Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קנייה מסוכנות רכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני יודעת שהשאלה הזאת נשאלה כבר אינספור פעמים וההמלצה הגורפת פה בפורום זה לא לקנות מסוכנות רכב אבל שאלתי היא כזאת- ראיתי רכב מסוכנות עם ספר טיפולים ושהאוטו עדיין באחריות החברה והכל נראה תקין.אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה והמוכר מוכן להתחייב לי עליה(אמרתי לו שיתחייב על הגיר המנוע והשילדה שהכל תקין).האוטו עם קילומטרז' נמוך וזה באמת נראה טוב מדי מכדי להיות אמיתי אבל בבדיקה ימצאו אם יהיו באוטו ליקויים לא?(כמובן במכון בדיקה שאני אבחר)

ממה יש לי להיזהר לדעתכם?

(מדובר על מאזדה 3 קומפורט אוטומט שנת 2006 שעשתה 31 אלף קילומטר יד ראשונה מפרטי)

אני ממש לחוצה כבר לקנות רכב אז תודה מראש למי שעונה פה :)

*סוכנות הרכב המדוברת היא סוכנות רז חולון אם מישהו מכיר

פורסם

תמיד יש סיכוי שהרכב טוב והגיע לסוחר ביד המקרה.

 

אישית, רכב מסוחר הייתי בודק במשנה זהירות. צאי מנקודת ההנחה שהרכב דפוק, גמור, גרוע. עכשיו קחי אותו לבדיקה במכון בדיקה שאת בוחרת, רחוק מהסוכנות המדוברת. עם תוצאות הבדיקה גשי למוסך מורשה כדי לקבל הערכת מחיר לתיקונים הדרושים. אם שני אלו יצליחו להוכיח לך שהרכב במצב טוב והמחיר סביר, למה לא?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=IwNp1AM56U0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

 

כמה דברים לי אלייך מהנסיון האישי שלי,

קודם כל, לא חסר מכוניות מאזדה 3 ככה שיש לך מספיק מבחר לא ללכת לקנות מסוכנות, אפילו אם תמצאי מאזדה כזו עם 60,000 ק"מ מאדם פרטי זה עדיף מ 30,000 (שנראים קצת מסריחים) מסוחר.

דבר שני, חולון זו העיר הכי מסריחה עם קומבינות סוחרים (וגם נתניה.. וגם ראשון... וגם בת ים.. וגם...).

עצתי לך תתרחקי מהסוכנות הזו ומכל סוכנות כמו מאש, תחפשי לך מאזדה מאתר YAD2, מאדם פרטי ושיהיה לך ראש שקט.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

 

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אני לא מוצאת מאזדה 3 שנת 2006 עם קילומטרז' נמוך ואני מחפשת כבר חודשיים ללא הצלחה.אני מיואשת כבר :(

פורסם

בבקשה: http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=887259

 

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=859395

 

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=836017

 

ושוב שתדעי, ק"מ גבוה זה לא כל כך נורא... בגדר הסביר (עד 20,000 לשנה).

ורצוי שתמשיכי ליסוע באוטובוסים בחודש הקרוב רק שלא תקני רכב מסוחר ותתבאסי אחרי שתגלי שהרכב עבר טוטאלוס ותבלי את רוב שעותייך במוסך.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

 

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

יש עוד מכוניות חוץ ממאזדה, את יודעת.

 

אם את סגורה דווקה על מאזדה 3, תחכי ל-1 בינואר ותקני חדש (או ישירות מליסינג). תמיד עדיף על רכב מעורפל מסוחר. אלוהים יודע מה הסיפור שלו ויש סיכוי שלא תעלי על הבעיה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

×
×
  • תוכן חדש...