Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מערכת של פיוניר דגם- deh-2050

האם המערכת סבירה?ברור לי שיש יותר טובות ממנה,אך היא באזור ה 450 שח,כשהתקציב הוא עד 500 שח.לפניי כן הייתה לי מערכת אם פי של auduotec שממש הייתי מרוצה ממנה,אני מחליף כי יש בעייה עם האורות שלה.אני רוצה מערכת שתהייה באיכות סבירה,וגם ראיתי שיש 3 שנים אחריות עליה.מה דעתכם?

פורסם

מישהו בבקשה?, ועוד שאלה,ראיתי דגם אחר של פיוניר deh-2950 mp

האם הוא טוב יותר מהדגם שרשמתי לפניי כן?(מכיוון שזה ב 510 שח,50 שח יותר מהדגם הקודם ואם הוא יותר טוב עדיף ללכת עליו).

והתלבטות אחרונה ראיתי קם קלריון דגם db176,ב530 שח,אם הוא טוב משמעותית משני הדגמים שציינתי,אני אלך אליו.בבקשה מבקש המלצות,תודה רבה ושבת שלום:)

פורסם

שניי המכשירים של פיוניר הם די אותו הדבר,אין משהו שמצדיק באמת עוד 50 שקל הפרש.

נדמה לי שה-2950 כבר לא מיוצר מכיוון שהוא לא מופיע באתר של פיוניר ישראל,לעומת זאת ה-2050 כאן מופיע.

במחיר כזה לא תמצא משהו יותר טוב לפי דעתי (כל עוד מדובר על מכשיר חדש מהחנות) כולל גם הקלריון שמצאת.

הקלריון הוא דגם נורא פשוט ובסדר גודל של התקציב שלך אין הפרשים באיכות כשמדובר בהשוואה בין קלריון אלפיין ופיוניר.

כמובן כל זה לפי עניות דעתי.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...