Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ההחלטה היתה בידי, בין S80 2.5T חדשה, לבין BMW 530 בת שנה (אני יודע שאביך רוצה חדש) אין ספק שה- BMW היתה הבחירה ובגדול. נראה לי שאין חבר פורום אחד שלא יסכים איתי....

ביחד יש לנו כנראה מעל 1000 שנות נסיון וידע מצטבר. לא כדאי שתנסי לשכנע את אבא שלך לעשות סיבוב על 530 חדשה ואז לשכנע אותו לקחת אחת בת שנה.

היום באוטו דיל (אין לי שום קשר אליהם) יש 530 2007 ב 299 אלף. לא חייבים דווקא אותה אבל זה מראה שבתקציב היא נכנסת.

ועוד לענין העלות: תוך שנה ה- 530 בת שנה תהיה שווה במחירון יותר מהוולוו החדשה. ירידת הערך בוולוו חזקה מאוד.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי דבריך - אני בטוח שלא ישבת ברכב שמגיע לארץ -אני מדבר על המנוע2.0T עם הרמת גימור היחידה שיש בארץ (גבוהה מאוד!!!)

א. אתה באמת משוחד, בטירוף :wink:

ב. לא ישבתי ברכב, אבל לא צריך לשבת בו בשביל להבין שהוא עדיין פאסאט מתחת לפני השטח. אפילו אם רמת הגימור גבוהה יותר.

ג. מסכים איתך בנוגע ל-CLS. לטעמי, אחת מהמכוניות היפות ביותר על הכביש כיום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם ההחלטה היתה בידי, בין S80 2.5T חדשה, לבין BMW 530 בת שנה (אני יודע שאביך רוצה חדש) אין ספק שה- BMW היתה הבחירה ובגדול. נראה לי שאין חבר פורום אחד שלא יסכים איתי....

ביחד יש לנו כנראה מעל 1000 שנות נסיון וידע מצטבר. לא כדאי שתנסי לשכנע את אבא שלך לעשות סיבוב על 530 חדשה ואז לשכנע אותו לקחת אחת בת שנה.

היום באוטו דיל (אין לי שום קשר אליהם) יש 530 2007 ב 299 אלף. לא חייבים דווקא אותה אבל זה מראה שבתקציב היא נכנסת.

ועוד לענין העלות: תוך שנה ה- 530 בת שנה תהיה שווה במחירון יותר מהוולוו החדשה. ירידת הערך בוולוו חזקה מאוד.

האמת?

וואלה! רעיון טוב! ככה גם נוכל לפנק את עצמנו במשהו יותר מאובזר...

אולי מחר באמת ניגש לאוטודיל (הרעיון הזה עלה לשותף של אבא שלי לפני כמה ימים, אבל נשכח איכשהו).

אגב... כמה שנים אחראיות מקבלים בBMW?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אם אתם כבר מתכוונים לרכוש רכב בן שנה בערך, אני הייתי משקיע קצת מאמץ וסבלנות ומחפש סיטרואן C6, לא נראה לי שיש רכב ברמת המחיר הזו (וגם במחירים קצת יותר גבוהים) שמתעלה על החבילה הכוללת שהסיטרואן מספקת, אבל זו כמובן רק הדעה שלי. :wink: בהצלחה !

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

אהלן, לפי דעתי ה BMW סדרה 5 הבחירה הטובה ביותר, למעת הלקסוס גם בחירה מעולה.

פורסם
אם אתם הולכים לאוטו-דיל אז יש שם פולקסוואגן פייטון, רכב מדהים ,ועם הנחה שהם יעשו לכם הרכב גם נכנס בתקציב.

ללקק את האצבעות, לא פחות :lol:.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אם אתם כבר מתכוונים לרכוש רכב בן שנה בערך, אני הייתי משקיע קצת מאמץ וסבלנות ומחפש סיטרואן C6, לא נראה לי שיש רכב ברמת המחיר הזו (וגם במחירים קצת יותר גבוהים) שמתעלה על החבילה הכוללת שהסיטרואן מספקת, אבל זו כמובן רק הדעה שלי. :wink: בהצלחה !

זו בהחלט הצרה, שזו רק דעתך שלך.

פורסם
האמת?

וואלה! רעיון טוב! ככה גם נוכל לפנק את עצמנו במשהו יותר מאובזר...

אולי מחר באמת ניגש לאוטודיל (הרעיון הזה עלה לשותף של אבא שלי לפני כמה ימים, אבל נשכח איכשהו).

אגב... כמה שנים אחראיות מקבלים בBMW?

אם אתם הולכים לאוטו-דיל תדעי שהמחירים שם בגדר תאוריה. על רוב המכוניות, כיאה בשוק מכוניות היוקרה

ניתן לרדת במחיר. 299,000 ש"ח? תורידי 15-20 אלף ש"ח אם לא יותר (5% הנחה מקבלים כמעט מיידית,

לפעמים זה עולה בהתאם לרכב המבוקש ומצב השוק שלו. לאוטודיל לא שווה להתקע ולהפסיד ערך על רכב שיושב

אצלהם חודשים).

אני חושב שהבימר תהיה בחירה מצוינת. האחריות בקמור היא למשך שנתיים (24 חודשים) ללא הגבלת קילומטרז',

ככה שאם תרכשו רכב בן שנה, יש לכם אחריות לשנה שלמה. דרך אגב, באוטו-דיל מציעים אחריות מקיפה כמעט לכל

רכב כחלק מעלותו (בדרך כלל לשנה שלמה). רוב המכוניות באוטודיל הם מכוניות במצב מעולה. מה שכן, המחירים לא זולים.

מכוניות יוקרה בשוק היד-שנייה , בעיקר משנתונים חדשים, נמכרות בהרבה מתחת למחירון בעוד שבאוטודיל אפשר לרדת במחיר, אבל עד רמה מסוימת.

Lexus CT200H

פורסם

תודה רבה על הטיפ! :)

אבא שלי בינתיים קורע את המחירים בסוכניות של הרכבים החדשים, אני מאמינה שימשיך גם באוטודיל, אם נגיע לשם :)

פורסם

חבר'ה ניראה לי ששכחתם אותי אני מקושר לאוטו דיל ישירות, כל שאלה או בירור אפשר לשאול אותי ואני עונה ישר תלוי במידע שיש לי.

לגבי פותחת השרשור אם תרצי את, כל התשובות שאת רוצה לדעת לגבי אוטו דיל אני מוכן לענות לך.

לגבי מי שציין להנחות שמבצעים באוטו דיל, יש את ההנחה הסטנדטית של כמה אחוזים מהמחירון המקורי של לוי יצחק ויש עוד על מה לדבר.

נ.ב סתם שתדעו לאחרונה צביקה הדר רכש פולקסווגן איוס מאוטו דיל.

יניב

פורסם

ושחכתי להוסיף כמה דברים על הפיטון שהוא כמעט ולא מושך את העין כי זה פולקסווגן והוא די דומה לפאסט. וגם הרכב הזה רמה מעל במוו סדרה 5 ווולבו או כול רכב אחר בקטגוריה הזאתי.

פורסם

הנה עוד כמה עצות:

1. הפייטון רכב טוב, אבל לא מתאים לארץ ולא תצליחו למכור אותו. (וגם לא מתקרב ל BMW, חוץ מהמרחב הפנימי)

2. כמו שראית, יש הסכמה די מלאה על בחירת 530 בת שנה לעומת כל רכב אחר.

3. לא חייבים ללכת על הבימר הראשונה שרואים. רוב הרכבים בני שנה נראים שוב ושמורים.

4. גם לקמור יש מחלקת טרייד אין, שווה לבדוק גם שם. (הם יכולים להאריך את האחריות כחלק מההטבות)

5. אם אני לא טועה, שנתיים אחריות על BMW, בטלפון אחד תקבלי תשובה.

6. כמו שכתבתי שלדעתי אין אחד בפורום שלא יסכים שה BMW בת שנה היא הבחירה הנכונה, כך לדעתי יש רק אחד בפורום שיציע לך סיטרואן C6...

אשמח לעדכונים.

פורסם

לצערי, אבא לא רוצה יד שניה.

הוא סיים עכשיו לדבר עם הסוכנות של אלפא וה159 3.2 הגירסה המהודרת פתאום נכנסת לנו לתחתית התקציב...

אממה, אתמול הביאו לי לקרוא שירשור על מישהו שקנה בררה ואחרי 3000 ק"מ האוטו התחיל לההרס לו, ובחברה לפי מה שהבנתי התנערו מאחראיות והאשימו את הקורס נהיגה מתקדמת שהוא עשה.

השאלה שלי היא, האם באמת זה היחס כלפי הלקוחות שכבר קנו את הרכב?

הרי זה ברור ששום דבר כזה לא אמור לקרות מקורס נהיגה מתקדמת ואפילו ספורטיבית.

כבר הבנתי שאלפא לא הכי אמינה, אבל גם היחס של החברה הוא כזה נוראי??

פורסם

ל-Laurence:

איך אתה קובע שהפייטון לא מתאימה לארץ? על סמך מה?

ל-NTL83:

אמנם היחס של סמל"ת רחוק מלהיות מושלם, אבל רוב רובם של רוכשי בררה/159 קיבלו יחס הולם ואף למעלה מכך, פשוט הם לא התרברבו על זה ב-CF בניגוד לאותו בעל בררה שרצה להועיל לתביעתו באמצעות לחץ בפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...