Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה באמת המחירים שמקבלים בסוכנות לא מה שרשום באתר.

כי יכול להיות שבסוכנות מקבלים מחירים אחרים נמוכים בהרבה בגלל שזה סוף שנה,בגלל המחירים הולכים לרדת ובגלל שהונדה מפקיעים מחירונים רשמיים תמיד הרבה מעל למה שהם באמת שווים.

פורסם
אוי איך אפשר להשוות בכלל לנסר לב.מ.וו ולמיני

חוץ מזה זה אכן נובע מכמויות,אני בטוח שהם מוכרים פחות לנסר והונדה מאשר ב.מ.וו ומיני מגרמניה,אני חושב שזה מסכם הכל :p

בכל מקרה דובר רבות לגבי התמחור "הבעייתי" משהו של מאיר בכל הטווח שלהם.

יש מבחן מצויין באוטו של לפני כמה חודשים של האקורד,B4 ומונדיאו שמסכם את זה מצויין,ההונדה פשוט לא שווה את המחיר בגירסא הפשוטה שלה,היא פשוט לא עומדת באותה רמת אבזור,והרכב המאובזר יותר כבר עולה 230000 שקל,מה מאיר חושבים שיש להם ביד בדיוק אני לא מבין.

זה גם ברור שנראה הרבה פחות אקורדים מכל הרמות גימור על הכביש בדיוק בגלל הסיבה הזאת

האמת היא שמדובר כנראה בשני היבואנים המוזרים בארץ. כנראה שהמניע הבסיסי של שוק תחרותי, היינו למכור יותר ולהרויח, לא ממש בתפריט שלהם. הונדה נרגעו מעט עם הורדת המחיר המקורי המגוחך של סיוויק הצ'בק ב30K ואני מניח שהמחירון המצוטט כאן, נועד לפתות קונים פוטנציאליים בהנחה מסיבית על המחירים המצוטטים בו, אבל "קמור" ו"המיני" שייכים כנראה לעולם אחר. נכון שהמיני הפכה בשל מחירה למשהו אקסקלוסיבי ויוקרתי בארץ, אבל גם למאוד נדיר. אני רק מקווה שתחושתי הפרטית לפיה כל בעל מיני הוא גם סוג של "פראייר", אינה נחלת הכלל.

פורסם

את 2 הדגמים שבמבצע 30,000 (סיוויק 5 דלתות ורכב פנאי CRV) שהם נשאו מחירון מופרז מלהתחילה ולא היו הצלחה א-יא-יאי - הם נשארו ללא שינוי. לדברי אלו שהיו בסוכנויות אין כרגע שום מבצעים על שאר הדגמים.

העלת מחירון על מנת להכריז פיצוץ של מבצע נוסח "בעל הבית השתגע" - תרגיל שמתאים לרוכלים בשוק הכרמל ועלול לגרום רק בושות ליבואן רציני כמו מאיר.

פורסם

מה חדש בזה , הם לא מוכנים להוריד מחירים לקראת 2009 ובגלל זה כולם הולכים לסוכניות מאזדה ואחרות. שיעמדו על שלהם ובסך הכל הם מפסידים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
מה חדש בזה , הם לא מוכנים להוריד מחירים לקראת 2009 ובגלל זה כולם הולכים לסוכניות מאזדה ואחרות. שיעמדו על שלהם ובסך הכל הם מפסידים.

הם מורידים מחירים כמו כולם רק בשקט ( כאילו לשמור על ערך המותג )

לעמיתי "חבר" הם נותנים הנחות יפות

ברכבים הקטנים בין 4,000 ל 8,000 + תוספות שונות .

לדגמי האמצע כמו הסיויק , בין 10-15,000 ש"ח . ל 5 דלתות 35,000 .

לאקורד בין 10-15,000 ש"ח .

הם פשוט לא רוצים רעש מסביב וכתבות בעיתון ובפורום :lol: אז לקרוא בשקט את הכתוב .

( כנ"ל לגבי רכבי VOLVO )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דווקא מבצעי חבר פורסמו ברבים. בשקט היו נותנים את המבצעים הנ"ל לשאר הלקוחות המתעקשים. אני גם הייתי לקוח די נודניק, וגם לא שייך לשום מועדון. אז פתאום היסתבר שיש עוד מבצעים נסתרים כאלה ואחרים, יש גם אפילו כפל המצעים ובסופו של דבר יצאתי עם חיוך על הפנים. יותר מאוחר אף נודע לי כי המתמקחים המקצועיים מקבלים הרבה מעל ומעבר ממה שזכיתי לקבל.

אבל כרגע המבקרים באולמות התצוגה מדווחים כי העמדות הוקשחו. זה די מדאיג אותי. בסך הכל נמכרו בארץ פחות מ-1000 הונדות היברידיות ואני פתאום חושש להתקע עם רכב היי-טק נדיר שהטיפולים בו לא זולים וגם לא איכותיים.

פורסם

אל תדאג , הכל עיסקי ויש להם כיוון , להתקע עם רכבים עד סוף השנה זה לא יקרה :idea:

כנראה יש חברות שיקנו מהם את הרכבים - והיה מכרז של צה"ל לא מזמן .

הונדה כעובדה ( אני כותב כעת כיחצ"ן ) עבדה תמיד על מיתוג , ולא תהרוס את התדמית

כך שחלקי חילוף ואחזקה אתה תקבל בכל מצב - לגבי המחיר כרגיל קצת יקר ,אבל זה מתקזז עם אמינות הרכבים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני פתאום חושש להתקע עם רכב היי-טק נדיר שהטיפולים בו לא זולים וגם לא איכותיים.

אל תדאג, אני רואה שיותר ויותר נהגי מוניות מתחילים לשים עין על הסיויק ההיברידית.

• תוכן חדש...