Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי הרבה נסיון בהתקנת משחקים על המחשב הוא משמש בעיקר לגלישה עבודה ולימודים, הורדתי משחק בשם

(SLR) מהחמור האלקטרוני ואני לא מצליח לפתוח אותו.

כשאני לוחץ על האייקון הוא מבקש ממני להכניס דיסק :roll:

הקובץ שוקל בסביבות 700 MB והתקנתי אותו דרך דיימון טולס

תודה לעוזרים :)

פורסם

בד"כ המשחקים מהאימיול באים כבר עם קראק. תיכנס לדיסק, רוב הסיכויים שתראה שם תיקיה בשם CRACK או תיקיה עם השם של הקבוצה שהוציאה את המשחק, בדרך כלל יהיה בפנים קובץ הפעלה פרוץ שאתה שם בתיקיה של המשחק במקום הקובץ הרגיל.

פורסם

נזכרתי, הרי התקנת ע"י דימון טולס.

ברגע שאתה מתקין משחק ע"י דימון טולס נוצר אצלך "כונן" חדש, אז תעשה בעכבר בלחצן ימיני על הכונן "פתח" ובתוך כל הקבצים צריך להיות CRACK.

תעביר לתיקיה של המשחק וזהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תודה לכולכם על התגובות המהירות

בD TOOLS אני עושה קליק ימני וזה כותב לי שהכונן (G) ריק (זאת לאחר שהתקנתי דרך התוכנה את המשחק)

אגב אין תקיה של קראק

HELP :roll:

למשחק קוראים street legal racing

פורסם

עשית MOUNT ל- IMAGE?

אתה צריך בדימון טולס לעשות MOUNT IMAGE ואז הוא לא יגיד לך שהוא ריק ואפילו תראה את האייקון שלו בתקיית "המחשב שלי".

ואז תעשה קליק ימני - סייר - ותחפש בתוך הקובץ תיקיה של CRACK.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כל התהליך שעשית עם הדימון לשם התקנת המשחק, תעשה שוב פעם.

דימון טולס יהיה אצלך למטה ליד השעון, ואז תכנס למחשב שלי ושם תראה את הכונן ותעשה מה שאמרתי לך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אביחי, אריק. אם אתה זוכר...(sharks)

בכל מקרה, מה שהתכוונתי הוא כזה:

הרי הדימון טולס הוא כלי בשביל ליצור כונן וירטואלי. ואני מניח שהמשחק שהורדת הוא בפורמט של קובץ דיסק ISO.

בשביל לסייר בקובץ הדיסק הזה ולאתר את הקראק שיאפשר לך להתחיל את ההתקנה של המשחק ואת המשחק עצמו אתה צריך לטעון את קובץ הדיסק הזה בכונן הוירטואלי.

ברגע שמופיע לך האייקון של הדימון טולס בפינה השמאלית למטה, תן עליו קליק (ימני או שמאלי - אני לא זוכר) ואז תפתח לך התיבה של האפשרויות שלו. באחת מהאפשרויות תיהיה לך אפשרות של MOUNT IMAGE - יענו - טען קובץ דיסק (בתרגום ממש ממש חופשי...). וברגע שתלחץ על האפשרות הזו, יפתח לך חלון שבו תצטרך לחפש את אותו קובץ משחק שהורדת וללחוץ אישור.

ואז הקובץ ייטען ולמעשה מה שיקרה הוא שכאילו יש לך את הדיסק המקורי של המשחק והכנסת אותו הרגע לכונן שלך - ואז אני מניח שתתחיל תכנית ההתקנה שלו וכו'...

בכול מקרה, אחרי שעשית את כל זה, לך לתקיית המחשב שלי ושם תראה את האייקון של המשחק כאילו הוא באחד הכוננים שלך - תן עליו קליק ימני - סייר - וחפש שם תקייה של קראק. ברגע שמצאת את הקובץ של הקראק, תעשה עליו גזור או העתק - לך לתקיית ההתקנה של המשחק (בד"כ נמצאת ב- PROGRAM FILES), תדביק את הקובץ הזה שם (הוא יבקש ממך לאשר את ההחלפה כי בטח קיים קובץ בשם שומה בתקייה הזו) ותאשר. וזהו... תתחיל לשחק!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...