Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות אוטו יד שנייה

עד 6000 שקל

אוטו חמוד שיספק ילד בכיתה יב' ואפילו בהמשך לצבא

אוטו שיהיה חסכוני אמין ושלא יראה מוסך כל שני וחמישי

הצעות?

פורסם

ילד בכיתה י"ב צריך לדפוק את האוטו שלו ? חשבתי שקודם מתאמנים על המזדה 3/קורולה החדשות של העבודה של אבא/אמא . אח"כ מתחילים ללקק את האונו 87 ב2000 ש"ח.

פורסם
ילד בכיתה י"ב צריך לדפוק את האוטו שלו ? חשבתי שקודם מתאמנים על המזדה 3/קורולה החדשות של העבודה של אבא/אמא . אח"כ מתחילים ללקק את האונו 87 ב2000 ש"ח.

כמו שאתה יודע לא לכולם יש אבא/אמא שעובדים בחברת היי טק

וחוץ מזה כל פעם שהוא ידפוק את הרכב ויצטרך לתקן אותו

הוא ילמד להעריך את הכסף שלו יותר

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה שהזכרת לי למה המדינה נראית כמו שהיא נראית. :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב בטיחותי במחיר כזה לא תמצא,

ממליץ גם על פיג'ו 205 , רכב שאני הייתי צריך לקבל אם לא היה הולך בתאונה....

ובקשר לעניין שלא יראה מוסך זה ממש תלוי אפשר למצא כאלו שמורות יד ראשונה או שניה,

ואפשר למצא שחוטות וגמורות הכל עניין של על מה תיפול.

אבל כל מה שהוצע עד עכשיו אלו רכבים טובים(יחסית) ואמינים .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה צריך הרבה הרבה מזל כדי שרכב בגיל ובמחיר הזה לא ייראה מוסך כל שני וחמישי.

האפשרות היחידה היא שתטפל בו בעצמך - ואז הוא לא ייראה מוסך.

ואם יילך מנוע \ גיר (טפו טפו) ותצטרך להשקיע בתיקון סכום דומה לערך הרכב, אתה תצטער מאוד שנכנסת לכל הסיפור. כשיש לך רכב שכל נסיעה בו אתה חושב - מה ייקרה הפעם? אגיע בלי תקלות? איפה אתקע הפעם? - זה יותר מטרד מאשר נוחות.

אז עצה שלי - תחסוך כסף ובעתיד תקנה רכב שיישרת אותך, ולא אתה את הרכב.

פורסם

אני יכול להעיד משנה וחודשיים בעלות על 205 שחוץ מישור קו די גדול שכלל טיימינג וכל מה שמסביב, 2 ציריות אלטרנטור 4 צמיגים ונגד מהירויות של המפוח פנימי. הרכב רואה מאז מוסך רק לטיפול 10K.ובקלות מגיעה חצריכת דלק של 1:12.5 בעיר

עבר 2 טסטים ללא שום בעיה וטפו טפו טפו בינתיים אני מאוד מרוצה מהרכב.

אני קניתי את הרכב ב5K.

לדעתי אחת המכוניות המושלמות לנהגים חדשים ובמיוחד דלי תקציב. מכיוון שמצד אחד היא לא חזקה מדי מנוע רק 1.4 כלומר אי אפשר יותר מדי להתפרע איתה, מצד שני מאוד קל לנהוג בה ההיגוי שלה מעולה יחסית למכוניות אחרות בקטגוריה קל מאוד לשלוט על הרכב וכמעט ואין הפתעות איתה.

ותעשה לעצמך טובה אל תתקן לבד כי אז אתה תשרוף המון זמן על הרכב ותתחיל לשנוא אותו.

רק צריך למצא מוסך טוב ואמין ותראה שהחיים (גם עם רכב ישן) הרבה יותר פשוטים וזולים ממה שזה נראה.

במיוחד שה205 זה רכב נפוץ וחלפים עולים גרושים .

• תוכן חדש...