Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתחול מחשב-אימפרזה 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גש למוסך מורשה של הייבואן ובעזרת סורק הם יאפסו לך את המחשב.

במידה וקיימת תקלה/בעייה שלא טופלה מנורת MIL לא תכבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

האם CHECK ENGINE היתה דולקת לפני החלפת המנוע?

אם התשובה היא לא אז יכול להיות ששכחו לחבר לך איזה תקע של חיישן. או איזה חוט שנקרא בזמן החלפת המנוע.

גש למוסך שהחליף לך את המנוע ופשוט תסביר לו את הבעיה.

פורסם

סליחה ששיגעתי את כולם אבל הבעיה היא כזאת שלשום הוחלף מנוע לפני שעה חזרתי מביקור(ביקרתי את האוטו)

והבעיה היא שהמנורה של ה power מהבהבת .לפני שהחליפו מנוע לא הייתה לי את הבעיה הזאת אז ביום ראשון אני הלך

למוסך מורשה (נראה לכם שזה בכלל שלא אופס המחשב)

פורסם

חבר שלי החליף מנוע באימפרזה 96 (שזה אותו הדבר) אך הסעפת החדשה לא התאימה למחשב והיא זיהתה בריחת אוויר ומכך מנורת הצ'ק אינג'ן נדלקה

החלפת הסעפת הקודמת של המנוע הפסול+אטם פטרה את הבעיה

פורסם

הייתי במוסך מורשה בדקו לי את המחשב מצאו את התקלה היה חיישן תקול בגיר .

ושאלה חדשה לי מישום מה הכיוון מראות החשמלי של האוטו התהפך זאת אומרת אני לוחץ למעלה והמראה יורדת

למישהו יש מושג?

• תוכן חדש...