Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אההה הCC מהממת, הצעתי אותה לאבא לפני שבוע.

הוא לא אהב את הרעיון של לשלם 300,000 בשביל פסאט... עוד אחרי הA6 שהייתה לו...

אני מאמינה שכשהוא יראה אותה ויסע עליה הוא ישנה את דעתו

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הפאסאט CC באמת יפה, מין CLS ל"עניים", אבל צריך לזכור שמתחת לעיצוב זו פאסאט ותו לא. אם ירידת הערך לא הייתה כה גדולה הייתי בוחר במקומכם ב-159 בגרסת 3.2 אוטומטית. פשוט מכונית מצוינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה-159 3.2 לא כל כך רחוקה מהתקציב "על הנייר", ובמציאות ניתן להניח שתכנס לתקציב. סמל"ת בהחלט נוטה להתגמש במחירים של הדגמים היקרים. שווה לנסות - למרות שאנשי המכירות שלהם לא תמיד גורמים ללקוח לרצות להשאר ולדבר על זה. שווה גם לשאול על ה-JTDM (הדיזל), דגם משובח שעבר באחרונה שדרוג מנוע ששיפר את יכולתו "לאכול" את הדיזל הישראלי הבינוני. אמנם לא מיובא כרגע סדיר עקב העדר התעניינות, אבל אפשר וניתן להביאו בהזמנה מיוחדת (בזמנו עלה כ-300K).

עוד כיוון, סתם בשביל הגיוון - יגואר X-טייפ 3 ליטר, מכונית מאוד נחמדה, אולי לא הכי מרווחת בקטגוריה (וגם ישנה יחסית) אבל איכותית, מאובזרת, מהנה לנהיגה, די חזקה ובעלת יופי קלאסי, לא מנקר עיניים במובן הב.מ.וו-י. מחירה על הנייר 320K וניתן להניח שעקב התיישנותה ניתן לסחוט מהיבואן עוד הנחות ו/או צ'ופרים שונים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הנאה מנהיגה בקטגורית הסלון זה ברוב המקרים BMW.

אם הייתם מוכנים לשקול A4,

מה עם סדרה 3?

בתקציב תכנס 325.

העיצוב קצת שונה ממה שהיה נהוג עד כה,

אולי זה גם ישחק לטובת אי רצונכם לרכב מנקר עיניים.

520 לא נשמעת מהנה במיוחד,

170 כ"ס אולי יזיזו אותה בכיף,

אבל הנאה גדולה לא נראה לי שתהיה שם.

אולי במנועים הגדולים יותר.

פורסם

אחרי שכולם הציעו את מה שהציעו לפי דעתי שכחו את אחת הקלאסיקות הגדולות הקיומות על הכביש .

הקרייזלר 300C רכב מדהים , עיצוב שונה אין אותו הרבה בארץ, בחו"ל נהנתי ממנו נונסטופ , נכנס בובה בתקציב ואל תגידי שהוא לא קורץ לך :wink:

מומלץ לבדיקה.

שבת שלום

יעקב

עריכה :

שכחתי לרשום כמה דברים שרציתי מכיוון שהייתי קצת עסוק .

אני אישית לא הייתי מוותר לאבא על נסיעה על הX TYPE של יגואר , או על הביואיק לוצרן .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ירידת הערך בקריזלר היא שחיטה.

שוה ממליץ לשקול לקסוס LS או GS וכן BMW עם נפח 2500 ומעלה.

נכון שמדובר על רכב חדש אבל אם על זה אביך מוכן להתפשר כדי להשאר במגבלות התקציב אז: BMW 530 או A6 3.2L בנות שנה וקצת הן פתרון מעולה.

פורסם
הפאסאט CC באמת יפה, מין CLS ל"עניים", אבל צריך לזכור שמתחת לעיצוב זו פאסאט ותו לא.

לפי דבריך - אני בטוח שלא ישבת ברכב שמגיע לארץ -אני מדבר על המנוע2.0T עם הרמת גימור היחידה שיש בארץ (גבוהה מאוד!!!)

תשווה ליגואר לBMW ללקסוס לאודי למרצדס... וכמובן שים לב למחירים שלהם ולא לשכוח משהו מאוד חשוב - סחירות בשוק..

שים לב לנתוני איבזור,מרווח פנימי,איכויות וכמובן הביצועים!

הפאסאט CC היא רחוקה מאוד מהפאסאט קומפורט אליה אתם רגילים..

אבל אני משוחד וההמלצה הכי חמה זה להמתין לנסיעת מבחן ולהרגיש את הרכב והאיכויות - הרכב מפתיע מאוד ועלה כמה רמות!

נ.ב:השוו אותה ב5TH GEAR לCLS וקבעו שהיא שקטה כמוה (הבדל שולי) ומרווחת ממנה :shock:. אבל בינינו , זה לא ריאלי להשוות לCLS (אחת המדהימות לדעתי!).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עידכון קל:

אבא הלך היום לאולם תצוגה של וולוו ואהב מאוד את הS80 2.5T.- מבחינת המחיר היא הכי הכי אטרקטיבית.

הוא גם הלך שוב לאולם תצוגה של אלפא, (הוא אמר לי רק אחרי) ולא סיפרו לו על ה159 3.2 :shock::evil:

אבל הדליקו אותו על הGT 8) אבל אז אישתו החזירה אותו למציאות שגם ככה ה159 צפופה לנו, אז הGT בכלל לא באה בחשבון. :|

אז היום אחרי הצהרים הדלקתי אותו על ה159 3.2 ונבדוק אותה ביום ראשון. (בהנחה ויש במלאי)

נעשה גם נסיעה על הS80

כן העלנו את לקסוס לבדיקה, (גם דבילים בודקים את השטח). נראת נחמד מבפנים, אלקטרונית מאוד וגם אותה נבדוק ביום ראשון בנסיעת מבחן. (את זה השכל שלי אמר, בניגוד מוחלט ללב :roll:).

מהסוכנות של BMW חזרו אלינו והוחלט שגם לשם נגיע.

מבחינת הקרייזלר... לא אהבתי את איך שהיא נראת.. וגם ככה יש לנו עכשיו כל כך הרבה התלבטויות...

יגואר, לפי מה שראיתי באתר של מוטוקר רק 4 כוכבי בטיחות ולכן לא באה בחשבון.

כנ"ל לגבי ה אאודי A4.

וכנראה שכן באה בחשבון הA6 נפח 3 ליטר.

ובינתיים אבא נוסע על מאזדה 3 :lol: שהספיקה לחטוף בראש מהפאביה שלי! :twisted:

פורסם

בדקנו את הS80 שהביאו לנו עליה הנחה מאוד מאוד מאוד משמעותית, יותר ממה שציינת אפילו, אבל, מאוד התאכזבנו מהבפנים של האוטו, ויחסית לאאודי הS80 מאוד צפופה, וגם אותי זה הפתיע, כי הייתי בטוחה שבמחיר הזה הרכב הזה בטוח שלנו.

עידכון קל:

אבא הלך היום לאולם תצוגה של וולוו ואהב מאוד את הS80 2.5T.- מבחינת המחיר היא הכי הכי אטרקטיבית.

מה השתנה?

Back to the original - NC again.

פורסם

אתמול אני והשותף הלכנו לS80.

אני התבאסתי ממנה, לפני שנתיים ישבתי באחת והיא הייתה הרבה יותר מרווחת ומפוארת.

לדברי המוכרת, הם שינו את העיצוב לטובת עיצוב הייטקי יותר- תוצאה לא טובה.

אבל אבא היה היום, בלעדי הלך לעשות לו סבב, ואהב אותה, הפעם האחרונה שהוא ישב בוולוו הייתה לפני 20 שנה, אז כנראה שהציפיות שלו לא היו גבוהות.

וכן, המחיר מאוד מאוד אטרקטיבי- בתחתית התקציב.

מעניין אם אצליח לשכנע את אבא, שהדבר הכי נכון לעשות זה לקנות אותה (הS80), ואת מה שנשאר מהתקציב לתת לי בשביל לשדרג את עצמי לC30 טורבו עם הילוכים בהזמנה אישית8) (החלום שלי!)

פורסם

יגואר, לפי מה שראיתי באתר של מוטוקר רק 4 כוכבי בטיחות ולכן לא באה בחשבון.

כנ"ל לגבי ה אאודי A4.

לא ידוע לי על כוכבי בטיחות בNETCAR. יש שם כוכבים למעלה, שמשקפים את דעתו של בעל האתר על כלמיני מכוניות. לא ראיתי מכונית עבורה לא מופיעים כוכבים כאלו, כולל חצי-אקזוטיקות שבקושי נראו על כבישי ארצנו, כך שעולה השאלה, האם בעל אותו אתר באמת בחן את כל אותן מכוניות.

ובכל מקרה, הA4 בעלת חמישה כוכבי NCAP למופת ותפארת:

http://www.euroncap.com/tests/Audi_A4_2008/320.aspx

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם אבא מחפש רכב שלא ינקר עיניים, הייתי מנסה לבדוק מתי אמורה להגיע הסקודה סופרב החדשה (למיטב הבנתי אמורה להגיע ממש בקרוב):

skoda-superb-01.jpg

את מרווח הזמן עד להגעתה אפשר לפתור באמצעות רכב שכור כלשהו.

• תוכן חדש...