Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג 195/50/15 על ג'אנט 15X8"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רביעיית פונדמטאל (FONDMETAL) שישבו פעם על בימר כלשהי, ולאחר מכן על גולף MK2.

קוטר 15", רוחב 8", אופסט 12. כן, 12.

אני מעוניין לשים עליהם צמיגים 195/50/15. אני יודע שהמידה המינימלית לרוחב כזה היא 205/50/15, אבל אני מעוניין במראה הגרמני (יורו-סטייל) עם דופן מתוחה.

משיחה קצרה עם פנצ'ראי (מילה חדשה לפנצ'רמעכאר) הבנתי שניתן למתוח רק צמיגים ספורטיביים. כך שמבחינה זו אני מסודר - הכוונה לשים צמיג UHP ומעלה.

השאלה המתבקשת היא האם זה מסוכן? ואם כן, עד כמה?

התגרזנות רצינית, היגוי יתר או תת-היגוי מוגזם לא יגרמו לצמיג לברוח מהחישוק? מכירים מקרה כזה שלא בתאוריה אלא "על אמת"?

ההיגיון שלי אומר שזה אמור להקשיח את הדופן, כלומר הדופן פחות תתקפל בפניות כיוון שהיא מתוחה. מצד שני, בשלב כלשהי היא עלולה לברוח מהחישוק.

למישהו הפיתרונים?

*יאשה, שלא תגיד שאני לא שומר על אקשן בפורום שיפורים. קצב של שרשור לשבוע זה קצב טוב לא? :-P

פורסם

הנוחות גם ככה לא משהו עם הנמכה של 70 מ"מ.

ומה לגבי בריחה של הצמיג מהחישוק?

יש סיכוי שדבר כזה יקרה נגיד אחרי תת-היגוי ארוך? יצא לך לראות/לשמוע/להתנסות?

פורסם

הבנת לא נכון.

קליאו 172 שווקה במדינות מסויימות עם צמיג 205/45/16. האישור הוא לא גורף ולא מופיע באוטודטה.

בכל מקרה - מדובר על חישוק 15". 205/50 יוצר תחושת מריחה ולא יתאים לסוג הנסיעות שלי.

פורסם

לפי דעתי זה מוגזם לשם 195 על רוחב 8. הצמיג ימתח מאוד ויכולה להווצר אפילו פגיעה באחיזה עקב עיוות הצמיג.195 מתלבש יופי על רוחב 6.5, אפילו על 7. 8 יהיה מוגזם.

המידה שהיתה מתלבשת טוב טוב על הצמיג זה היא 215-40, אם היית יכול לאשר צמיג כזה על הקליאו הייתי זוכה באחיזה מצויינת ומראה פצצה!

• תוכן חדש...