Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות סט מושבים לדייהטסו שרייד 98' ( מושב נהג, נוסע וספסל אחורי ).

ניסיתי בשרות של דייהטסו ( טלקאר ) ואין להם לא במלאי בארץ ולא במפעל ביפן ( לטענתם יצרן לא מחוייב להחזיק חלפים יותר מ 7 שנים... ).

ניסיתי באספיר אבל הם רוצים 4500 ש"ח לפני מע"מ למושב יחיד...

ניסיתי גם בכמה מגרשי פירוקים אבל מה שיש שם במצב יותר גרוע משלי ככה שמפירוק לא בא בחשבון.

יש המלצות איפה אני יכול להשיג חדש או לחדש את הקיים ( ספוג חדש + ריפוד חדש )?

פורסם

תבדוק אפשרות של ריפוד מחדש. ד"א, כיסויים על מושבים עוזרים לך? כיסויים למושבים עולים החל מ-200ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תבדוק אפשרות של ריפוד מחדש. ד"א, כיסויים על מושבים עוזרים לך? כיסויים למושבים עולים החל מ-200ש"ח.

לא הבעיה זה לא כיסויים, צריך להחליף את הספוג ואת הריפוד עצמו הם כבר מסריחים וגמורים.

איפה יש רפד מומלץ ?

פורסם
גש אל מרפדיית הרכב "נועם בריפודים" שברח' יצחק שדה 5 ת"א, טל' 052-4499877 ובקש את מני.

בברכה - רפי לין :-)

תודה, אני אנסה

פורסם
גש אל מרפדיית הרכב "נועם בריפודים" שברח' יצחק שדה 5 ת"א, טל' 052-4499877 ובקש את מני.

רפי, אני מציע שתחפש קצת בפורום ותראה עד כמה תקפה ההמלצה שלך. לא מעט אנשים (בהם כאלו שקיבלו ממך המלצה) נכוו ממנו.

האיש לא עומד במילתו, היחס שלו ללקוחות שכבר בחרו בו גרוע מאוד, הוא יכול לעכב אותך חודשים, המחירים לא להיט, הוא מנסה להשחיל אותך בשיטת מצליח על העלאות מחיר (המע"מ לא היה כלול בהצעה) והעבודה חאפרית וגרועה מאוד. הוא אמנם נחמד מאוד עד שסגרתם עסקה, אבל מהרגע שהמושבים/רכב אצלו, אתה בצרות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני לא מרוצה מ"נועם בריפודים".

ביצעתי אצלו שתי עבודות ושתיהן לא יצאו מוצלחות, באחת הייתה בעייה במידות והשנייה התבלתה לחלוטין לאחר כמה חודשים.

בנוסף, לא רק שהוא גבה ממני מחיר גבוה לעבודה השנייה (לראשונה דווקא סביר) הוא לא התבייש להגיד לי "ומה עם כמה שקלים לעובד שלי?".

מצטער, זה לא יחס ללקוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כנראה שכמו אצל כל בעל מקצוע שהוא (גם רופאים, עו"ד וכו') יש דעות לכאן ולכאן .

חבר הפורום, נתי קובלנץ, ביצע אצלו עבודת שיקום רפדות כללית בוולבו אספנות והיה מרוצה מהתוצאות וכן עוד כמה אנשים שקבלתי מהם המלצות טובות.

• תוכן חדש...