Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש פה בפורום אבל עדיין לא מצאתי תשובות ברורות לזה

אני רוצה לדעת מה קורה עם רכב של יבוא אישי לאחר שהוא נמצא פה בארץ.

הוא כבר קיבל תקינה והכל אבל מה לגבי היום יום כגון ... טיפולים שוטפיום וכו.?

נכון שיבוא אישי עולה יותר זול וגם לוקחים בחשבון את האחריות אבל מה עם כל השאר?

השבוע דיברתי עם סוכן ב מ וו .

אמרתי לו שאת הרכב שדיברנו עליו ב X מחיר אני יכול לעשות ייבוא אישי ולחסוך 20 30 אחוז על אותו דגם , ואפילו אם הבאתי מגרמניה יש עוד מה להוציא משם, במיוחד עם היורו של היום.

הוא בתגובה מספר לי על בחור שהזמין אצלו X6 לפני חודשיים וביטל את ההזמנה ועשה יבוא אישי בכמעט חצי מחיר מארה"ב שהרי X6 מיוצר שם אז אין בעיה לקבל תקינה

הבחור קבל את האוטו, תדלק באיזה תחנה שמוהלים דלק והתחילו להדלק לו שם מלא מנורות וכו.

עכשיו הם לא יכולים להתחבר למחשב שלו במוסך בטענה שמחשב של רכב מארה"ב הוא שונה מאירופה

אני לוקח את זה בערבון מוגבל ורוצה לשמוע אם באמת לאלו שהביאו רכבים איך היה היום שאחרי

טיפולים וכו .....

תודה

פורסם

ראה ידידי..התעסקתי עם זה יותר מפעם אחת.

יש ליבואנים סיבה טובה מאוד "להעניש" את הלקוחות שבחרו לייבא אישית.

האחריות הניתנת, הינה גלובלית והיבואן בארץ חייב לכבד אותה.

המסקנה ברורה-הם מערימים קשיים על מנת להעניש את אלו שחסכו המון כסף ובחרו שלא לרכוש בסוכנות.

ברגע שהרכב יוצא מארה"ב, הוא יוצא כאשר יש אישור שרות שניתן ע"י היבואן. משמע, שאין לו אפשרות להתחמק מהתצהיר עליו הוא חתם. הוא מחויב לתת לך שרות.

אגב, רצוי לערב גם את היצרן בסיפור ואף להזכיר את עוגמת הנפש הגדולה שנגרמת לך כמי שבחר להיות לקוח של ב.מ.וו ולאחר שחווית כמה "מתעלל" בך היבואן בארץ, אין סיכוי שתהפוך ללקוח מתמיד. משפטים כגון אלה, לא עושים טוב ליבואן בארץ והוא "נאלץ" לסייע לך בעל כורחו.

בכל מקרה, המחשבים הינם אותם מחשבים והתוכנות פשוט שונות. לקמור יש גם את התוכנה של הX6 "ביבוא אישי".

אגב, הטיפולים ברכב אותם טיפולים לחלוטין.

פורסם

כאשר חושבים על ליבא רכב ביבוא אישי צריך להסתכל על היחס בין ההפרש ל"מכשולים" שתצטרך לעבור .

היבואן מערים קשיים רבים , וערפל עדיין אופף את העניין .

כמה נקודות - כבר אין צורך באישור היבואן הרשמי ליבוא אישי ,אלא גם אישור אחריות בין לאומית יספיק(זאת ההטבה "שקיבלנו" , האזרחים לגבי היבוא האישי מהמדינה מכיוון שעם התגברות היבוא האישי סירבו היבואנים לתת את האישורים המיוחלים(שגם חוקיות עניין זה לא ברורה)) בכל מקרה אני מאמין שעם מכתבים, עורכי דין, רעש וכו היבואן יהיה חייב , חוקית להכנע בסופו של דבר אבל- ישנן אלטרנטיבות .

ישנו מוסך באיזור שלי שהיה מורשה ב מ וו מאז תחילת היבוא ועד לפני כמה שנים ועדיין בעל כל המחשבים\ציוד . אין לו בעיה לטפל ברכבי היבוא האישי .

במקרה של משהו רציני(טפו טפו טפו) ניתן להפעיל את האחריות זה בטוח , בנתיים הטיפולים ברכב חדש של ב מ וו אינם תכופים (טיפול כל 25000 קילומטר פחות או יותר) וגם אז רק מדובר בשמנים וכו .

ולגבי "המחשב לא מתאים"- מדובר בתוכנה שקצת שונה(במכוון על ידי ב מ וו)אך ניתן לשנותה בקלות והמוסכים מחזיקים בכל התוכנות.

לגבי X6 בחצי מחיר , אין כזה דבר , הסוכן רק רצה להמחיש את דבריו , האמת שX5 וX6 שווה לקנות אצל קמור ולא ביבוא אישי מכיוון שההנחות גדולות במיוחד וההפרשים לא עולים על כ100-150 אלף שח . עכשיו עם חיסול המלאי של 2008 כנראה שתמצא רכבים במחירים מצוינים .

בהצלחה

פורסם

רב הנסתר מהגלוי...דווקא במקרה של הX6, דגם 08 נמכר יותר מדגם 09.

רכשנו כזה דרך אוקשן(CLOSE SALE) ב77000$ (דגם 4.4), חיכינו חודש לרכב שיגיע לסוכנות וכשהעלינו אותו לאוקשן "פתוח", מכרנו אותו ב88000%.

אנשים לא אוהבים להמתין ומוכנים לשלם את המחיר(ביחוד כשעלות של רכב זהה בסוכנות בארץ, עולה כ200000 ש"ח פחות)

• תוכן חדש...