Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, בירשותי רובר 600 טורבו מנוע 2000.

אחרי נסיעה של חצי שעה לפחות אני מדומם מנוע ויש רעשים חזקים של מעבר מים במערכת הקירור.

המיכל עיבוי מלא עד הפקק במיים והם מבעביים ונוצר לחץ אטומי במיכל והחום מנוע מראה שהכל תקין , וכשה האוטו מיתקרר הכל מתייצב כרגיל.

חשוב לציין שאני ממלא מים עד המקסימום המותר במיכל והם מים אדומים(פרסטון) כמובן המומלצים לרובר.

מה יכולה להיות הבעיה? הראדיאטור חדש,טרמוסטט חדש,משאבת מים חדשה, הכל הוחלף לפני חודשיים לחדש ממוסך מורשה רובר כולל ראש מנוע.

יכול להיות יש אוויר במערכת וצריך לנקז? זה נשמע לי הכי הגיוני ואים כן אז כיצד לעשות זאת?

תודה לעוזרים.

ROVER 600 TI

פורסם

אויר במערכת בפתח את פקק מיכל העיבוי 15 דקות עד חצי שעה וכל האויר יצא בלי להתעסק יותר מדי לא עזר בדוק ראש.

פורסם

הראש מנוע שופץ והוחלפו סט אטמים לחדש לפני חודש וחצי, איך זה יכול להיות שהוא נפרץ ככה עוד הפעם אחרי זמן קצר ?

המד חום לא מראה על היתחממות.

ROVER 600 TI

פורסם

אויר במערכת המים... פתח פקק מיכל עיבוי בזהירות ועדינות אחרי נסיעה שהמנוע חם שחחר קצת לחצים מהמיכל על ידי פתיחת הפקק לאט לאט תשאיר אותו פתוח חצי שעה תסגור חזרה בצע נסיעה ובדוק רשים או לחצים בצינורות המים.

גם לי יש רובר הייתה לי בעיה דומה לזאת נפתרה על ידי המלצת היבואן.

פורסם

300C תודה על העזרה, עשיתי את מה שאמרתה אחרי שהמנוע חם פתחתי את הפקק נתתי לו חצי שעה ככה יצאו הרבה אדים.

סגרתי ונסעתי חצי שעה, פתחתי מיכסה לראות מה קורה, תשמע אומנם הלחץ ירד ומיפלס המים במיכל גם ירד ולא מגיע עד הפקק

אבל עדיי יש לחץ במיכל.

אני יעשה את אותו הדבר מחר, אולי חצי שעה זה לא מספיק אני ינסה שוב ,אבל יש שיפור.

תודה בכל אופן.

ROVER 600 TI

פורסם

תבדוק סדקים או פריצות במיכל העיבוי, מיכל העיבוי כנראה לא סתום, והוא חייב להיות סתום 100%.

כמו-כן שחרר לחץ במנוע ע"י הוצאת אוויר לאחר שבדקת שאכן אין בריחה במיכל העיבוי ע"י פתיחת המיכל והשארתו פתוח תוך כדי שהמנוע פועל והמים מבעבעים.

בהצלחה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

מפלס המים צריך לרדת כי האויר יוצא אז המים יורדים.

תבדוק באמת סדקים במיכל העיבוי בדרך כלל הם מחזירים את נשמתם אחרי מספר שנים והאקלים הישראלי.

מעבר לזה אם יהיו בעיות צור עימי קשר ואנסה לעזור לך לעומק.

פורסם
תבדוק סדקים או פריצות במיכל העיבוי, מיכל העיבוי כנראה לא סתום, והוא חייב להיות סתום 100%.

יש מערכת עם מיכל עיבוי בלחץ, ויש מערכת עם מיכל עיבוי חיצוני, לא בלחץ. מיכל עיבוי במערכת פתוחה (מחוץ למערכת) ממש לא צריך להיות אתום, אם כבר, ההיפך הוא הנכון.

• תוכן חדש...