Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה הזאת הצמיג הכי ספורטיבי שקיים זה היוקוהמה A539, אבל אני לא חושב שהצמיג עדיין קיים במידה הזאת בארץ, אתה מוזמן לקנות את הבריג'סטון B300 המקוריים שהם צמיגים שאוחזים מצויין ברמת הצמיגים שקיימים במידה הזו, רק דבר אחד אני חייב לציין זה שאין במידה הזו צמיג ספורטיבי בכלל, יש צמיגים שאוחזים יחסית טוב לא משהו מעבר לזה

פורסם

על איזה רכב מדובר? ועל איזה צמיגים אתה הנוסע כיום?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מותר להתעלק לך שנייה על השרשור ? תודה :wink:

גם אני בתמה היתי צריך להחליף צמיגים , 195/60/14 אני חייב לציין זוועה ! אין מבחר בשיט של צמיגים אחד עושה לך אוף השני אומר לא מחזיקים , והרשימה ממשיכה , ביקרתי היום ב 6 או 7 פנצריות כולם המליצו על הצמיג האוחז CANDA:roll: היה לי צמיג כזה על האופניים פעם , והחלקתי איתם פעמיים :lol:

מכיוון שקנדה לא עשו לי את זה , ניסית לחפש את הפאקלן ZE912 (ככה גם נשלים רבייעה של פאלקנים) אף אחד לא מחזיק , יהיה עוד שבוע /חודש /שנה "בכלל כדאי לך לעבור מידה " (תאמת שהוא צודק )

גם הפנצרית החוף שבאיטנרנט מצהירה שיש לה את הצמיג במציאות הדבר שונה , לבסוף אפשר להגיד שהתפשרתי מהפאלקן והלכתי על הברום "מבית קונטינטל , זה גרמני אחי כדאי לך " קנה אותי , עושה רושם שהצמיג אוחז מצויין ויעשה את העבודה שלו .

בכל אופן המבחר בארץ די בעייתי במידות האלה , משימה לא פשוטה למצוא צמיג ברמה נורמלית וטרי .

שיהיה בהצלחה

אור

פורסם

במידות האלו הייתי לוקח פאלקן בלי לחשוב פעמיים היו לי רביעייה 185/60/14 על הרכב הקודם והם היו אחלה !

איזה אחיזה

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

גם אני בתמה היתי צריך להחליף צמיגים , 195/60/14 אני חייב לציין זוועה ! אין מבחר בשיט של צמיגים אחד עושה לך אוף השני אומר לא מחזיקים , והרשימה ממשיכה , ביקרתי היום ב 6 או 7 פנצריות כולם המליצו על הצמיג האוחז CANDA:roll: היה לי צמיג כזה על האופניים פעם , והחלקתי איתם פעמיים :lol:

מכיוון שקנדה לא עשו לי את זה , ניסית לחפש את הפאקלן ZE912 (ככה גם נשלים רבייעה של פאלקנים) אף אחד לא מחזיק , יהיה עוד שבוע /חודש /שנה "בכלל כדאי לך לעבור מידה " (תאמת שהוא צודק )

גם הפנצרית החוף שבאיטנרנט מצהירה שיש לה את הצמיג במציאות הדבר שונה , לבסוף אפשר להגיד שהתפשרתי מהפאלקן והלכתי על הברום "מבית קונטינטל , זה גרמני אחי כדאי לך " קנה אותי , עושה רושם שהצמיג אוחז מצויין ויעשה את העבודה שלו .

בכל אופן המבחר בארץ די בעייתי במידות האלה , משימה לא פשוטה למצוא צמיג ברמה נורמלית וטרי .

שיהיה בהצלחה

אור

יש לנו אותה מידת צמיג... והכן זו בעיה למצוא צמיגים נורמלים במידה הזו.

אני לבסוף הרכבתי פירלי P6000 במידה 195/60/14

יש במלאי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הוצא לי , אבל במחיר של 500 שקל לצמיג , נראה לי שמישהו נסחף קצת ...

ושוב רק בהזמנה ,אין לי זמן לחכות לצמיגים שיבואו אחרי החג , פיניתי לעצמי היום זמן בשביל המטרה הזאת , השוואת מחיר בירורים והמטרה היתה להרכיב צמיגים חדשים היום , וכך היה , בסך הכל אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי ..

אור

פורסם

שיהיה בהצלחה

אור

אולי אני יחווה חוות דעת קלילה .

הצמיג אוחז הרבה יותר טוב מהצמיגים הקודמיים שהיו מקדימה (משהו פשוט למדי מהבעלים הקודמים ) גם מבחינת בלימה והאצה מרגיש יותר טוב .

מה שכן בפניות בזמן שהוא אוחז ברמה טובה + , הוא רועש מאוד )יחסית , לא צריך לפנות חזק מידי בשביל לשמוע את הצמיג צועק .

מעבר נראה לי שבשיקלול של מחיר לתמורה ושאר ההיצע זה היתה בחירה טובה ושוב אני ממש מרוצה (מקודם זה היה רק מאוד :-))

אור

פורסם

לא 519 ZE-512 ולא P6000 וגם לא C-DRIVE הם לא צמיגים ספורטיביים.

אבל זה מה שיש עבור המידה שלך.

יש לי ניסיון עם שלוש הדגמים האלו.

מבחינת האחיזה, היוקוהמה עדיפים.

על רטוב, נהנתי עם פאלקון.

פיראלי היו די נוחים ושקטים, אבל ממש לא אכותיים. פשוט התיבשו לאחר שנה.

נ.ב.

פאלקון ,צריך להחליף לפני שנגמר להם בשר. אחרת הם סכנה בסיבובים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

דווקא אני יחסית מרוצה מהקלבר, אבל אם אתה רוצה יותר אחיזה, אין מניעה מלעלות במידה, אף צמיג בקטגורייה הזאת לא יתן לך הרבה יותר מהקלבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש ניסיון במידה הזו עם צמיגים של

יוקוהומה C דרייב

אחיזה טובה ביבש במעבר לרטוב קצת פחות אבל אחרי שניה הם יושבים יפה.

בלאי? לא גבוהה בכלל

צמיג שקט

סהכ צמיג למידה הזו מעולה.

ויש את הפאלקן ZE912 שחבר שלי קנה לא ממזמן והוא אומר שהם אוחזים יותר מP6000

ה912 גם צמיג ברמה של הCדרייב אבל קצת פחות טוב.

בארץ למידה הזו קצת בעיה להשיג צמיג איכותי טוב

C-דרייב אין בארץ,רק אולי אחרי סוכות יהיה

וגודייר אקסלנס אין,ויש עוד צמיגים איכותיים שאין בארץ

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
במידה הזאת הצמיג הכי ספורטיבי שקיים זה היוקוהמה A539, אבל אני לא חושב שהצמיג עדיין קיים במידה הזאת בארץ, אתה מוזמן לקנות את הבריג'סטון B300 המקוריים שהם צמיגים שאוחזים מצויין ברמת הצמיגים שקיימים במידה הזו, רק דבר אחד אני חייב לציין זה שאין במידה הזו צמיג ספורטיבי בכלל, יש צמיגים שאוחזים יחסית טוב לא משהו מעבר לזה

צודק,

אני גם חיפשתי והייתי בהמון פנצריות, התקשרתי ליבואנים, ביקרתי אצל פורטל, ואכן זה הצמיג הכי ספורטיבי שניתן לקנות.

הרכב שלי (ראלי S1) נועל זוג צמיגים כאלו כבר חצי שנה ואני לא מוצא בו חסרונות או ריגקטים, האחיזה מצויינת.

היו לי בעבר קומהו אקסטה סופרה, והאחיזה של ה A539 טובה יותר.

גם ב TIRE TRACK הביקורות טובות.

• תוכן חדש...