Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאור כל השרשורים שפתחתי על הנסיונות פריצה ועל האחרונה שהצליחה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228550

אני החלטתי שנמאס לי, המשטרה לא רוצה לעזור לי , את הרכב אני לא אמכור בחיים מהסיבה הזו שפורצים לי, אז אני אתסדר לבד.

אני רוצה לחשמל את הפח של הרכב ואני מבקש עזרה מכל מי שיש לו ידע בנושא ויכול לעזור לי.

הכוונה שלי היא כזו:

מותקנת לי ברכב כרגע אזעקת ביפר עם מס' חיישנים, אני רוצה שבפח של הרכב באופן קבוע יזרום זרם כלשהו יחסית חלש נגיד חצי אמפר, רק שהאזעקה מצפצפת.

זאת אומרת, לחבר את ה"פרוייקט" הזה לאחד החיישנים של האזעקה, וברגע שיש התרעה כלשהי, נסגר מעגל חשמלי ברכב למשך נגיד 2-3 שניות.

ידע בחשמל יש לי פחות או יותר (יותר ביתי מאשר רכב), חשבתי ככה:

להוציא פלוס או מינוס מהמצבר, ולחבר לכמה נקודות ברכב, לדוגמא: אחת במכסה מנוע, אחת בכל דלת ואחת באזור הבגאג'.

את הכבל השני (פלוס או מינוס) לחבר ל_____ ?פה באה הבעיה שלי, איך עושים את זה בדיוק?

לגבי כל העניין של הלא חוקי וכל המוסריות שבעניין שיש מצב שילדים קטנים יגעו לי ברכב: אני כל היום לא בבית, זאת אומרת מ6 בבוקר עד בסביבות 10 בלילה אני עם הרכב, רק מ22:00-23:00 בלילה אני בבית עד 6 בבוקר שוב וזה בדיוק הזמן שנוגעים לי ברכב, אז הסיכוי שילדים\אשה בהריון וכל אלו יעברו ויגעו הם ממש אפסיים.

אשמח לעזרה מכל מי שמבין בנושא,

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

תחשוב על זה ככה שגוף הרכב הוא בעצם (-) .

אם תחבר (-) לרכב לא יהיה זרם בכלל, אם תחבר (+) לרכב לנקודות שציינת יהיה קצר למצבר, והוא יתרוקן תוך זמן קצר מאוד.

אם כבר לעשות דבר כזה אתה צריך שתיהיה התנגדות כלשהי בין הנקודות האלה, מה שגם בלתי אפשר להשיג.

ובנוסף לזה הצבע של הרכב מבודד. ככה שהרעיון של לחשמל את פח הרכב לא נשמע הגיוני. תנסה אולי בכיוון של מצלמות בחוץ איפה שהרכב חונה.

(או איזה להביור שיוצא מהאוטו כאשר האזעקה פועלת :roll:)

פורסם

חצי אמפר וגם יותר לא יורגשו כלל אצל אדם נורמלי. מה גם לאן בדיוק תסגור מעגל? נדרש מתח גבוה של יותר מ 50 וולט כדי שיורגש משהו. לא ישים, רד מזה.

פורסם
חצי אמפר וגם יותר לא יורגשו כלל אצל אדם נורמלי. מה גם לאן בדיוק תסגור מעגל? נדרש מתח גבוה של יותר מ 50 וולט כדי שיורגש משהו. לא ישים, רד מזה.
חצי אמפר יורגש טוב מאוד אצל אדם, ואפילו לזמן לא ארוך כיוון שזה גם יהרוג אותו.

הבעיה היא שכדי להזרים זרם שכזה דרך גוף אדם צריך מתח גבוה הרבה יותר מ- 12V, וצריך גם שהוא יהיה מתח (וזרם) חילופין.

מצטרף לדניאל. לא ישים וגם לא חוקי (אילו היה ישים).

פורסם

כדי שזה יפעל צריך שיהיה מתח משמעותי (גדול מ 50 וולט, יותר בכיוון של מספר תלת ספרתי) בין גוף הרכב לבין האדמה.

ברמה הכי פשטנית, תיאורטית ניתן לחבר את גוף הרכב למוליף הפאזה מרשת החשמל הביתית, כאשר מתחברים לרשת הביתית לפני ממסר הפחת (כי אחרת הוא יקפוץ, זו העבודה שלו...)

ממש לא ברור:

1. עד כמה הסיפור הזה יהיה יעיל. (צבע לא מוליך. הקרבן יצטרך לגעת בנקודה לא צבועה)

2. האם ייתכנו בעיות במערכת החשמל של הרכב כתוצאה מהחוכמה הזו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

DC במתח יותר גבוה (ואפילו ב 12 אמפר גובה ) יורגש טוב מאוד אצל בן אדם, ואיפלו יותר מסוכן מה AC.

ובמקרה והוא ינתק את ה(-) מהמצבר לא צריכים ליהיות בעיות חשמל עם הוא יחבר 220V לאוטו דרך רשת חמשל רגילה

פורסם

רוצה רעיון טוב? תחבר לאעזקה את המערכת ותשים אפקטים של זיקוקים ובומים חזקים וצפצופים שמפריעים לאוזניים.

גם כולם ישמעו את זה בשכונה יצאו החוצה וזה גם יבהיל את הגנבים.

S2000

פורסם

לא תקבל פה תשובות והסברים טכניים לחישמול רכב, שעלול לפגוע בעוברי אורח תמימים, אפילו אם זה בלילה.

SORRY.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חצי אמפר יורגש טוב מאוד אצל אדם, ואפילו לזמן לא ארוך כיוון שזה גם יהרוג אותו.

הבעיה היא שכדי להזרים זרם שכזה דרך גוף אדם צריך מתח גבוה הרבה יותר מ- 12V, וצריך גם שהוא יהיה מתח (וזרם) חילופין.

מצטרף לדניאל. לא ישים וגם לא חוקי (אילו היה ישים).

לא חושב שזה בכלל עניין של זרם חילופין או ישר וברמה כזו או אחרת, הרי לקבל ניצוץ באלפי וולטים מחוט הצתה אתה מרגיש בהחלט ומדובר בזרם נמוך מאוד ואשר הוא לא חילופין.

פורסם

בעניין התחשמלות-

להתחשמל אפשר גם מ-DC וגם מ-AC. ההבדל היחיד הוא שב-DC דרוש זרם מעט יותר גבוה מאשר AC. הסיבה היא ש-AC פחות נחמד והוא עושה עוד דברים נחמדים כמו לגרום ללב לרטוט בתדר שלו (נראה מי כאן גבר שהלב שלו יפעם ב-50Hz).

שניהם פוגעים במערכת העצבים, שניהם גורמים לכויות, שניהם גורמים לאבדן שליטה ברירים. עוד יתרון של DC- שהוא עושה אלקטרוליזה לדם :smile:

לגבי הזרם-בזרם חילופין 15mA מספיקים כדי לגרום לאבדן שליטה בשרירים. 50mA כבר יהרגו גורילה.

היות ולגוף האדם התנגדות גבוהה יחסית נדרש מתח גבוה (מאות בודדות) בכדי להעביר אפילו זרמים נמוכים כאלה.

התנגדות גוף האדם משתנה מאד, כתלות במצב הגוף. למשל כשאתה רטוב אחרי מקלחת ההתנגדות נמוכה ומספיק מתח דיי נמוך בכדי להרוג. כנ"ל אם הזעת הרבה או שתית הרבה.

בעניין הרעיון של פותח השרשור-

מדובר במעשה שלא יעמוד בשום קנה מידה במבחן החוק הישראלי. יתרה מכך- אם תחשמל את המקרר בבית שלך בכדי שגנבים שפרצו לא יאכלו את הפיצה שלך וגנב ימות אתה תואשם בהריגה אם לא ביותר.

כמובן שהרעיון בעייתי מעבר לזה גם בהיבט של חישמול גם מי שלא בא לגנוב לך את האוטו.

כנראה שעדיף לך לחכות עם חברים שלך ולהרביץ לגנב עם נבוט, יכול להיות שהחוק הקרוי על שמו של שי דרומי יסייע לך בנושא. שווה לבדוק.

מעבר לאי ישימות העניין, לאור חוסר היכולת לברור בין גנב לבין מישהו שגרם להפעלת האזעקה בשוגג, הנהלת הפורום לא תאפשר הסברים טכניים בנושאים שאינם חוקיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...