Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי שם מעולם.

אשמח לשמוע איך המסלול שם(בהשוואה להרצליה)

איך המכוניות שם (בהשוואה להרצליה)

ואיך המרשלים והמדריכים שם...

שוב בהשוואה לקניון הקרוב ההוא...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מסלול טכני

קאטים מהירים לא עגלות כמו בהרצליה (כי שם לא פותחים גז ...)

צוות אדיב

יש מערכת נגד ערסים...כיאילו ערסים על המסלול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי דעתי ודעתם של עוד כמה שיצא לנו להעלות את הנושא, הקארטינג בנתניה הוא ללא ספק הקארטינג הכי מקצועי, מהיר וכייפי שיש באזור זה, לאחרונה עבר המסלול שינוי קליל והתוספת לכל סיבוב היא חצי דקה בערך, אני באופן אישי מגיע מהקריות ומעדיף רק את הקארטינג בנתניה.

פעם אחת הלכנו לנסות את הקארטינג בהרצליה ונתקלנו שם באיזה 100 ילדים בגילאי 12+ חיכינו איזה שעתיים בתור בסוף עלינו על הקארטים והתבאסנו עוד יותר.. :cry:

מאז אמרנו שלא מחליפים את נתניה... תהנה.. :D איתי

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם
לפי דעתי ודעתם של עוד כמה שיצא לנו להעלות את הנושא, הקארטינג בנתניה הוא ללא ספק הקארטינג הכי מקצועי, מהיר וכייפי שיש באזור זה, לאחרונה עבר המסלול שינוי קליל והתוספת לכל סיבוב היא חצי דקה בערך, אני באופן אישי מגיע מהקריות ומעדיף רק את הקארטינג בנתניה.

פעם אחת הלכנו לנסות את הקארטינג בהרצליה ונתקלנו שם באיזה 100 ילדים בגילאי 12+ חיכינו איזה שעתיים בתור בסוף עלינו על הקארטים והתבאסנו עוד יותר.. :cry:

מאז אמרנו שלא מחליפים את נתניה... תהנה.. :D איתי

חצי דקה?!

אני זוכר שעשו שינוי קטן לפני איזה 4 חודשים - חצי שנה... זה לא ממש שינה את תוצאות המסלול... אולי התכוונת חצי שנייה כי אני לא רואה איפה אפשר בכלל לדחוס חצי דקה במסלול הקטן הזה, גם אם ממש משתדלים ממש.

בכל אופן הקארטינג בנתניה מאוד מקצועי וכיפי, הרבה פניות חדות ומהירות, קשה לא להחליק, הקושי שם הוא לקחת את הפנייה נכון, לשמור על הקו פחות חשוב כי זה איזה שנייה או 2 בין פנייה לפנייה, קארטינג ממש מאתגר מבחינה טכנית, יוצאים משם עם ידיים כואבות, קארטינג בהחלט ממש טוב ויותר מומלץ מהרצליה שמפוצץ בילדים קטנים צפונערסים (צפונים טחונים מהרצליה שנתפסו לטרנד של לשחק אותה ערס).

ד"א יש עוד קארטינג מעולה באזור... אמנם לא ממש קרוב אבל גם לא ממש רחוק, בנחשונים, גם כן קארטינג מאוד מקצועי וכיפי... ההבדל בינו לבין הרצליה או נתניה זה שהוא פתוח, המסלול גדול, לוקח משהו כמו 53 שניות לסיבוב, והוא ממש שונה מקארטינג נתניה למשל כי הרעיון שם הוא לקחת את הקו הנכון וגם כמובן לפנות טוב ולא להחליק, אבל חשוב לשמור שם על הקו, זה חוויה שונה לגמרי, מאתגרת וכיפית לא פחות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

באמת מקום עם אנשים נחמדים.

אני זוכר שבאתי לשם(בין השיעורים,אתם יודעים איך זה...) והיה יום מאורגן לקבוצה של אנשים,עובדים של חברת ביטוח או משהו.

היה ממש נחמד לראות נשים מבוגרות שמתחילות לאט את המסלול. ואת הסיבוב האחרון לוקחות יותר מהר ממה שהן נוהגות על הכביש.

צריך לארגן יום כזה לפורום מתישהו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מסלול טכני

הקארטינג חזקים מאוד ואבל רוב המסלול אתה לא יכול לתפוס מהירות

כי רוב המסלול פנייות אבל שיש את הקוי הישר אז אתה מגיע בקלות ל 65 קמש

עד החשב הוא הכי טוב שאיתי

חוץ מי זה שסגר באזור התעשייה הישן לפני 3 שנים

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

טוב, צריך קצת לאזן את התגובות.

הקארטינג בנתניה פועל כבר מס' שנים לעומת הרצליה (או חיפה לצורך ההשוואה - שניהם בבעלות "אלפא-קארטינג") הפועלים מס' חודשים. המקום פתוח לקהל הרחב ולא רק לנהגים מיומנים / חובבי ספוט מוטורי וכו' ולכן עמוס שם. על תשכחו שהוא חדש ואל תשכחו שבלי הקהל הרחב, המקום לא יוכל כלכלית לערוך מרוצי קארטינג שזה יותר נוגע לחברי הפורום.

לגבי המהירות, נהגי הליגה ונהגים מוכרים מקבלים קארט פתוח. תארו לעצמכם שכל אחד יבוא ויגיד שהוא יודע לנהוג ויקבל קארט פתוח. תיפתח תחנת מד"א קבועה במקום!.

אגב, הרבה נהגים שמגיעים (גם כאלה שאנחנו כן מכירים וכן פותחים להם קארט) עושים צרות כי אין להם מספיק ניסיון. חבר'ה זה קארטינג לא STI משופרת מכל הכיוונים.

לגבי הניהול המקצועי, יו"ר עמותת הקארטינג מנהל את המקום - זה לא מספיק מקצועי?!

אגב, אני יודע שלפני 3 חודשים היה נסיון להביא את אנשי הפורום להרצליה ואני לא יודע מה נגמר עם זה.

לגבי נתניה, אכן מסלול טכני יותר וכיף לנהוג בו והוא באמת מאמץ / מעייף יותר שזה חיובי.

לסיכום לכל מסלול יש את האופי שלו וכל אחד יכול להתאים לעצמו את המסלול הכיפי יותר.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...