Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אבא שלי ביקש מאמא שלי שתסע לעשות כיוון פרונט בזמן שאני בצבא..

כולם המליצו לנו על מקום אחד שכולם ממש מרוצים ממנו וכו.. אמא שלי הגיע למקום(רשום בדיקה חינם) בעוד שאמא שלי ביקשה לעשות בדיקה הוא התחיל ישר להכניס את האוטו לעשות כיוון בטענה שהכיוון שיש לאוטו עכשיו לקוי (לאוטו לא נעשה כיוון אף פעם מאז שניקנה בשנת , 1998 האוטו זה יונדאי אקסנט)

בזמן שהוא עושה כיוון פרונט הוא החליף את 2 הגלגלים הקידמים מקום והמציא איזה סיבה לא מוסברת לעניין , האוטו נכון לעכשיו מושך שמואלה וההגה ממש קשה כאילו אין הגה כח..ביגלל שהוא משך שמואלה הוא ניפח את הגלגל השמאלי יותר ממה שצריך ל 35 PSI שאמור להיות 30 כמו שהיה בכל הגלגלים (אנחנו שומרים על האוטו ובודקים הכל טוב טוב, ואחרי הבדיקה אחרי שאבא שלי שמע על זה שנגעו בלחץ אוויר הוא בדק את הסיפור), בזמן הכיוון הוא יצא לפעמיים לעשות בדיקה ואמר שהכל טוב..

נכון לעכשיו חזרתי מהצבא עשיתי סיבוב והרגשתי שמהשהו לא בסדר ההגה קשה מסתובב קשה לימין לשמואל קצת יותר קל אבל עדיין קשה לא כמו פעם,יש הרגשה כאילו נוסעים במהירות איטית ברכב בלי הגה כח(אני מכיר את ההרגשה הייתה לי איביזה 1.4 94).

מה אפשר לעשות? , יש אפשרות לתבוע את המכון? כי בעצם מה שהוא עשה זה סכנת אדם בזה שהוא גם עשה כיוון לקוי. וגם ניפח את הגלגל השמאלי בלחץ לא שווה לימני בישביל לאזן ולעשות עבודה גרוע?

אשמח אם תעזרו לי

תודה

פורסם

ניפוח גלגלים באותו הסרן בלחץ לא שווה זהו המעשה המטופש ביותר אם לא המסוכן ביותר לדעתי!.

חזור למכון תידרוש את הכסף בחזרה, אני אישית הייתי עושה קצת רעש.

פנה למכון לכיוון פרונט אחר.

פורסם

איזה חאפרים אנשים יכולים להיות.

טוב שהוא לא שם 100 ק"ג במושב הימני כדי שהאוטו לא ימשוך שמאלה:-).

אבל מדוע לעשות כיוון פרונט סתם על הבוקר, אם לא קרה שום דבר או הוחלף משהו?

פורסם

פעולת הצלבת גלגלים שנמצאים על אותו הסרן מיועדת אך ורק לאבחון ולא כפעולה קבועה.

ניפוך לחץ אויר שונה כדי לצודד סטית רכב גם אתה יכול לעשות ולא צריך מכון פרונטים בשביל זה.

האם היית בעיה ברכב לפני ביצוע הכוון?

שם לב - ביונדאי אקסנט גם ציר אחורי בנוסף לקדמי ניתן לכוון (קמבר וקסטר ולא רק התכנסות) ולכן נדרשת יותר תשומת לב בעבודה כוון פרונט ברכב כזה.

פורסם

קרה לי מקרה כמעט זהה בפנצ'ריית מצדה בערד,עובדים חאפרים ולא יודעים מה הם עושים בכלל!

הבעיה נפתרה מיד לאחר כיוון במכון אחר!!

• תוכן חדש...