Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מתחיל פרוייקט CarPc לאודי A3 2001

את כל החלקים של המחשב יש לי או שהם בהזמנה..

הבעיה הגדולה שלי היא עם הרדיו הבנתי שיש את האפשרות שלהשתמש עם המוצר הבא:

http://cgi.ebay.com/Griffin-RadioShark-AM-FM-Desktop-Radio-with-Recording_W0QQitemZ350123922814QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item350123922814&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318

אבל ממה שקראתי עליו יש לו ביקורות רעות בנוגע לקליטה.. למישהו יש רעיון אחר?

אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים

פורסם

אם אתה עובד עם אינטרנט קבוע דרך הסלולרי, אתה לא תצטרך את זה, מה שכן, אני מאמין שמדובר ביותר בעיתיות בסנכרון הרדיו דרך הGUI של הCARPC

בשיפוצים

פורסם

גם אני בחיפושים אחר יחידה כזו.

יחידה של radioshark אין ב-EBAY אלא אם מדברים על המפלצת שהציג פותח השרשור. (הפעם חיפשתי ב-EBAY אנגליה ואמריקה :))

ניתן לרכוש דונגל של SILICON LABS ישירות מאתר החברה אך המחיר שם קצת גבוה, 35$ ליחידה. ממה שיצא לי לקרוא ב-mp3car המכשיר מתאים למערכת ואפילו RR כוללת כבר את הדרייברים שלו.

אייסמן, תרצה לבדוק אפשרות לאיחוד משלוחים, אולי יהיה שווה להזמין יחד?

https://www.silabs.com/products/mcu/Pages/USBFMRadioRD.aspx

עריכה: מבדיקה שעשיתי נראה כאילו המחיר כולל משלוח. הגעתי עד לשלב האחרון בתשלום והסכום נשאר זהה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

סליחה על הדאבל-פוסט.

הנה לינק למוצר נוסף שעל פי חברי MP3CAR מכיל את אותו השבב של SILABS.

http://usb.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00136

המחיר 20$ כולל משלוח לישראל.

האם למישהו יש חוות דעת על המוצר הנ"ל?

סביר להניח שיהיה צורך בקצת מודינג של הדונגל (גם זה וגם ה"מקורי" של SILABS) והלחמת קונקטור של אנטנה על מנת לחבר את הדונגל אנטנה במקורית ברכב.

פורסם

המפלצת הזאת קטנה מאוד רק שתדע, עובדת מצויין ובאינטגרציה מושלמת לRR אני לא מוצא שום סיבה בעולם שלא להשתמש בה - ואכן אני משתמש בה :)

זה לא שזה מונח על הדש זה גם ככה זרוק מאחורי הדש\בתא מטען

פורסם

ממה שהצלחתי להבין הגובה שלה הוא כ-20 ס"מ והבסיס 5 על 10, מדובר על מכשיר די גדול.

במקרה שלי התוכנית היא להכניס אותו איפה שיושב כיום הרדיודיסק המקורי (בכדי לחבר לאנטנה המקורית) להחסיר מעט מקום שיגנוב המסך פנימה, אני חושש שזה לא יכול לעבוד.

גורל, האם המכשיר הזה דורש אנטנה חיצונית?

אם לא אז אפשר באמת לדחוף אותו בתא המטען, השאלה איך תהיה הקליטה שלו.

פורסם

אני מאמין שאפשר לפרק אותו להשאיר רק מה שנחוץ , הרי אין צורך באנטנה שהם חיברו שם עדיף לחבר לאנטנה של הרכב אם אפשרי, אפשרי גורל?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

נראה לי שאני גם יזמין את הradioshark למרות הביקורות שקראתי עליו (ref=cm_cr_pr_viewpnt#RLM549ZJR1WUH ביקורת מamazon)

הפלוס שלו הוא שיש פלאגין לRR כבר..

אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים

פורסם

טוב אז ככה :

המקלט הזה הוא קופסא בצורה של סנפיר כריש, אחרי שפותחים את הקופסא תאחלס המקלט עצמו הגודל שלו הוא משהו כמו 4 סנטימטר על 2 סנטימטר ומי שיש לו בעיות מקום בקלות יכול להעביר אותו לקופסא אחרת, זה פשוט וקל אין שם חלקים יצוקים או משהו כזה,

אני בניתי מתאם וחיברתי לאנטנה של הרכב, לצערי הקליטה לא מדהימה אבל הסיבה היא ככל הנראה שברכב שלי האנטנה מאחור ואמור להיות מגבר קטן כזה שמגיע עם הרכב מהחברה ולי אין אותו (מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג?)

בבדיקה שעשיתי אם המקלט מונח מחוץ לרכב הקליטה טובה ככה שאני מאמין שזה לא סיפור לארגן את העסק הזה בצורה טובה יותר למרות שגם עכשיו זה סביר

פורסם

תענוג אז זה תכלס ממש קטן בפנים

אפשרי לבנות לזה איזה משהו קטן שיאכסן אותו

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מאוד מאוד קטן אפשר בקליקלות לבנות לזה קופסא שתאחסן את זה בתור המעפרה :)

או נגיד אם רוצים להבריח מארהב בלי מכס אפשר לבלוע את זה ואחרי זה ***** את זה כמו שעושים עם שקיות ארואין :)

מה נסגר איתכם ? ברכב חסר מקום ? אצלי זה נמצא מאחורי התא כפפות בין הקיר אש לתא כפפות במארז המקורי שלו

• תוכן חדש...