Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט קיה לאו 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולםת רכשתי את האוטו הנ"ל כחודש לפני..

עשיתי טיפול 10Kת לאחר מכן, (בשל רעידות של כל האוטו במצב"D"),פניתי אל המכונאי ויעץ לי לחליף את התושבות,מה שצלח בסופו של דבר.

לעצם העניין,פניתי בדבר היא בשל-לאחר הטיפול והחלפת התושבות, יש לי מן סיתואצייה מעניינת,בתחילת נסיעה (מן המקום/האצה),במעבר שבין הראשון לשני (גירומט..) יש מין גירגור כזה,יש להזכיר שהוחלף שמן גיר והמסנן הוחלפו,במסנן לא נמצאו שבבים,ולא אותרה בעיה של שריפת שמן (המכונאי אף פתח את המגש ובדק),ועוד יש להזכיר,שהעברת ההילוכים מתבצעת חלק ובזמן בלי החלקות למיניהן. פניתי לשלושה מכונאים לתעלומה:

1.המוסכניק הראשון אמר-"זה שיחרור בגיר יש לשפצו" 5800 תקילין

2.מוסכניק שני אמר_"יכול להיות שזה מהמנוע ואף מקופסת הגה כח,ובסל"ד מסוים זה מגרגר"

3.המוסכניק שעשה את הטיפול-"סביר להניח שזה רעש מכיוון הציריה,בגלל שכשהגומי היה קרוע יצא חלק מהגריז ועתה זה מרעיש"...

אנא מכם אנשים טובים עזרו לי לפתור תעלומה זו,אני מבולבל...

פורסם

אם מוסכים לא הצליחו לאתר בדיוק את התקלה אז דרך המסך והמקלדת, בלי לשמוע הרעשים זה לא יצליח.

מהיכן אתה בארץ ואיזה מוסכים בדקו זאת?, כלליים, מורשי קיה, מכוני הילוכים אוטומטיים?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אתה-צודק-בהחלת

ד"א-אני-דרומי,יותר-נכון-באר-שבעי

ה-SPACE-שלי-לא-עובד-אזי-בגלל-זה-ה"מקף:-)"

הבעיה-היא-שמוסכים-מורשים-אצלינו-שוחטים-במלא-מובן-המילה,כי-לאנשים-אין-ברירה-אני-בטוח-כי-במ.-מורשה,7K-ואז-אפשרי-לדבר-על-שיפוץ:-(

תודה-בכל-זאת-על-התשובה,פשוט-קיוויתי-אולי-המיקרה-שאצלי-קרה-לעוד-מישהו,מסתבר-(כמו-בכל-פעם:-))-אני-מיקרה-מיוחד:wink:

פורסם

שוב שלום לך רפאל/רפי (איך שנוח)

היום הגעתי למסקנה שאין זה היה מדובר בגיר אוטומט אלא בגירגור מתכתי חשוד מאזור המנוע ומכלליו, אציין למה:

כשאני מעמיד את הרכב, מעביר מ-D ל-N ומתחיל לחפש (על ידי לחיצה ממש קלה על המצערת) באיזה סל"ד בדיוק אני אשמע את הגירגור,ובאמת שנישמע גירגור (אם כי לא כל כך חזק כמו בנסיעה)

פשר המסקנה שהגעתי אליה, שבזמן האצה חלשה מן המקום (מדובר בסל"ד סביב ה-2000 ומטה),לפעמים מופיע גירגור זה, אלא שכשמתבצעת העברת הילוך לגבוה יותר (הרי שיש קפיצה טיפה בסל"ד אני חושב שזה בישביל לרכך את ההעברת ההילוך) בתחום סל"ד זה מופיע הגירגור עד להעברה, ועוד יותר חשוד,שכשאני מגיע לגירגור זה,אני לוחץ על דוושת ההאצה על מנת להגביר סל"ד וגירגור זה נעלם, תעזור לי להבין את התעלומה הזאת אני פשוט מבולבל..

• תוכן חדש...