Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אבקש חוות דעת לבעייה מוזרה שיש לי מאמש:

במהלך נסיעה ברכב( אלמרה אוטו' 97, ) לפתע האוטו כאילו" מאבד כוח" מאט קצת ועושה קולות של מנוע שעומד

לדמום, התופעה אורכת שניות ספורות ואחר כך ממשיך כאילו אין כלום.

היום זה החמיר, ובמהלך נסיעה, במהירות של 40-50 קמש, האוטו פשוט כבה לי, למזלי הצלחתי לעמוד בצד הדרך ללא סיכון.

ניסתי להניע מספר פעמים ללא תגובה, המתנתי דקה, ניסיתי שוב-והניע ונסע ללא בעיות.

הרכב מטופל, אני נוטה לשלול ליכלוך במערכת הדלק.

השאלה היא- האם יכול להיות משהו שקשור לגיר? האם זו תקלה חשמלית כלשהי?( המצבר שלי חדש )

תודה מראש על חוות דעתכם.

נ.ב., כבר כמה זמן, כאשר הגיר במצב D, ואני בעצירה ברמזור-האוטו מגמגם ורועד, עם נטיה לדומם, האם יש קשר

לבעייה החדשה?

פורסם

הגמגום והרעידות יכולים להעיד על תקלה חשמלית או על תקלה, שקשורה בבית המצערת יתכן ודורש ניקוי.

לפני כל אלה, אני ממליץ לך לבצע בדיקת מיגון (אם קיים ברכב מיגון יתכן והוא מנתק זמנית את אספקת הדלק).

ואם המיגון תקין,לגשת למוסך ולהתחיל מבדיקת ספיקת משאבת הדלק ולחץ הדלק.

אם תקין הבעיה היא אחת מהשתיים - חשמלית או בעיה במנוע הצעדים ואז הגמגום /הרכב נכבה בגלל סיבובי מנוע לא יציבים.

אם התקלה מתרחשת פעם ב... קח בחשבון שיהיה מאוד קשה לגלות אותה בניגוד לתקלה מתמשכת שבסופו של דבר היא בבחינת "סוף גנב לתלייה".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שתי אפשרויות לאיבוד כוח ודימום מנוע בנסיעה. משאבת דלק או סליל הצתה.

הבעיה השניה קשורה לתאום מנוע, בצע חיפוש להודעות שלי, הסברתי בעבר כיצד לבצע חלק חשוב מהם באופן עצמאי.

• תוכן חדש...