Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הוא נמצא ליד המיכל דלק כמו ששמעתי? כי אף אחד פשוט לא יודע את התשובה לעניין.

בתודה רבה מראש.

עריכה: דגם ESTEEM.

פורסם

30-40 אלף ק''מ

לא מומלץ להחליף לבד אם אין נסיון קודם. סכנת התלקחות או נזילת דלק אם לא מורכב/מחוזק נכון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בגלל שבארץ כנראה עיגלו את המספר כלפי מעלה ל-90K או כלפי מטה ל- 80K זה לא אומר ש-84K לא נכון.

יש בידייך הנחיות ייצרן או ייבואן ? או שזו המלצה אישית שלך ? או שמועה שאומרת שיש להחליף פילטר דלק אחרי X.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש בידייך הנחיות ייצרן או ייבואן ? או שזו המלצה אישית שלך ?

המלצת היבואן בארץ היא כל 60,000 ק''מ (כל טיפול רביעי), אך מפני שהמסנן עולה גרושים אני מחליף כל 30-40 אלף. אני מתחזק 3 אקסנטים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
המלצת היבואן בארץ היא כל 60,000 ק''מ (כל טיפול רביעי), אך מפני שהמסנן עולה גרושים אני מחליף כל 30-40 אלף. אני מתחזק 3 אקסנטים.

זה אוטו של אבא שלי ועד כמה שידוע לי הוא מעולם לא החליף והרכב עכשיו ב 125K

מה שכן נורית ה check כבר קרוב לחצי שנה דולקת...האם הבעיה בגלל המסנן?

לאחרונה עברה טסט והגזי פליטה עמדו בתקנים.

פורסם

אין צורך להחליף פילטר דלק לאחר 30K-40K במיוחד שהייבואן ממליץ על 60K והייצרן על 84K.

בהרבה רכבים חדשים של קונצרן VAG (בנזין) אין אפילו הנחייה שיש להחליף פילטר דלק ואם כבר קיימת אזי בדרך כלל זה עומד על 90K-120K מכמה סיבות:

1. איכות הדלק השתפרה בעשור האחרון

2. יכולת או קיבולת הסינון של פילטרים ברכבים חדשים עולה בעשרות מונים על פילטרים של רכבים יישנים שהיו ברך כלל מותקנים ברכבים עם קרבורטור (פילטר דלק בגודל כוסית ערק קטנה).

פילטר דלק מקורי או תוצרת MANN עולה בסביבות 50-80 שקלים אצל צנטרל + עבודה יכול להגיע ל-150 שקלים תלוי ברכב כמובן וזה לא גורשים.

יש לי בקשה קטנה אלייך, כאשר אתה כותב המלצה על טיפול או החלפה של רכיב ברכב תרשום מה ממליץ הייצרן או הייבואן ולא מה שאתה חושב שכדאי לעשות מכיוון שיש הרבה גולשים שיחשבו שמה שרשמת הינו המלצות הייצרן או הייבואן וזה סתם מבלבל ולא מדויייק.

כאשר אני קורא הודעות של איציק,רון,ספי ושאר בעלי מקצוע שהינם מכונאים ביום יום והרמה שלהם גבוהה אני לא אבקש מהם דפי נתונים מכיוון שאני סומך על הידע שלהם ובדרך כלל הם מדייקים.

פורסם

נורית הCHECK דולקת כבר שנה+ ורק כאשר מאפסים את המחשב היא מפסיקה לדלוק וחוזרת לאחר כ24-36 שעות.

האם לפתוח נושא חדש לעניין הזה?

בתודה רבה מראש.

פורסם

בדוק מול מוסך מורשה הייבואן בקשר לנורית החיווי המעידה על תקלה במערכת בקרת מזהמים קרי, חיישן חמצן,ממיר קטליטי או כול רכיב אחר של המערכת.

זכור לי בזמנו שהייצרן פירסם מספר מסמכי TSB הקשורים לבעיה זו.

פורסם
מרק10, דווקה לי זה נראה כמו תקלה בהצתה. אולי מצתים?

פעם החלפנו מצתים (כבלים) והבעיה נפתרה לכמה חודשים ולאחרונה החלפנו שוב והבעיה נשארה.

איך אני מוצא את המסמכים TSB הנ"ל שהוזכרו פה?

בתודה רבה מראש.

• תוכן חדש...