סיפור דומה לשלך אבל בפחות כסף..

עד שמצאתי את רוני (יגאל-בנץ) אחלה של בנאדם ומתקין עושה עבודה נקייה ואיכותית ואני מרוצה ממנו עד עכשיו בכל מה שהוא עשה לי באותו וגם מהמוצרים שקניתי ממנו..

ואכן יוסי ידוע בעבודותוי הנפלאות והבניות המדהימות שהוא עושה.

שמח בשבילך שהכל הסתדר לך תהנה מהמערכת 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

שלום ,

שמי חיים, אני הבעלים של "סאונדר-מערכות שמע".

אני אתן לכם את תגובתי הקצרה.

ידידנו רון, נשלח ע"י קניין של חברת "שר-אביזרים" להתקנת רדיו-דיסק.

רון הגיע לחנות בשעה 18:00 עם הרדיו ברשותו,

למרות השעה המאוחרת קיבלנו את ההתקנה-לבקשתם של רון והקניין שמכר לו את הר"ד.

הרכב הגיע עם מגבר דרגסטר מותקן , קומפוננט קדמי, ורמקולים אחוריים מותקנים וסאב,

חשוב לציין שכל הפריטים כבר היו מותקנים ברכב והרכב היה עם "רעשי-מנוע" שנבעו מהתקנה לקוייה.

הוצע לרון להוסיף כבל RCA נוסף (מכיוון שהמכשיר שקנה 7900BT מצוייד ב-3 יציאות מגבר),

ברכב היו מותקנים רק שני כבלי RCA.

הסברנו לרון שהמגבר ברכב מותקן בצורה מזעזעת,

כל החוטים בתא המטען מבולגנים ,את כבל המתח מהמצבר התקינו ללא בית פיוז מקדימה.

רון לא היה מוכן לשלם על פירוק מחדש של כל ההתקנה הרשלנית אלא רק על התקנת הר"ד שכבר קנה.

הדבר היחידי שהותקן ברכב - היה הר"ד,

בנוסף הורץ כבל RCA שהועבר מצד ימין של הרכב.

כדי להתקין את הר"ד- פורקה הקונסולה של הרכב,

ושמנו לב לעובדה שכבל המתח מהמצבר, שהועבר ע"י רון וחברו "המתקין" עובר פיזית בתוך מניפה של המזגן,

רון וחברו התקינו את המגבר ,

העבירו את הכבל ללא פיוז (!) דרך "קיר-האש" וישירות דרך המניפה לתוך הרכב.

תוך כדי התקנת הר"ד ,ברור שהבחנו במצב הנ"ל,

עקבנו אחרי כבל המתח עד לתא מנוע וראינו שאין פיוז בקדמת המנוע.

קודם כל שמנו פיוז בתא המנוע, לאחר מכן שחרננו את הכבל מתוך המניפה שעבר בתוכה .

למי שלא הבין, כך נראית המניפה, חצי סהר עם גלגל שיניים:

dk_2_half-gear.jpg

המניפה הנ"ל נמצאת בצד שמאל של הרכב ואחראית על הכונת פתחי המזגן.

הכבל שהועבר ע"י רון וחברו, מנע כל אפשרות תזוזה של המניפה, היא הייתה תקועה פיזית

וגלגל השיניים המניע-שחוק,

(ברור שהגלגל לא הצליח להזיז מניפה תקועה ופשוט נשחק ).

לאחר שהזזנו את הכבל ושחררנו מתוך המניפה- החלה המניפה סוף סוף לנוע ,

ולעשות את הפעולה שלשמה נוצרה.

הגלגל השחוק הוא מקור הנקישות שנשמעו.

הלקוח יצא מן החנות ב22:00 בערך , והתקשר לטלפון כשהוא מתלונן על "רעשים",

אנו לא הבנו על איזה רעשים הוא מדבר, כי אנו פתרנו את רעשי מנוע שאיתם הגיע הרכב

זו הסיבה שאנו זוכרים בבירור שהרכב הגיע עם "רעשי-מנוע" ויצא תקין.

הוא חזר לחנות, פירקנו שוב והראינו ללקוח פעם נוספת את מקור הרעש בגלגל השיניים והמניפה,

הסברנו לו שוב את הרשלנות שבה הוא וחברו פעלו כשניסו להעביר כבל בתוך מניפת גלגל שיניים.

(כנראה שלא הסברנו מספיק, או שחשבנו שהוא קצת יותר חכם).

לבקשתו של רון ("כדי שאבא לא יכעס"),

עשינו לו אילתור עם גומייה , כדי לקבע את מניפת השיניים ולמנוע נקישות.

רון ,

התקלה הייתה לפני שהגעת להתקנה,

היא נגרמה מכבל שהועבר כבר בהתקנה קודמת,

היא לא הגיעה לביטוי- כי תקעתם את המניפה כל-כך חזק.

רון , הגעת להתקין רדיו BT .

קיבלת שירות של מעל ל-3 שעות,

פתרנו לך בעיית "רעשי מנוע" , סידרנו את החוטים שהועברו ברשלנות ופזיזות (ללא תשלום מצידך).

כיננו לך פאזות ברמקולים- כדי שתצא עם מע' שנשמעת היטב.

כל הדברים נעשו ברוח טובה מכיוון שאנו מכבדים את מי ששלח אותך.

עובדה היא, שאחרי מס' ימים, שלחת אלינו חבר, עם מערכת שהותקנה בחנות שכנה כדי שנכוון וניתן לו את המיטב מהציוד שברשותו.

המחיר ששולם היה כ-350 ש"ח:

1. 120 ש"ח התקנת ר"ד BT.

2 . 90 ש"ח כבל RCA.

3. עבודה - הפרש המחיר,

העבודה כוללת הזזת חוטים וקיצורם, תיקון פלטה אחרוית שלא הייתה ממקומת היטב, כיוונים ופאזות.

לגבי רמקול אחורי שהוזכרו כאן,

רון הגיע אחרי מס' ימים עם רמקולים אחוריים של WEST COAST בגודל 6*9

כדי להחליף ברמקול שכבר היה מותקן.

לדבריו "בסה"כ לפתוח 4 ברגים" , לפםנים משורת הדין, כדי לשמור על חברות , הוחלפו הרמקולים ברכבו ללא חיוב מצידו,

כולל החלפת נעלי כבל.

אגב, לפני כ-3 חודשים ,

רון ביקש להתקין אצלנו קומפוננט דרגסטר עם מגנט עמוק.

(לא הסתדרנו על מחיר וההתקנה לא יצאה לפועל,

קשה לנו לתאם ציפיות עם מי שחושב שהחלפת רמקול כוללת רק "4 ברגים וזהו" ).

התקלה במניפת המזגן שרון וחברו גרמו לה עדיין הייתה קיימת,

והשיא מבחינתנו הגיע :

רון ביקש שנעשה לו שוב את האילתור כדי להפסיק את הנקישות.

לכל המתלהמים והמתלהבים:

יש חוק בישראל, ואכן אפשר לתבוע על רשלנות.

רון יכול לתבוע את המתקין (חבר שלו ) על רשלנות .

או לתבוע את עצמו על טיפשות.

ואכן,יש עוד חוקים,

אחד מהם הוא "חוק לשון הרע"- זה הדבר היחיד שנעשה כאן.

פירסמנו את המקרה כדי להסביר את עמדתנו.

בכל מקרה אנו נשקול את המשך צעדינו.

נ.ב.

אנו מצרים על פזיזותו של רון,

חבל לנו מאוד שלקוחות לא עוצרים וחושבים מעט,

לפני שכותבים באינטרנט או כל מדיה אחרת.

אני מתכוון גם למנהלי האתר CF,

שלדעתי האישית , לא מגלים את האחריות שנדרשת מהם.

בברכה- חיים-סאונדר.

.

-

פורסם

תגובה לגיטימית, מקצועית לחלוטין!

וזו הסיבה גם שחשוב תמיד לשמוע את שני הצדדים תמיד.

אני לא מכיר את "סאונדר" אבל משתמע מהתגובה שלהם שיש עם מי לדבר ועל מה.

לגבי קאיה מערכות - הבעיה שם היא בעיקר היחס לפי מה שאני מבין.

רכשתי מהם את הHU של אלפיין שיש לי ועד היום הוא עובד ואני מרוצה ממנו סה"כ והם גם עשו לי את האזעקה והקודן ברכב שגם מהם אני מרוצה - אבל היחס שלהם ללקוח פשוט נוראי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום לך חיים.

מבלי להכנס לעובי הקורה, ומבלי לצדד במי מהצדדים, אני יכול לומר לך שאני מעריך זאת שהבהרת את עצמך ואת טענותיך, על כך בלבד יש להעריך את נכונותיך להתמודד עם הטענות שהופנו כלפיך ואת התייחסותך לנושא זה.

לא התייחסתי עד עכשיו לגופם של דברים [מעבר להצטרפות להמלצה על מתקין מקצועי ומומלץ], משום שלא היה די נתונים משני הצדדים, וגם עכשיו לא אשפוט משום שאין לנו תיעוד והוכחות. התייחסותי הספציפית היחידה היא רק שלפי הפירוט שלך ל490 שקלים ששולמו, אינני רואה בעיה במחיר. בהחלט נראה סביר והוגן.

ואכן, יש צדק בדבריך כי נדרשת מידת אחריות לא מבוטלת בעת העלאת דברים כאלו בפורום ואני אכן מודע להשלכות המשפטיות והמוסריות של כך. במידה ויוכח כי הצדק עמך - הנזק כבר נעשה. מוניטין שנרכשים בדם, יזע ודמעות - עלולים לרדת לטמיון בגלל חוסר זהירות שכזו ודברים מהסוג הזה. אך במקביל צריך לזכור ולהיות מודע - אני גם מכיר בזכות הלגיטימית של כל אחד ואחד לתת ביקורת, הן חיובית והן שלילית, על מוצר, על מתקין או על כל דבר אחר. זה - בין היתר - אחת ממטרות הפורום. לשתף ברשמים ובחוויות כאלו ואחרים.

רק שחובת ההוכחה מוטלת על המאשים, משום שהמוציא מחבירו עליו הראיה, ולא חובת ההוכחה על המתקין - להוכיח שאין לו אחות.. ומשום כך, אדם ש"מאשים", צריך בהחלט לקחת בחשבון את ההשלכות של מעשיו, ואיזהו חכם - הרואה את הנולד.

אשמח לראות את תגובת רון לדבריך אלו.

צביקה.

פורסם

ואני תמיד חשבתי שהחכם הוא זה הכובש את יצרו :-P

הייתי דווקא רוצה לשמוע את התגובה של קאיה לת'רד הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מתאים לי דווקא איזה עץ ריח 1000W RMS

:D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אדי, איזהו גיבור - הכובש את ייצרו, איזהו חכם - הרואה את הנולד. למרות שלכבוש את ייצרך זה גם סוג של חכמה..

עריכה: אלעד הקדמתני..

פורסם

אכן התגובה של רון נדרשת פה, התגובה של סאונדר נשמעת מנומקת ומבוססת ואם אכן כך היו הדברים, נגרם להם נזק תדמיתי חמור ללא שום הצדקה.

בשיפוצים

פורסם

מחזק את המלצת שאר הפורום על רוני מ לאוד & קליר אני ואחי התקנו אצלו ותמיד יצאנו

מרוצים מההתקנות שלו

מקצוען אמיתי

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...