Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית בליינדר עזרה בקניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אבא שלי החליט לקנות בליינדר לאוונסיס החדשה שלנו עכשיו אני לא בין איזה דגם

לקנות כדי שיכסה את האוטו טוב מבחינת גילוי יש את הM20 extreme או את הM30 שמשום מה יש אותו רק באתר הישראלי...

יתאים שתיים מקדימה וזהו?

למה? ככה!

פורסם

פשוט שאחרי זה יבין מאיפה זה בא לו!...

צריך להיות תחמן רציני אם שוטר יעצור אותו בכל זאת ויתחיל לגשש :oops:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אז זהו שזה חוקי... אסור למכור או ליבא את זה אני לא זוכר אבל ברגע שזה מותקן אין שום בעיה... אני יודע על אנשים שנעצרו ולא קרה להם כלום חוץ מזה בדרך כלל מסווים את זה לאבא שלי לא אכפת..

למה? ככה!

פורסם
אז זהו שזה חוקי... אסור למכור או ליבא את זה אני לא זוכר אבל ברגע שזה מותקן אין שום בעיה... אני יודע על אנשים שנעצרו ולא קרה להם כלום חוץ מזה בדרך כלל מסווים את זה לאבא שלי לא אכפת..

זה לא חוקי.

אבל ...........

כל עוד זה לא נתפס בפעולה... אין פה האשמה, שכן אם הכפתור הפעלה מוחבא כמו שצריך (בתור כפתור מזגן או משהו אחר מלבד אורות ערפל) , אתה יכול לטעון שאין לך מושג מזה וזה כנראה פנסי ערפל וקיבלת את זה עם האוטו..

פורסם

למיטב ידיעתי לרכב במידות רגילות (אוונסיס למשל...) מספיק דגם ה-M20 הרגיל.

כל ההבדל בין M20 ל-M30 הוא מספר העיניות, שתיים או שלוש, זה הכל.

מעבר לזה, קיימות (לדברי היבואן לפחות...) עיניות ב-3 דרגות רגישות: רגיל, רגיש במיוחד (ES) ועוד יותר רגיש במיוחד (SES). המחיר כמובן שונה...

ולגבי החוקיות: דפדף קצת בפורומים, הנושא נטחן אינספור פעמים. נכון להיום (ככל הידוע לי...) אף אחד עוד לא הורשע בשום דבר, אבל מי שנתפס עובר טרטורים כאלו ואחרים (הורדה מהכביש בתירוצים שונים ללא קשר בכלל, החרמת המכשיר, וכו' וכו'. בעיקר בזבוז זמן ואנרגיות, ובמידה מסויימת גם כסף. עוד לא זורקים אנשים לתאי מעצר על זה... :roll:

הכי חשוב: ברגע האמת, להאט מיידית למהירות חוקית, ולכבות את המכשיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תשמע אני הולך להתקין אצל אחד מקצועי שיסווה את זה כמו שצריך ככה שגם אם שוטר יעצור אותי הוא לא ידע שזה קיים בכלל אם זה לא פועל ומצפצף

ועל מה הורדה מהכביש למשל על רכב בן 3 ימים הרי זה בולשיט לא יכולים לעשות לנו כלום

למה? ככה!

פורסם
תשמע אני הולך להתקין אצל אחד מקצועי שיסווה את זה כמו שצריך ככה שגם אם שוטר יעצור אותי הוא לא ידע שזה קיים בכלל אם זה לא פועל ומצפצף

ועל מה הורדה מהכביש למשל על רכב בן 3 ימים הרי זה בולשיט לא יכולים לעשות לנו כלום

כל מי שיחפש בליינדר ימצא אותו. אם הוא מוסווה טוב זה יקח עוד 20 שניות. אם הוא סגור לא יעצרו אותך... בקיצור קרא את ההודעה של WILL וזהו.

פורסם

דרך אגב יש לעניינות מקום קבוע 90 מעלות ועוד כמה סימנים חמודים

שאפילו הילד של השכן עם קצת ידע יוכל למצוא אותם

אז אל תבנה על זה

פורסם

טוב כנראה נביא את הm20 ב350 דולר... ונתקין בארץ...אין לי מה לפחד זה לא עברה ואם יתפסו אותי מקסימום יחרימו את המכשיר למרות שאני מאמין שאם אני ינקוט צעדים כמו שאומרים פה ברגע שממלזים עלי אני יאט הכל יהיה בסדר..

למה? ככה!

• תוכן חדש...