Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בפתאומיות נדלקה לי נורית אזהרה (סימן קריאה) בלוח השעונים.

הרכב בבעלותי כבר למעלה משנה ולא נתקלתי בזה אף פעם.

מישהו יודע בוודאות מה זה אומר?

פורסם

תקלה במערכת הבלמים...הנורית (!) נדלקת אם בלם היד משוך או שיש ירידה במפלס של נוזל בלמים. בדוק מיד מפלס נוזל בלמים , אם חסר תוסיף וגש מיד למוסך ..אם אין לך להוסיף גרור למוסך אחרת תגלה שאין לך בלמים. מסוכן מאוד. חסר נוזל בגלל נזילה מאחד הצינורות או שהלכו משאבות בלם מרכזי או בגלגלים. בשרשור דומה יש כאן הדלקות של הנורה הזו בצורה חלשה , און-אוף ,אך אין חוסר בנוזל וזו סתם בעיה חשמלית.

פורסם

לבלם היד יש נורית משלו.

לגבי נוזל בלמים, איזה סוג אני צריך למלא?

הנוזל נמצא בחצי מיכל בין low ל-full ואין סימנים לנזילה.

כל כמה זמן צריך למלא נוזל בלמים בממוצע?

פורסם

הנורית (!) נותנת שתי אינדיקציות : הראשונה לבלם יד מורם (למרות שכתבת שזו נורה אחרת- תבדוק שוב).. השניה למפלס נוזל בלם .. במערכת תקינה אין איבוד של נוזל בכלל , מלא עד המקסימום ותראה אם יש ירידהו. נזילה בודקים כאשר מפרקים גלגלים ובודקים את המשאבות של כל גלגל.

תראה גם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195966&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%91%D7%9C%D7%9D+%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%AA

פורסם
הנורית (!) נותנת שתי אינדיקציות : הראשונה לבלם יד מורם (למרות שכתבת שזו נורה אחרת- תבדוק שוב).. השניה למפלס נוזל בלם .. במערכת תקינה אין איבוד של נוזל בכלל , מלא עד המקסימום ותראה אם יש ירידהו. נזילה בודקים כאשר מפרקים גלגלים ובודקים את המשאבות של כל גלגל.

תראה גם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195966&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%91%D7%9C%D7%9D+%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%AA

ברכב שלי יש 2 נורות: (P) לבלם יד ו, (!) למה שציינתי - בדוק ב-%100

פעם אחרונה הוחלף נוזל בלמים לפני 10k, האם זה נורמלי אחרי תקופה כזאת לאיבוד של נוזל?

פורסם

הרכב לא צריך לאבד נוזל בלמים כלל, אני לא מילאתי נוזל בלמים למעלה מעשר שנים ועשיתי מספר עשרות אלפי קילומטר ותמיד הוא מלא.

אם חסר נוזל בלמים - קיימת נזילה, בדרך כלל הנזילה מהמשאבות בלם, בשביל זה צריך לפתוח את הגלגלים.

• תוכן חדש...