Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לך חיים.

מבלי להכנס לעובי הקורה, ומבלי לצדד במי מהצדדים, אני יכול לומר לך שאני מעריך זאת שהבהרת את עצמך ואת טענותיך, על כך בלבד יש להעריך את נכונותיך להתמודד עם הטענות שהופנו כלפיך ואת התייחסותך לנושא זה.

לא התייחסתי עד עכשיו לגופם של דברים [מעבר להצטרפות להמלצה על מתקין מקצועי ומומלץ], משום שלא היה די נתונים משני הצדדים, וגם עכשיו לא אשפוט משום שאין לנו תיעוד והוכחות. התייחסותי הספציפית היחידה היא רק שלפי הפירוט שלך ל490 שקלים ששולמו, אינני רואה בעיה במחיר. בהחלט נראה סביר והוגן.

ואכן, יש צדק בדבריך כי נדרשת מידת אחריות לא מבוטלת בעת העלאת דברים כאלו בפורום ואני אכן מודע להשלכות המשפטיות והמוסריות של כך. במידה ויוכח כי הצדק עמך - הנזק כבר נעשה. מוניטין שנרכשים בדם, יזע ודמעות - עלולים לרדת לטמיון בגלל חוסר זהירות שכזו ודברים מהסוג הזה. אך במקביל צריך לזכור ולהיות מודע - אני גם מכיר בזכות הלגיטימית של כל אחד ואחד לתת ביקורת, הן חיובית והן שלילית, על מוצר, על מתקין או על כל דבר אחר. זה - בין היתר - אחת ממטרות הפורום. לשתף ברשמים ובחוויות כאלו ואחרים.

רק שחובת ההוכחה מוטלת על המאשים, משום שהמוציא מחבירו עליו הראיה, ולא חובת ההוכחה על המתקין - להוכיח שאין לו אחות.. ומשום כך, אדם ש"מאשים", צריך בהחלט לקחת בחשבון את ההשלכות של מעשיו, ואיזהו חכם - הרואה את הנולד.

אשמח לראות את תגובת רון לדבריך אלו.

צביקה.

צביקה אמרתי לך כבר שאתה צריך להחליף מקצוע?8)

+אחד גדול לצביקה וגם מחקה לתגובה של רון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אווה אווה איזה התפתחות.

רון ידידי, אין לך מה לעשות חוץ מלהבהיר את עניינך והטענות שפירסמת קודם לגבי סאונדר.

לפי התגובה של סאונדר "המתקין" נראה ונשמע שהוא צודק, נקח בחשבון שהוא גם מדבר בגוף ראשון ושני "עוד מתקין".

לדעתי האישית, אם סאונדר צודק אתה אשם בגרימת התקלה או המתקין שהתקין קודם. ואתה לא יכול לבוא בטענות אליו בשופ פנים ואופן, אפילו הוא יכול להשיא אותך בהשלכות ההודעה שפירסמת.

ואולי אתה צודק וסאונדר הוא זה שגרם את התקלה, במידה וסאונדר לא הראה לך באותו עת שיש תקלה קודמת והוא לא ביקש ממך אישור להמשיך בהתקנה ולנסות לפתור את הבעיה הקיימת "המניפה" אז אני לא חושב שיש לו איך להסביר זאת משפטית. כי צריך אישור של בעל המוצר/טובין לפני שמתקין מחליט לתקן חלק שנגרמה לו תקלה קודם, בדיוק כמו במוסכים.

סאונדר:

1. אני מכבד את זה שאתה מגיב בצורה מקצועית ומפרט לפרטי פרטים. ונלחם לתדמיתו של העסק שאתה מנהל.

2. אתה לא יכול להאשים את הנהלת הפורום בזה שמשתמש מצהיר או מפרסם הודעה/חוות דעת שלילית לגבי עסקך. הנהלת הפורום לא תתחיל לנהל משרד חקירות על מנת לאמת את כתבי העת של המשתמשים.

נ.ב. מדיני מחשבים 1995: מאמר שיש בו לשון הרע פורסם באינטרנט באמצעות אתר המוחזק על גבי שרת בחו"ל. נקבע שעקב היות השרת בחו"ל אין תחולה לדיני העונשין של ישראל על המעשה. (ק.פ. 117/00 סטיבן רמב"ם נ' מרדכי מרק לוי ואח')

3. לא לאיים: כי לפי התבטאותו של רון בהודעה שפירסם, הוא לא נשמע כשומר טינה או מטרתו לפגוע, הבחור מעלה חוות דעת על התקנה שבוצעה, אם הבחור לא הבין מה עשיתם שם זה טעות שלו ורק שלו, וכדי עכשיו שהוא יידע למה זה קרה ואיך זה קרה. אבל לא צריך להאשים אותו בדיבה על זה שהוא מגלה שנגרמה תקלה אחרי שיצא מהעסק שלך.

4. אני חוזר שוב אם הזכרת והראת מיידית לרון את התקלה שהוא וחברו המתקין גרמו לה, אז כדי לו שיבקש ממך סליחה פומבית.

פורסם
התקינו לי עץ ריח בתיבה אטומה, בשביל לקבל ריח מדוייק (בקאיה "מערכות").

אתה בטח צוחק , כי אחרת זו אחת הבדיחות הטובות ששמעתי היום:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

בברכה יהודה

פורסם
אהלן חברים,

בקיצור חבר'ה,

אולי יש עוד אנשים כמו יוסי (קשה לי להאמין) אבל בגדול - לשמוע להמלצות הפורום לפני כל צעד!

מקווה שלא חפרתי,

בברכה,

רון.

תמיד נחמד לשמוע מחמאות על מישהו שעובד טוב , ותודה ששיתפת

עריכה

אני בהחלט חושב שמגיע לכולנו לדעת מה אומר רון על זה , כי תמיד חשבתי שסאונדר ע"פ המוניטין שלהם הם טובים

בברכה יהודה

פורסם

אני רק רוצה לראות בסופו של דבר ששני הצדדים מגיעים להבנה ושניהם יוצאים גיבורים וחכמים

:-P

לפחות אתה יודע שיש לך מכונית נשית - מניפה?!? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו...

טוב לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שאני מבחינתי להכנס לפורום זה לקרוא וללמוד, להתעניין, לחפש מציאות... לעזור אני לא יכול...

אני אוהב את התחביב אבל עדיין לא ברמה כמו של הרבה פעילים כאן ולכן אני לא נכנס לעיתים תכופות וזה מה שגרם לי לא להגיב זמן מה.

לעניינינו:

שלום ,

שמי חיים, אני הבעלים של "סאונדר-מערכות שמע".

אני אתן לכם את תגובתי הקצרה.

ידידנו רון, נשלח ע"י קניין של חברת "שר-אביזרים" להתקנת רדיו-דיסק.

רון הגיע לחנות בשעה 18:00 עם הרדיו ברשותו,

למרות השעה המאוחרת קיבלנו את ההתקנה-לבקשתם של רון והקניין שמכר לו את הר"ד.

שלום חיים, מוזר לי שדווקא אתה מגיב כי אתה לא לקחת חלק מההרכבה כמעט בכלל.

מה שאמרת לא היה ולא נברא.

אני קבעתי עם השותף השני לחנות, חדווי, בשעה 10:00 בדיוק.

ההתקנה הייתה התקנה גם של קומפוננט וגם של רדיו דיסק. זה נקנה באותו היום - ישנן קבלות, ולכן גם הותקן באותה ההזדמנות.

אני זוכר את זה בבירור, וגם חברה שלי שהצטרפה בשעת הצהריים זוכרת בבירור כי חשבנו שאני אסיים עד אז ואאסוף אותה.

העניין הוא שתו'כ ההתקנה הגיע בחור עם פולו קלאסיק להתקנה או לתיקון או לא יודע למה של רוקפורד 3.60 בבגאז', ואז גם הונדה סיוויק עם מסכים במשענות הראש של המושבים והגברה חזקה, ונאמר לי משהו בסגנון שתואם את הניסוח הבא:

"אתה בסך הכל התקנה פשוטה, אלה משלמים יותר אז אני אתייחס אליהם". בזו הפשטות.

אני זוכר את הכל כל כך טוב.... את ההונדה, את הפולו, את ההמתנה, את היחס של חדווי שכשאני מבקש ממנו גם לדבר עם אותו איש הקשר בטלפון, והוא עושה לי בתגובה מין משחק במה כזה כמו בהופעה של אלי ומריאנו כאילו הטלפון מתנתק.

הגעתי בעשר בבוקר סיימתי בלילה כי כל פעם נכנס מישהו אחר במקומי לטיפול.

הרכב הגיע עם מגבר דרגסטר מותקן , קומפוננט קדמי, ורמקולים אחוריים מותקנים וסאב,

חשוב לציין שכל הפריטים כבר היו מותקנים ברכב והרכב היה עם "רעשי-מנוע" שנבעו מהתקנה לקוייה.

לא נכון.

הרעשי מנוע שהיו תחילה היו מינוריים, אח"כ הרעשים היו גדולים יותר.

והכל רעד ואני גם זוכר את משפט החוכמה "להתקין בסובארו או בחיפושית זה לא כמו בגרמנית חדשה".

היום הסובארו עדיין יפנית ולא רועדת. יכול להיות שהגבהות מעץ עושים לה יותר טוב מפלסטיק.

הוצע לרון להוסיף כבל RCA נוסף (מכיוון שהמכשיר שקנה 7900BT מצוייד ב-3 יציאות מגבר),

ברכב היו מותקנים רק שני כבלי RCA.

הוספתי כעצתם.

שילמתי 240 ש"ח על כבלים שנאמר לי שהם של רוקפורד ואח"כ אצל קאיה ואצל יוסי התברר לי שזה ממש לא רוקפורד.

הסברנו לרון שהמגבר ברכב מותקן בצורה מזעזעת,

כל החוטים בתא המטען מבולגנים ,את כבל המתח מהמצבר התקינו ללא בית פיוז מקדימה.

רון לא היה מוכן לשלם על פירוק מחדש של כל ההתקנה הרשלנית אלא רק על התקנת הר"ד שכבר קנה.

נכון, ההתקנה הייתה מזעזעת, אני לא מטאטא מתחת לשטיח את הלכלוך.

יותר מזה - גם רשמתי בהתחלה שלא מומלץ לחבר סתם לכיף עם חבר כי זה תמיד יצור בעיות.

אבל מה זאת אומרת "רון לא היה מוכן לשלם" ?? רק כאן יש כבר טעות - 500 שקל זה מספיק לפירוק ולהרכבה, הנה בהפרש של חמישית מחיר אקסטרה יוסי עשה את כל זה - פירוק והרכבה + ארבע הגבהות שהוא מכין לכל רמקול במיוחד בנפרד + שהוא מעביר חוטים עבים כמו שצריך דרך הדלתות! נעליים וזה, מי סופר? אתה יודע כמה קונקטורים בנעליים הוא דחף מתחת למושב רק בשביל שיהיה נוח לשחק עם הפאזות...

אתם מה עשיתם, חיברתם רמקול של 150 RMS דרך הקונקטורים המקוריים של האוטו שהם בעובי שערה. אז עוד בצורה הזאת שלכם 500 שקל לא מספיק בשביל לפרק ולהרכיב??? מה אמרת במשפט הזה מעבר למלים חזקות כמו מבולגנים, רשלנית ובטיח.

הדבר היחידי שהותקן ברכב - היה הר"ד,

בנוסף הורץ כבל RCA שהועבר מצד ימין של הרכב.

כדי להתקין את הר"ד- פורקה הקונסולה של הרכב,

ושמנו לב לעובדה שכבל המתח מהמצבר, שהועבר ע"י רון וחברו "המתקין" עובר פיזית בתוך מניפה של המזגן,

זה בכלל לא היה רק רדיו דיסק זה היה גם קומפוננט אני לא פראייר עד כדי כך לשלם 500 רק על HU.

רון וחברו התקינו את המגבר ,

העבירו את הכבל ללא פיוז (!) דרך "קיר-האש" וישירות דרך המניפה לתוך הרכב.

תוך כדי התקנת הר"ד ,ברור שהבחנו במצב הנ"ל,

עקבנו אחרי כבל המתח עד לתא מנוע וראינו שאין פיוז בקדמת המנוע.

קודם כל שמנו פיוז בתא המנוע, לאחר מכן שחרננו את הכבל מתוך המניפה שעבר בתוכה .

למי שלא הבין, כך נראית המניפה, חצי סהר עם גלגל שיניים.

המניפה הנ"ל נמצאת בצד שמאל של הרכב ואחראית על הכונת פתחי המזגן.

הכבל שהועבר ע"י רון וחברו, מנע כל אפשרות תזוזה של המניפה, היא הייתה תקועה פיזית

וגלגל השיניים המניע-שחוק, (ברור שהגלגל לא הצליח להזיז מניפה תקועה ופשוט נשחק ).

זה ממש אבל ממש לא נכון המזגן באוטו עבד פיקס! לכל הכיוונים!

לאחר שהזזנו את הכבל ושחררנו מתוך המניפה- החלה המניפה סוף סוף לנוע ,

ולעשות את הפעולה שלשמה נוצרה.

הגלגל השחוק הוא מקור הנקישות שנשמעו.

הלקוח יצא מן החנות ב22:00 בערך , והתקשר לטלפון כשהוא מתלונן על "רעשים",

אנו לא הבנו על איזה רעשים הוא מדבר, כי אנו פתרנו את רעשי מנוע שאיתם הגיע הרכב

זו הסיבה שאנו זוכרים בבירור שהרכב הגיע עם "רעשי-מנוע" ויצא תקין.

הוא חזר לחנות, פירקנו שוב והראינו ללקוח פעם נוספת את מקור הרעש בגלגל השיניים והמניפה,

הסברנו לושוב את הרשלנות שבה הוא וחברו פעלו כשניסו להעביר כבל בתוך מניפת גלגל שיניים.

(כנראה שלא הסברנו מספיק, או שחשבנו שהוא קצת יותר חכם).

לבקשתו של רון ("כדי שאבא לא יכעס"),

עשינו לו אילתור עם גומייה , כדי לקבע את מניפת השיניים ולמנוע נקישות.

רון ,

התקלה הייתה לפני שהגעת להתקנה,

היא נגרמה מכבל שהועבר כבר בהתקנה קודמת,

היא לא הגיעה לביטוי- כי תקעתם את המניפה כל-כך חזק.

חיים תראה,

העובדה שאתה בחור נחמד קיימת ואי אפשר לקחת את זה ממך.

וואללה גם כשהיית עסוק שם על איזה טנדר עם הזעקה וחוטים עד השמיים ענית לי על שאלות, ואני מכיר אותך כטיפוס אז אני יודע שאתה נחמד. אז קודם כל אל תתחיל פה עם מה שאתה בעצמך אמרת 'לשון הרע' - יותר חכם, לתבוע את עצמו על טיפשות, וכהנא וכהנא, זה לא מתאים, הנה גם עכשיו שאני כועס ורותח כי מה שאתה מציג זה משהו אחר לגמרי ממה שהיה, אני עדיין שומר על גבולות.

לגבי התקלה הזאת - בגדול אני לא מכונאי,חשמלאי או מתקין כמוך, וכשם שגם אז לא הצלחתי לראות את הבעיה, (אגב אז לא אמרתם שזה עבר דרך המניפה אמרתם שרק כבל ההזעקה של פוינטר נשען עליה, מה שמעלה לי עוד קצת סקפטיות בנושא) גם היום אני אישית למעשה לא יכול להגיד אם הבעיה הייתה א' או ב'. מה שאני כן יכול להגיד זה שבמוסך מרכזי סובארו, אלו שתיקנו את התקלה, לא אמרו את מה שאתה אומר. והם אובייקטיביים.

כשנסעתי אליכם המזגן עבד מעולה בכל הווריאציות האפשריות, כלומר המניפה עשתה את הפעולה, וכשחזרתי גם היו רעשים וגם אי אפשר היה להחליף בין כיוון זריקת האוויר של המזגן.

אין מה לעשות, בנאדם בא אלייך בלי בעיה, להרכיב מערכת, ויוצא עם בעיה.

אני לא מבין כמוך אז אני לא אתווכח איתך על הפרטים, אבל זה מה שקרה בסוף.

עם טיעון כזה משכנע כמו שלך ועם חוסר יכולת שלי לענות לך מעבר למה שכבר אמרתי - אין לי מה עוד לעשות חוץ מלקחת את דבריי בחזרה.

אם הייתי חושב שאתה צודק הייתי רושם שאני גם מצטער, ככה בגדול:

מצטער!!

אין לי בעיה תאמין לי, אבל אני לא מצטער, כי בסופו של יום באתי בלי תקלה ויצאתי עם תקלה.

מה שנשאר לי זה להאמין לדבריכם כי אתם נגעתם שם.

למוסך סובארו הגעתי עם בעיה קיימת, הם לא יכלו להגיד לי אם זה היה לפני סאונדר או אחרי סאונדר.

זה שאתה דואג להוציא אותי ילד עם המשפט "כדי שאבא לא יכעס" זה לא משנה דבר. אני ילד גאה בן 21 לוחם בצנחנים ואין לי כסף או צורך לאוטו. אז האוטו שאני מרכיב בו הוא של אבא, אבל בוא אני אגיד לך משהו - גם ילד הוא לקוח. ואני כלקוח ילד יצאתי מאוכזב. אצלכם שילמתי ככה ויצאתי מבאוס ובמקום אחר שילמתי מעט יותר ויצאתי מבסוט עד השמיים.

רון , הגעת להתקין רדיו BT .

קיבלת שירות של מעל ל-3 שעות,

פתרנו לך בעיית "רעשי מנוע" , סידרנו את החוטים שהועברו ברשלנות ופזיזות (ללא תשלום מצידך).

3 שעות לא, טיפלו בי יותר אני חייב לציין, אבל הזמן שטיפלו בי היה בטפטוף. הזמן כולל שהייתי שם היה איזה 10 שעות.

עזוב אותך חיים אתה בכלל לא עבדת על האוטו, אתה לא זוכר כלום הדברים שאתה אומר הם לא נכונים בכלל.

לא סידרתם שום חוטים הכל נשאר מבולגן, אם יוסי שעשה סדר ירצה הוא יעיד.

אל תעשה מהחנות בית תמחוי. באתי, התעכבתי שם למוות, שילמתי מלא כסף על משהו שהייתי צריך לעשות בסופו של דבר עוד פעם. אם הכל היה כל כך מושלם לא הייתי מחפש להתקין שוב.

כיננו לך פאזות ברמקולים- כדי שתצא עם מע' שנשמעת היטב.

כל הדברים נעשו ברוח טובה מכיוון שאנו מכבדים את מי ששלח אותך.

עובדה היא, שאחרי מס' ימים, שלחת אלינו חבר, עם מערכת שהותקנה בחנות שכנה כדי שנכוון וניתן לו את המיטב מהציוד שברשותו.

חיים, שלחתי חבר כי מאוד התרשמתי מהידע שברשותך וברשות עמיתך, אז אמרתי לכם את זה ואני עדיין אומר את זה. אומנם יחד עם זאת חשבתי שזה דבר נורמלי, טריוויאלי או סתם דבר שקורה שאתה משלם הרבה ולא יוצא מבסוט, וזאת רק משום שהידע שלכם הרשים אותי. היום אני יודע. מצאתי אמריקה, משהו טוב יותר והבנתי שחבל שבזבזתי את הכסף אצלכם. שים לב חיים, לא רשמתי על סאונדר מה שרשמתי על קאיה מערכות, אני מייחל לרגע שהנוכלים ההם יגיבו.

מה שרשמתי הוא הרבה פחות חריף אבל עם זאת טוען מקום לשיפור.

המחיר ששולם היה כ-350 ש"ח:

1. 120 ש"ח התקנת ר"ד BT.

2 . 90 ש"ח כבל RCA.

3. עבודה - הפרש המחיר,

העבודה כוללת הזזת חוטים וקיצורם, תיקון פלטה אחרוית שלא הייתה ממקומת היטב, כיוונים ופאזות.

לא הבנתי - זה מה שחבר שלי שילם?

כי אם אתה מתכוון למה שאני שילמתי, אז זה בכלל מראה כמה אתה לא מעורה בנושא.

לגבי רמקול אחורי שהוזכרו כאן,

רון הגיע אחרי מס' ימים עם רמקולים אחוריים של WEST COAST בגודל 6*9

כדי להחליף ברמקול שכבר היה מותקן.

לדבריו "בסה"כ לפתוח 4 ברגים" , לפםנים משורת הדין, כדי לשמור על חברות , הוחלפו הרמקולים ברכבו ללא חיוב מצידו,

כולל החלפת נעלי כבל.

שקר, העבודה ותיבה לסאב מהשטחים אטומה וגדולה עלו יחד 350 ש'ח. מה גם שסגרנו עוד בפעם הראשונה שה 6X9 בתוך החבילה הראשונית אבל הסתבכתם עם ההרכבה אז לא התקנתם אותם בסוף.

אגב, לפני כ-3 חודשים ,

רון ביקש להתקין אצלנו קומפוננט דרגסטר עם מגנט עמוק.

(לא הסתדרנו על מחיר וההתקנה לא יצאה לפועל,

קשה לנו לתאם ציפיות עם מי שחושב שהחלפת רמקול כוללת רק "4 ברגים וזהו" ).

זה בכלל היה באוטו של חבר, במהלך רגילה שקיבל מהצבא קבענו בבוקר אחד.

יפה שאתה זוכר שהמגנט עמוק - באנו עם הרמקולים וזה פשוט לא היה מתאים לדלת של ה 306!!

לכן לא יצא לפועל, מה הקשר למחיר ומה זה כל הערימת שקרים הזאת אני בשוק :shock:

התקלה במניפת המזגן שרון וחברו גרמו לה עדיין הייתה קיימת,

והשיא מבחינתנו הגיע :

רון ביקש שנעשה לו שוב את האילתור כדי להפסיק את הנקישות.

חיים תבין, מבחינתי, יצרתם תקלה. יצרתם ואז עשיתם רושם שתיקנתם.

אחרי שהתיקון המהולל, שהיה גומייה פשוטה נכשל כי נקרעה הגומייה חזרתי וביקשתי שישימו

אזיקון כדי שיהיה חזק יותר לעתיד. מה כל כך תמוהה בזה?

כמובן שנענתי בשלילה ומשם הדרך למוסך הייתה מובנת וברורה.

לכל המתלהמים והמתלהבים:

יש חוק בישראל, ואכן אפשר לתבוע על רשלנות.

רון יכול לתבוע את המתקין (חבר שלו ) על רשלנות .

או לתבוע את עצמו על טיפשות.

ואכן,יש עוד חוקים,

אחד מהם הוא "חוק לשון הרע"- זה הדבר היחיד שנעשה כאן.

פירסמנו את המקרה כדי להסביר את עמדתנו.

בכל מקרה אנו נשקול את המשך צעדינו.

נ.ב.

אנו מצרים על פזיזותו של רון,

חבל לנו מאוד שלקוחות לא עוצרים וחושבים מעט,

לפני שכותבים באינטרנט או כל מדיה אחרת.

אני מתכוון גם למנהלי האתר CF,

שלדעתי האישית , לא מגלים את האחריות שנדרשת מהם.

בברכה- חיים-סאונדר.

.

חיים,

זה מה שכתבתי:

2. "סאונדר רחובות" - אחרי 490 שקלים חדשים ששולמו, יצאתי עם ההתקנה הבאה:

א. לא הסכימו לפרק את הנעשה בשוגג קודם, אצל החבר, ולהתקין מחדש. לא רק שהשאירו את הבלאגן גם

הוסיפו קיסם למדורה - רעשי מנוע.

ב. במחיר ששילמתי בסך הכל קיבלתי; התקנת הרדיו דיסק, התקנת קומפוננט, התקנת רמקולים קואקסיליים

6X9, חיבור וכיוון כל המערכת למגבר שכבר היה מותקן ברכב.

ג. יצאתי מהחנות עם בעיה שגרמה לי לשלם 1,150 ש'ח במוסך מרכזי סובארו, כי כשחיברו את הרדיו דיסק,

העבירו את הכבלים RCA דרך מקום שתריס השייך למזגן צריך להסגר אליו בחזרה, אותו המנוע הקטן נשרף.

בחנות לא הכירו בבעיה.

אתה יכול להמשיך לצאת בהצהרות מפה עד הודעה חדשה.

זה לא מזיז לאף אחד. הכל כאן אמת:

סעיף א' נכון - אתה גם הודת, לא הסמכתם במחיר של 490 שקל לפרק ולהרכיב. מצאתי מתקין אחר שהסכים. בנוסף הרעשים נעשו חזקים יותר.

סעיף ב' נכון - זה המחיר ששילמתי וזה מה שקיבלתי, תגיד תודה שאני אומר את האמת כי אתה לא כללת את הקומפוננט במחיר, אמרת רק HU מרוב שאתה לא מעודכן בסיפור.

סעיף ג' - גם אם אני לוקח את דבריי בחזרה- הוא עדיין נכון! נכנסתי בלי בעיה, יצאתי עם בעיה.

אתה מגייס לעצמך שקרים שמבססים עמדה, אבל אין בהם מאומה. המזגן עבד ואח'כ לא עבד. זה שאתה אומר שלא עבד זה שקר. אי אפשר להמשיך בצורה הזאת.

פעם הבאה תסתכל על האמת הזאת ותראה איך אתה דואג שלקוח שיצא מהחנות לא יוכל לרשום אמת כזאת.

לא רשמתי מה שרשמתי על קאיה, לא רשמתי יחס, לא רשמתי חוסר בידע וביכולת מקצועית.

מה שרשמתי זה מה שהיה, להבא תגלו יותר איכפתיות.

בסך הכל אומר לחיוב שעושה רושם שמי שמשלם לכם מלא מלא כסף בסופו של דבר יוצא מבסוט. זה כן.

אולי בזמן אחר ובאוטו אחר יכול היה לקרות מצב שהייתי יוצא מבסוט מסאונדר, שוב אני לא שולל את הידע והיכולת שלכם, אך במקרה שלי אני לא חושב שיש מישהו שהיה יוצא שמח בחלקו. אין לי אינטרס להגיד סתם.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

כמה שהכל נראה אחרת עכשיו.

את האמת לא יודע כמה מישהו ש מוציא לשון הרע יכול להשקיע ככה בתגובה.

אני חויתי בעבר התקנה של אנשים מקצועיים\או לא יודע מה,ופשוט לא באתי להם בטוב במחיר,זה שהיתי ילד,חייל,לא שילמתי מחיר אחר שהוא טוען שעושה לי הנחה.

אני מבין אותך לגמרי,עכשיו רק צריך לחכות לתגובה של סאונדר,או למישהו מהאמצע שיעיד!!

בכל מקרה רון הכל מאחוריך.

ג'ובני

פורסם

לדעתי היחיד שיוכל לענות מה היה בצורה האובייקטיבית ביותר הוא יוסי עצמו

אבל כמובן שיש כאן ניגוד אינטרסים...

אני חושב שהתרד קצת מיצה את עצמו

אחד אמר

ההוא הגיב

ההוא הסביר

וזהו בנתיים,אם אין כאן מה להרחיב אני מקווה שכל אחד יקח את הדגשים שהוא מוצא לנכון לשפר (אם יש)

כי באמת אין כאן פיתרון או משהו לחתור אליו עכשיו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קראתי את כל השרשור ויש לי 2 דברים לומר.

הראשון הוא לבעלים של מרכז ההתקנות:

אני חושב שעשית צעד שהוא טעות מצדך כבעל מקצוע, ואני אסביר את עמדתי ודעתי.

כבעל עסק אני מאמין שאתה מנסה לתת את השירות הטוב ביותר.

לקוח מרוצה לעולם יביא לך עוד לקוחות, וכמובן יחזור בעצמו.

לקוח לא מרוצה לעולם לא יחזור, ואף יוריד ממך לקוחות.

באם רוב לקוחותיך מרוצים אזי אין לך שום סיבה לדאגה. רון (לצורך הדוגמא בלבד) יכול "ללכלך" עלייך כמה שבא לו, אתה לא תרגיש את זה.

באם רוב לקוחותיך לא מרוצים אזי דינך אחד. הפסד לקוחות-הפסד כסף. אם תתחיל להתעמת עם כל לקוח לא מרוצה על דפי הפורום אז מי יהיה בעסק?

כמו שאתה לא מגיב לכל שרשור של לקוח מרוצה "ואללה, שיחקתי אותה. ספר לכל החבר'ה ש'ך"

ככה עליך לא להגיב לשרשור של לקוח לא מרוצה "אתה משקר, אל תאמינו לו, אני בסדר"

זה נראה מגוחך וזה לא מוסיף לכבודך. בטח שלא משכנע אותי כלקוח.

הדבר השני הוא לפותח השרשור.

למדת שיעור חשוב בחיים.

קודם כל שואלים, אח"כ עושים. לא להיפך (עושים ואז שואלים)

בעתיד, לפני צעד כלשהו אני בטוח שתברר טרם מעשה.

בכל הקשור לרכב, יש פה באר המלצות מצויינת.

בין אם אתה מחפש קרבורטוריסט, מכונאי, צבע או מתקין.

בהצלחה, ותהנה מהמערכת.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

רון,

ביררנו היום את המקרה עם הספק שדרכו קנית את המכשיר 7900BT ,

ואנחנו צדקנו .

הוא תיאם לך התקנה לשעות אחה"צ, בדיוק כמו שכתבנו כאן.

(תתקשר אליו מחר ותשמע בעצמך).

ידידנו רון, נשלח ע"י קניין של חברת "שר-אביזרים" להתקנת רדיו-דיסק.

רון הגיע לחנות בשעה 18:00 עם הרדיו ברשותו,

למרות השעה המאוחרת קיבלנו את ההתקנה-לבקשתם של רון והקניין שמכר לו את הר"ד.

.

אתה לא הגעת בבוקר, נקודה.

אתה הגעת אחה"צ.

אם אתה רוצה להיזכר,

תבדוק את החשבונית שקיבלת כשקנית את המכשיר,

ותראה מה השעה המדוייקת.

אם אין לך חשבונית, תאשר לי להוציא לך העתק, אני אשמח לסרוק את החשבונית ולהעלות לפורום.

ההתקנה היחידה שבוצעה באותו היום הייתה של ר"ד 7900 וכבל RCA.

מכיוון שהגעת מאוחר מאוד.

אם אתה כבר מערב את חברתך, תרענן את זכרונה,

ותזכיר לה שהיא אכן הצטרפה בשעות הערב המאוחרות.

(המתקין זוכר זאת היטב, מכיוון שאתה וחברתך בלסתם לכם שווארמה להנאתכם,

תוך כדי עבודתו).

בהתחלה כתבת שלא היו רעשי מנוע

זה ציטוט מההודעה הראשונה שלך.

לא הסכימו לפרק את הנעשה בשוגג קודם, אצל החבר, ולהתקין מחדש. לא רק שהשאירו את הבלאגן גם

הוסיפו קיסם למדורה - רעשי מנוע. קראת את מה שכתבת ? אין רעשים, אנחנון "הוספנו לך" .

.

אח"כ שינית את דעתך

וכתבת שהיו רעשים כשבאת,אפילו הגדרת אותם כמינורים:

הרעשי מנוע שהיו תחילה היו מינוריים, אח"כ הרעשים היו גדולים יותר.

.

את זה אתה כתבת בשתי הזדמנויות שונות ,

אולי כדאי שתיסגר על עצמך ?

אח"כ החלטת שמכרנו לך כבל רוקפורד,

ועוד במחיר מופקע של 240 ש"ח

שילמתי 240 ש"ח על כבלים שנאמר לי שהם של רוקפורד

.

אני חיב לומר לך,

אם הייתי מוכר כבלים בכאלו מחירים, כנראה שהיום הייתי גר במגדלי אקירוב :)

אני שמח שלפחות היית הוגן,

וכתבת שהגעת עם התקנה מזעזעת, אחרי שהבנת שהתקנה כזו יוצרת בעיות:

נכון, ההתקנה הייתה מזעזעת, אני לא מטאטא מתחת לשטיח את הלכלוך.

יותר מזה - גם רשמתי בהתחלה שלא מומלץ לחבר סתם לכיף עם חבר כי זה תמיד יצור בעיות.

.

רון,

אני לא מבין למה אתה מתעצבן על מחירים שאנו גובים.

החלטת ש500 ש"ח זה מספיק בשבילנו? אתה רוצה לשלם איתי גם מיסים?

ידידי היקר, החנות נותנת הצעות מחיר על פי שיקול דעת של המתקין,

אם נראה לך שהמחיר גבוה , אפשר לומר תודה ולקחת הצעת מחיר במקום אחר.

- 500 שקל זה מספיק לפירוק ולהרכבה, הנה בהפרש של חמישית מחיר אקסטרה יוסי עשה את כל זה - פירוק והרכבה + ארבע הגבהות שהוא מכין לכל רמקול במיוחד בנפרד + שהוא מעביר חוטים עבים כמו שצריך דרך הדלתות!

. אז עוד בצורה הזאת שלכם 500 שקל לא מספיק בשביל לפרק ולהרכיב???

.

בתור עיצה לחיים,

אל תעשה את השיקולים של בעל העסק או המוסך, הם עושים אותם בעצמם,

לך יש את הזכות לחפש מקום אחר.

אגב, מר יוסי עושה לך פירוק+הרכבה+טבעות עץ +כיוונים+סנדויצים ב-500 ש"ח ?

מוזר.

כדאי שתסביר למר יוסי (שמשלם את מיסיו כחוק)

ש500 ש"ח ששילמת זה לא הנטו - זה הברוטו .

15.5% מתוך הסכום הולך למע"מ,בערך 78 ש"ח ,

כלומר בידיו של יוסי ייותרו 422 ש"ח לפני מס הכנסה של שלושים ומשהו אחוז,

כך שלאחר ניכויי מיסים ייותרו לו 280 ש"ח,

ומהם צריך להוריד חשמל, ארנונה, בלאי לכלי עבודה, וכו' (כן גם סנדויצים).

הוא מסכים לעבוד ב-500 ש"ח?

תיהנו יחדיו.

ולא שילמת 500 ש"ח רק על התקנת HU , ממש לא צריך להתעצבן:

אני לא פראייר עד כדי כך לשלם 500 רק על HU.

.

אגב התקלה שאתה וחבר שלך עשיתם עם כבל המתח (בנוסף לכבל פוינטר שמשתתף ב"חגיגה")

לא משפיע על תיפקוד המזגן , לכן המזגן עבד כשבאת וגם כשיצאת:

באוטו עבד פיקס! לכל הכיוונים!

.

זה רק מוכיח שעדיין לא הבנת מה אתה וחבר שלך עשיתם.

העובדה שאתה בחור נחמד קיימת ואי אפשר לקחת את זה ממך.

.וואללה גם כשהיית עסוק שם על איזה טנדר עם הזעקה וחוטים עד השמיים ענית לי על שאלות

אני באמת ובתמים לא מבין מאיפה מגעיות שאר תגובות שלך,

כל מי ששואל או מתעניין תמיד מקבל אצלנו תשובה, גם אם אנחנו עמוסים .

לגבי התקלה הזאת - בגדול אני לא מכונאי,חשמלאי או מתקין כמוך, וכשם שגם אז לא הצלחתי לראות את הבעיה

.למוסך סובארו הגעתי עם בעיה קיימת, הם לא יכלו להגיד לי אם זה היה לפני סאונדר או אחרי סאונדר.

אם לא הצלחת ולא הבנת את התקלה,

ואתה מודה בכך שלא הבנת , למה אתה ממשיך לטעון שאנחנו גרמנו לה?

אני מכבד את העובדה שאתה מודה בחוסר הבנה.

אבל עד להאשמות לא נכונות- המרחק גדול .

הרשלנות של החבר שלך, והפזיזות שלך גרמו לתקלה, נקודה.

זה שאתה דואג להוציא אותי ילד עם המשפט "כדי שאבא לא יכעס"

זה לא משנה דבר

.

אני לא מנסה להוציא אותך ילד, הסיבה שפתרנו לך את התקלה היא כי פחדת מאבא,

אני מצטער אם נעלבת, אבל זו הסיבה האמיתית.

אנחנו לא נהנים להתכופף מתחת לדשבורד ב22:00 בלי לקבל כסף.

אנחנו עושים את זה כדי שהאבא לא יתעצבן על הבן שעושה שטויות ומתקין לבד.

לא סידרתם שום חוטים הכל נשאר מבולגן

.

נכון, לא סגרנו על כך, ובטח שלא שילמת.

אנו מצידנו סידרנו חוטים שהיו מסוכנים לפעולה של הרכב,

בדיוק כמו הפיוז שהותקן בתא המטען.

והזזת כבל מתח שהיה ללא פיוז בקדמת המנוע.

אנחנו סידרנו לך טעויות אדירות שעשיתם.

אנחנו לא ניתן לך לצאת עם כבל 4GA ללא פיוז מקדימה.

אתה מבין מה יקרה לרכב שלך, אם החוט יקצר ויתיך את עצמו לתוך המרכב ?

לא צריך לשלם על כך - ראה זאת כצ'ופר,

אנו רואים זאת כמתכון לשקט העתידי שלנו

וכמתנה קטנה ללקוחות שמתקינים לבד ללא ידע.

אני שמח שאתה עדיין מעריך את המקצועיות שלנו,

אנו מצידנו מעריכים את הכנות.

חיים, שלחתי חבר כי מאוד התרשמתי מהידע שברשותך וברשות עמיתך, אז אמרתי לכם את זה ואני עדיין אומר את זה.

.

רון ,

אני מקווה שתתייחס לדברי,

ערב טוב,

חיים-סאונדר.

נ.ב.

SIMON377 -

אנחנו לא מוכנים לראות שקרים על המסך מבלי להגיב.

גם כך הפורום הזה מלא בעלי חנויות תחת שמות בדויים.

יבואנים שמתחבאים תחת ניק-ניים פרטיים,

ושאר בעלי עניין.

בניגוד לשאר,אנחנו גלויים לכולם כך שהשם משתמש

הוא שם החנות שלנו SOUNDER .

מבלי להשתחצן- אחוז הלקוחות המרוצים שלנו הוא גדול.

אנחנו משתדלים שהלקוח יצא מרוצה.

וכך זה יישאר, מכיוון שכך העסק נבנה, על המשכיות של לקוחות מרוצים.

אם יהיה לך עסק תעשה מה שאתה רוצה.

לדעתי עדיף להתמודד מול הלקוחות גם אם הם סחטנים/לא מבינים/לא היגיוניים וכו'.

לדעתנו זו השיטה הטובה ביותר.

.

-

פורסם

אני נמצא בחו"ל כרגע ובכל נסיעה אני פותח את הלפטופ ורץ לשרשור הזה :-D.

רון אני חושב שעד מה שנאמר עד עכשיו ממך ומכל בנאדם אחר זה מספיק, עמדתך הובהרה, תעשה בחוכמה להבא ושיקול יחזור אליך.

---

לגבי יוסי:

רק עכשיו נזכרתי בזה!! וזה פעם ראשונה שאני מעלה את זה לפורום. אוי ואבוי לי. המתקין היחיד מבין עשרות שפנינו אליהם אני ובעל המגבר MC4000M שגילה את מקור רעשי המנוע של הגברת הסאב זה יוסי. וכמה הייתי מבסוט שנסעת איתי למעבדה וזה הסתכם ב- 5 שעות "פירוק הרכבה, נסיעה למעבדה, ספיגת עצבים מהכבלים של מונסטר והסדרתם כראוי". ובכסף זה הסתכם ב- 200 ש"ח.

תגובות למתקין טוב שמשאיר לך הרגשה טובה בבטן ומוציא אותי עם חיוך וסיפוק אני אעודד ואמליץ עד ללקוח האחרון שירצה להתקין מערכת.

--------

מתקין רע, אני מחכה בכילאון עיניים למצוא אחד כזה שיעשה לי משהו רע לרכב או למערכת.

והשרשור יפתח בצורה כזו שהמבינים והחוכמולוגים יבינו:

"חוות דעת לטעמי האישי על התקנה שבוצעה ע"י .....":

......................

............................

.................................

זהו סיפור שסיפרתי על חוויה רעה שחוויתי עקב התקנה".

פורסם

לא נעים לי לומר , אבל איכשהו אני מאמין יותר לרון מאשר לסאונדר , ויש לי רושם שכאן נכנסה העובדה שמישהו עבד על הרכב הוא לא בעל המקום , זה קרה עם עוד מתקין ידוע ובשני המקרים אני אישית מרגיש שאי אפשר להמליץ על מקום כזה . כי מקוןם בא על היחס

אני מאוכזב מאוד מהסיפור

ורון ,צא מזה שזה יהיה ה"רבע גלט" שלך

וסאונדר

אנחנו מודעים לכך שיש כמה אנשים מתקינים ויבואנים בפורום , (יתכן שנוספו כמה שאני לא מכיר אבל את המרכזיים אני מכיר )

וזה טוב שאתה לא מתחבא , וזה טוב שאתה מגיב , אבל עדיין זה משאיר טעם רע בפה

והרמיזה שלך לגבי תשלום מס כחוק , או רמיזה שיוסי אינו משלם מס כחוק , אינה יפה וזה בלשון המעטה . כי אני יכול להניח שהוא עשה את זה גם לצבור מוניטין חיובי . העובדה היא שיותר ויותר אנשים טוענים שהוא עושה מעל ומעבר , ולא לא כולם "מושתלים" מטעם

בברכה יהודה

פורסם

רון,

החלטת ש500 ש"ח זה מספיק בשבילנו? אתה רוצה לשלם איתי גם מיסים?

תיהנו יחדיו.

ברשותך אדון סאונדר שים לב לדבריך "ובערבית טוטאלית תחשוב פעמיים". כדאי לך. וברשותך אתה יודע למה אני מתכוון. :x

אולי אתה רוצה להיכנס לכיס של מר יוסי כבר או לכיס של מתקינים אחרים.

מה אכפתתת לך מה הוא מרוויח.

שנית אם תעקלו את החוכמה שיש בראש של מתקין זה שגילה סוף סוף את הכישרון שלו ואת שמו הרץ לפניו. שעזב מקום עבודה שמדורג בין 2 המוסכים/התקנות היוקרתיים בארץ בתחום הרכב, ועוזב שכר טוב. ופותח עוסק מורשה סדנת עבודה משלו במקום שהוא משלם שכירות ארנונה וחשמל שכמעט שואף ל- X שקלים "ולא אגלה בעולם למעוניינים :-D" ) ומבצע את ההתקנות הטובות בארץ ובעולם, עם ידע וניסיון ששווה ליותר מ- 1000 מתקיני מערכות בארץ. אז תבינו .

עובדה קיימת: מר יוסי מיום פתיחתו לעסקו הפרטי גורם להפסדים בעשרות אלפי שקלים לעסקים אחרים שעוסקים באותו תחום.

פורסם

קראתי בעיון את תגובות שני הצדדים. שניהם מנוסחים בבהירות, איש איש בעמדתו. נראה לי כי הנושא מוצה, יראה הציבור וישפוט.

דבר אחד חורה לי חיים, ובכך אתה למעשה חוטא במה שהינך מאשים את הלקוח שלך - נכנס לכיס הזולת.

"אל תעשה את השיקולים של בעל העסק או המוסך" אתה רושם, לכן מן הדין ומין הצדק, כי לא תרד לדיוטה תחתונה שבה הינך כותב:

אגב, מר יוסי עושה לך פירוק+הרכבה+טבעות עץ +כיוונים+סנדויצים ב-500 ש"ח ?

מוזר.

ראשית, רון ציין תשלום של 600 ש"ח בסדנת ECA של "מר יוסי". 600 ולא 500.

שנית, גם ל"מר יוסי" יש את שיקוליו הפרטיים והאישיים, וגם "מר יוסי" יודע לחשבן מה יישאר לו ביד לאחר תשלום הוצאותיו ומיסים כחוק - כבכל עסק. וגם "מר יוסי" משלם "חשמל, ארנונה, בלאי לכלי עבודה", וגם ל"מר יוסי" מנוכה מהברוטו מיסים כחוק.

אני אפילו לא רוצה להכנס לזה - מה עלות המשכורות שהינך משלם לעובדיך לעומת יוסי שעובד לבדו, או מה עלות השכירות והארנונה שאתה משלם בחנותך, לעומת תשלומיו הלא זהים של יוסי בסדנה הפרטית שלו. אין זה מעניינו של אף אחד, גם לא שלך.

אגב, כוונים ו"סנדוויצ'ים" באים מלב רחב ומנשמה טובה. אל תכניס אותם לתמחור - אפילו לא בציניות.

פורסם

מר יהודה.

אני שמח שאתה יודע שיש מתקינים בפורום , זה לא מנחם.

זה רק מוכיח את הרמה הכללית .

אנחנו מודעים לכך שיש כמה אנשים מתקינים ויבואנים בפורום ,

כדאי לעצור את התופעה.

והרמיזה שלך לגבי תשלום מס כחוק ,

או רמיזה שיוסי אינו משלם מס כחוק , אינה יפה וזה בלשון המעטה .

לא רמזתי דבר.

מה שכתבתי כדלקמן:

.

יש לי עסק,

עשיתי חישוב כללי למחיר של 500 ש"ח להתקנה ממוצעת

מהם נותרים כ60% נטו :

תיהנו יחדיו.

.

לא כתבתי דבר רע,

אני פשוט לא מבין איך אפשר לשלם מיסים , להחזיק עסק ולעבוד 8 שעות תמורת 500 ש"ח.

אני התרגזתי על רון שנכנס לי לכיס,

ואני עדיין לא מבין איך אפשר גם לעבוד 8 שעות,

וגם לשלם מיסים כחוק.

מצטער, נשגב מבינתי.

נ.ב.

מר יהודה היקר,

אתה יכול להאמין לכל מי שאתה רוצה.

אבל כדאי שתבין 2 דברים:

1.אם היה שמץ של אמת בהודעה של רון,

לא הייתי טורח לכתוב תגובה.

2. כדאי שתקרא מה ששורלק כתב- חובת ההוכחה היא על רון .

.

.

..

-

• תוכן חדש...