Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קוראים לי רון, אני חובבן מתחיל בעסק, ועשיתי טעויות שאני ממש לא רוצה שעוד חובבים מתחילים יעשו,

כי זה פשוט מוציא את כל הרוח מהמפרשים, ולכן ברצוני לשתף אתכם בהיסטוריה המכוערת שחוויתי בניסיון

להתקין מע' פשוטה יחסית ברכב.

עברתי שלושה מקומות שונים, הפסדתי על הפאדי 1,000 שקלים לפחות, עד שהגעתי למקום הנכון.

לפני שאספר על המקום הנכון, אספר על המקומות הלא נכונים:

1. אצל חבר - כל אחד יודע לחבר פלוס ומינוס אבל יש הרבה הרבה מעבר ומי שמחפש להפיק את המיטב

מהרכיבים שרכש שלא יעשה את הטעות הזאת. אומנם חינם, אבל איך אומרים "מי שקונה בזול, משלם ביוקר".

2. "סאונדר רחובות" - אחרי 490 שקלים חדשים ששולמו, יצאתי עם ההתקנה הבאה:

א. לא הסכימו לפרק את הנעשה בשוגג קודם, אצל החבר, ולהתקין מחדש. לא רק שהשאירו את הבלאגן גם

הוסיפו קיסם למדורה - רעשי מנוע.

ב. במחיר ששילמתי בסך הכל קיבלתי; התקנת הרדיו דיסק, התקנת קומפוננט, התקנת רמקולים קואקסיליים

6X9, חיבור וכיוון כל המערכת למגבר שכבר היה מותקן ברכב.

ג. יצאתי מהחנות עם בעיה שגרמה לי לשלם 1,150 ש'ח במוסך מרכזי סובארו, כי כשחיברו את הרדיו דיסק,

העבירו את הכבלים RCA דרך מקום שתריס השייך למזגן צריך להסגר אליו בחזרה, אותו המנוע הקטן נשרף.

בחנות לא הכירו בבעיה.

3. "קאיה מערכות בת-ים" - זה המקום, שגם אם הוא נשאר האחרון על פני כדוה'א להתקנת כל דבר שהוא לרכב,

כבר עדיף לנסוע באופניים. למקום שילמתי סכום כולל של 450 ש"ח והנזק שנעשה הוא כדלקמן:

ל"קאיה מערכות" נסעתי שלוש פעמים. בנוסף לטיולים הנוספים שהם גרמו לי, יוצא עם B4 כמו שלי בערך 200 שקל דלק.

בפעם הראשונה הגעתי לקאיה עם HU ומגבר ארבעה ערוצים שהגביר קומפוננט וסאב. כל שביקשתי היה להוסיף

מגבר מונו, שהוגש להם חדש באריזה שמעולם לא נפתח עבור הסאבוופר, ופינוי זוג הערוצים שלו לקואקסיליים

מאחור. כנראה שזו הייתה בקשה קשה מדי. בפעם הראשונה, אחרי שדחפו לי פלטה לשלם עליה, רגע סליחה,

"פלטה" = אני רוצה להגדיר מה אומר המונח אצל "קאיה מערכות" - שולחים עובד לפח צפרדע הקרוב ומול עיניי

הלקוח מפרקים שולחן ישן שנזרק לזבל, קצת מנקים עם לחץ אוויר, עוטפים בבד אפור 'אקוסטי' ובבקשה הרי לנו פלטה.

בסופו של יום חזרתי הבייתה עם שני המגברים מותקנים אך לא עובדים כי ב"קאיה מערכות" הגיעו למסקנה שצריך

כבל 4 גייג' עבור המונו (600 RMS) מה שלא היה ל"קאיה מערכות" לספק. אז שלחו אותי הבייתה והזמינו אותי אחרי

שבוע. אחרי שבוע כמובן שכחו ממני אז שלחו אותי בעצמי להביא מהיבואן את אותו הכבל. כמובן שזה לא היה הכבל שפתר

את הבעיה, אך הפעם דאגו גם להרוס לי את אותו המונו שהוגש להם חדש באריזה!! כשהבינו שהוא הרוס, לא מצמצו

לשנייה ושלחו אותי הבייתה בפעם השנייה בטוענה המדוייקת שנשמעת בדיוק כך: "מה אתה רוצה גבר המגבר שלך דפוק".

פעם שלישית איכשהוא הצלחתי להחליף את המונו אצל היבואן והבאתי מגבר 4 ערוצים חזק מאוד וביקשתי להחליף את מגבר

ה-4 ערוצים הישן בזה החדש. הגעתי ופשוט בלי בושה אמרו לי "אהה להחליף מגבר? אין מצב, תצטרך לשלם יותר".

יצאתי משם בהרגשה של פראייר מושלם.

פשוט איכס, זאת המילה, לא להתקרב. ולא הזכרתי את היחס של האנשים לרכב שלך, זלזול שלא ראיתי מעולם, אני לא מאמין

שיש אנשים עם כ'כ מעט בושה. רק לדוגמא - העובד אוכל את ארוחת הצהריים שלו כשהוא יושב על הסאב וופר שלי.

אז תנסו לדמיין כיצד מתבצעת ההתקנה עצמה....

המקום הנכון להתקנה:

אין לי אינטרס לעשות פרסומת, אני פשוט כל כך שבע רצון שאני פשוט חייב לשתף.

אחרי המלחמה שעברה על הרכב שלי חיפשתי מומחה. וגם מצאתי.

לאיש היקר קוראים יוסי, המוכר בפורום כ Alpine, סיפרתי ליוסי את שקרה, קבעתי איתו והגעתי.

בקצרה אספר כי יוסי אומנם גבה 600 ש'ח אבל עבד משעה 8:30 בבוקר עד 17:30 אחה"צ!!

פשוט ריפא לי את האוטו. הוא פתח הכלללל הוציא הכלללל, הרכיב מחדש, העביר כבלים עבים חדשים מהמגבר לכל דלת,

הכין הגבהות מעץ לכל רמקול בנפרד, כיוון יפה. וכל העבודה באלגנטיות, בזהירות, במומחיות שאין סוף לה, איש נחמד,

יחס וסנדוויצ'ים טעימים תו'כ, ואין אין פשוט בזבוז להתקין במקום אחר שלא אצל יוסי. אני יודע שכל מי שאכפת לי ממנו אני שולח

רק ליוסי.

אני לא בעל מערכת Hi-End אבל מרגישים בהבדל משמעותי, עכשיו אפשר להגביר ממש כמעט עד הסוף והרמקול לא נהיה

צרחן צרוד כזה, הצליל עמוק יותר הבאס אמיתי, אין רעשי מנוע, הכל יחד חבל על הזמן.

אם קורה משהו לאיש הזה התחביב בארץ חוזר עשר שנים אחורה.

בקיצור חבר'ה,

אולי יש עוד אנשים כמו יוסי (קשה לי להאמין) אבל בגדול - לשמוע להמלצות הפורום לפני כל צעד!

מקווה שלא חפרתי,

בברכה,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שלא שאלת לפני שהתקנת, לא מכיר את השאר אבל, קאיה מערכות לא יודעים להתקין אפילו עץ ריח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משתתף בצערך עד כה ושמח בשמחתך !

אבל מה אתה מחדש לנו ?! :]

עדיין לא מצאתי מילים רעות על יוסי הוא בסדר הוא :p

תהנה מהמערכת שלך

זה די מבאס לבזבז כל כך הרבה כסף ( כמה היה לנו שם בלי התיקון במוסך ? - 1200 ש"ח ?)

:|

פורסם

נו, מה יש לומר? שוב פעם יוסי מוכיח לנו, ושוב בפעם המיליון, שמדובר במתקין על סופר מקצועי, עם נשמה טובה וגדולה.

אני שמח בשבילך שהגעת למנוחה ולנחלה סופסוף.

וכן.. הסנדוויצ'ים שם באמת טעימים ומשביעים מאד..:-D

שומאכר, זה נכון שהם התקינו שם עץ ריח בלי שום פיוז ושרפו אותו?? 8)

פורסם

מוזר דווקא על סאונדר ברחובות שמעתי רק דברים טובים :roll:

בגלל זה את כל ההתקנות שלי אני עושה לבד

שמח שמצאת את המתקין הנכון

פורסם

התקינו לי עץ ריח בתיבה אטומה, בשביל לקבל ריח מדוייק (בקאיה "מערכות").

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני משתתף בצערך...

איזה מזל שאני התקנתי לעצמי את כל המערכת בלי לחשוב על מתקינים..

רק שאני קניתי מגבר אחרון שלי JBL GTO שהלכתי לחנות פאנץ' מערכות אמרו לי בטלפון שהמחיר 1490 שהגעתי אליהם אמרו לי 1590 שקל ולא היה לי ברירה לשלם באתי מרחוק וממש יצאתי פראייר לא נורא כמה שקלים יותר אבל אני יודע שאני לא יתקרב לחנות הזאת וכל אחד שינסה להתקרב לשם אני ירחיק אותו

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

בהחלט עברת חוויה לא נעימה אצל המתקינים שציינת ותבורך על כך שאתה מיידע אנשים אחרים שלא יפלו למלכודות שאתה לצערך נפלת בהן.

כל הכבוד ליוסי שפתר לך את הבעיות שהשאר עשו לך במערכת ברכב,אישית לא יצא לי לעשות אצלו משהו אבל לפי החוות דעת שהוא מקבל כאן מאנשים שהתקינו אצלו ומעבודות שמועלות פה רואים שמדובר במקצוען אמיתי שבאמת דואג גם ללקוח.

פורסם

מצטרף לביקורת הלא מחמיאה לגבי "סאונדר" - גרם לי לנזקים וזרק את האשמה עלי.

ממליץ על "לאוד & קליר" - רוני (שלא עונה לי בימים האחרונים משום מה :-P) ואליקו - אין כמוכם :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

וכן.. הסנדוויצ'ים שם באמת טעימים ומשביעים מאד..:-D

גם תה ועוגות:wink:

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
התקינו לי עץ ריח בתיבה אטומה, בשביל לקבל ריח מדוייק (בקאיה "מערכות").

התגובה הכי חזקה שראיתי עד היום:lol::lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לגבי סאונדר אני ממליץ בחום אבל ממש בחום להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות: תפנה לבית משפט תמלא טופס, תוך חודש-חודשיים תקבל זימון, תספר הכל לשופט ואתה תקבל פיצוי כספי נחמד שיביא לך מגבר מקנטוש או גנסיס נחמד.

וזה בדוק, אתה תקבל אותה תשובה אם אתה מתיעץ אצל עורך דין.

לגבי קאיה אתה לא תצליח למצוא סימוכין משפטי שיקבע אכן באמת הם שגרמו נזק למגבר.

----

אני שונא את זה שאחד המתקינים מתנער מתקלה שהוא גרם אותה מראש.

אני כבר חגגתי עם יותר מ- 8000 ש"ח ממכונאי שגרם נזק תוך כדי עבודה שהוא עשה.

לגבי יוסי: תותח

פורסם

ואין אין פשוט בזבוז להתקין במקום אחר שלא אצל יוסי.

אני לא הייתי מסכים אם זה,אני אישית מכיר אותו והוא בן אדם,אבל לא נכון לשלול את כל השאר

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

משום מה זה לא מפתיע אותי, עד עכשיו שמעתי רק ביקורות טובות על יוסי :-D

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...