Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'ז הישנה:

LS ידני 2 כריות אוויר104,000LS

אוטומטי 2 כריות אויר116,000LS

אוטומטי 4 כריות אוויר119,000ES

אוטומטי 4 כריות אוויר124,000

הסיוויק 4 דלתות:

LS ידני134,000LS

אוטומטי137,000LS

אוטומטי + חלון שמש145,000ES

אוטומטי154,000ES

אוטומטי + ריפוד עור164,000

האקורד החדשה:

Accord 2.0 comfort

177,000

Accord 2.0 Elegance

196,000

Accord 2.0 Elegance + NAVI219,000Accord 2.0 Executive

214,000

Accord 2.0 Executive LTH

227,000

Accord 2.0 Executive LTH+NAVI

250,000

Accord 2.4 Executive

250,000

Accord 2.4 Executive + NAVI

271,000

Accord 2.4 Executive + NAVI+ CMBS

261,000

2.2 Diesel Executive

293,000

סיוויק הייבריד: 154,000 ש"ח

המקור: האתר הרשמי של הונדה: www.honda.co.il

פורסם

מחירים מעולים. ידנית רק 104K, כמו רכב סופר מיני ממוצע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מחירים מעולים. ידנית רק 104K, כמו רכב סופר מיני אוטומטית ממוצע.

אני לא רואה מה בדיוק מעולה במחירים האלה.

מה ההצדקה בהפרש של 11 אלף ש"ח בין מאזדה 2 (היותר מאובזרת) לבין ג'אז האוטומטית הישנה ופחות בטיחוטית?

רק מי שצריך מרחב פנים יותר גדול יכול להעדיף את ג'אז.

רגע, מי שצריך מרחב פנים יותר גדול, לא יכול לקנות מכונית משפחתית אוטומטית ב 116 אלף ש"ח?

יכול, ועוד ישאיר כמה אלפים בודדים בכיס.

אז מי הולך לקנות את הג'אז הישנה במחירים החדשים האלה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה באתר של הונדה במחירון של הג'אז ושל הסיויק רשום 6/2008 ובמחירון של האקורד רשום 5/2009? בכל אופן, אני ממליץ לך לבדוק במחירון הרשמי (לוי) ותראה שהמחירים נמוכים ממה שרשום באתר של הונדה. לא נראה שהם ממש אוהבים לעדכן אותו.

פורסם

המחירון הוא לא חדש זה מחירון שנמצתא באתר שלהם המון זמן כבר.

בעיקר בכל מה שקשור לג'ז

אם תיגש לסוכנות אתה תשמע מחירים אחרים חלוטין,במיוחד כשהג'ז החדשה כבר באונייה.

פורסם

כמה מחשבות... ידיעה מעניינת פורסמה ב-TheMarker:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=yp20081104_03

הקטנת כמויות - עליית מחיר, זה ברור כי שמש. ועוד משהו מעניין... שמתי לב לדבר מעניין. הונדה החלה במבצעים הגדולים לפני כולם - עוד באוגוסט, כאשר אחרים לא הורידו שקל. אז מי יודע - אולי גם בזה היא מקדימה את האחרים.... ובכל זאת אני נוטה לחשוב כי מדובר בגימיק זול.

פורסם
המחירון הוא לא חדש זה מחירון שנמצתא באתר שלהם המון זמן כבר.

בעיקר בכל מה שקשור לג'ז

אם תיגש לסוכנות אתה תשמע מחירים אחרים חלוטין,במיוחד כשהג'ז החדשה כבר באונייה.

עוד הבוקר המחירון היה אחר: היה כתוב 2/2008 והוא היה מתחיל ב-99000 עבור הידנית

פורסם

מאיר הם החברה הכי מוזרה בשוק הזה.

מוזר מאוד בעיני כל ההתנהלות שלהם,הם חושבים שיש להם מינימום סוכנות של ב.מ.וו,המחיר של האקורד זה פשוט עוד דוגמא לרכב בינוני במחיר מופקע וזה התבטאות עדינה

פורסם

אם תשים לב כתוב במפורש בדף הראשי, של הסיוויק ועוד מודגש "בעקבות הורדת המיסים, סיוויק LS אוטומטית כולל בקרת יציבות ב- 130,000 בלבד!" כאמור המחיר נשאר אותו המחיר מה גם בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר סיוויקים, של ליסינג על הכביש.

יניב

פורסם

שמע... בנושא של איכות הרכבים יש המון סטיגמות. והמחירים נקבע על ידי הכמויות. האים ידעתה כי הלנסר עולה בגרמניה יותר ממיני קופר, ומחירה של הונדה הייבריד נושק למחירה של במוו סידרה 3? אז אנחנו רגילים לחשוב כי מיני ו-במוו הם רכבי יוקרה, ובגרמניה יש קומץ של כאלה שבאותם המחירים יעדיפו לנסר והונדה.

פורסם

אוי איך אפשר להשוות בכלל לנסר לב.מ.וו ולמיני

חוץ מזה זה אכן נובע מכמויות,אני בטוח שהם מוכרים פחות לנסר והונדה מאשר ב.מ.וו ומיני מגרמניה,אני חושב שזה מסכם הכל :p

בכל מקרה דובר רבות לגבי התמחור "הבעייתי" משהו של מאיר בכל הטווח שלהם.

יש מבחן מצויין באוטו של לפני כמה חודשים של האקורד,B4 ומונדיאו שמסכם את זה מצויין,ההונדה פשוט לא שווה את המחיר בגירסא הפשוטה שלה,היא פשוט לא עומדת באותה רמת אבזור,והרכב המאובזר יותר כבר עולה 230000 שקל,מה מאיר חושבים שיש להם ביד בדיוק אני לא מבין.

זה גם ברור שנראה הרבה פחות אקורדים מכל הרמות גימור על הכביש בדיוק בגלל הסיבה הזאת

פורסם

רק תשימו לב שסיויק es חדשה עולה 150 אותו הרכב בן שנתיים עולה 92 אפילו יצחק לוי עלה על המחירים המנופחים של הונדה ושוחט אותם יש גבול זה רק הונדה!!

• תוכן חדש...