Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב. לא ישבתי ברכב, אבל לא צריך לשבת בו בשביל להבין שהוא עדיין פאסאט מתחת לפני השטח. אפילו אם רמת הגימור גבוהה יותר.

ג. מסכים איתך בנוגע ל-CLS. לטעמי, אחת מהמכוניות היפות ביותר על הכביש כיום.

בדיוק כמו שפיאט קופה זאת פיאט טיפו.

בדיוק כמו שCLS זאת E .

בדיוק כמו שיגואר זאת מונדיאו

ויש עוד המון דוגמאות...

וכן , הCLS באמת אחת היפות!

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה: טענתי שהפייטון לא מתאימה לארץ: עובדה, כמה יחידות נמכרו כאן? כנראה שכמכלול היא לא אטרקטיבית יחסית לרכבים אחרים שנמכרים בארץ ויחסית לטעמו של הנהג הישראלי עם התקציב המתאים.

אביך לא רוצה רכב משומש, בסדר, זה מה יש ועם זה נשתדל לעזור לך, אבל קחי בחשבון שכרנראה שהוא מפספס את האופציה הטובה ביותר... (530 בן שנה) אני במקומך היתי מנסה לשכנע אותו.

לא מכיר את השרשור על הבררה אבל לי יש שכן שהחזיר 159 3.2 Q4 אחרי חודשיים, הוא לא היה מרוצה. אין לי מושג איך קיבל את זה היבואן ואם זה נגמר במשפט או לא, אבל היום עומדת בחנייה שלו BMW 550 משנתון קודם והוא לא התייעץ בפורום מה כדאי. אני אחוז קנאה כל פעם שהוא מתניע

פורסם

לא אטרקטיבית לאנשים מסויימים ולא מתאימה זה לא היינו הך. אדרבא, אני יכול לחשוב על הרבה מכוניות שלא נמכרו היטב כחדשות ומאפשרות בכך לרוכשי משומשות לקבל תמורה גבוהה לכספם בעקבות המחירון ו/או מחיר השוק הנמוך (תאר לעצמך בכמה גרושים תרכוש סיטרואן C6, למשל, בעוד שנים לא רבות, וזו רק דוגמא אחת).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מלבד ה-C6 שהמלצתי כבר עליה בחום, אם אני לא טועה היה לא מזמן שרשור על יבוא אישי של יגואר XF שמחירה ביבוא אישי נמוך משמעותית ממחיר היבואן הראשי, אין לי מושג כמה נכונה השמועה אבל בהחלט הייתי בודק את האפשרות במידה ואכן הרכב מתקרב לתקציב (באופציה של היבוא אישי).

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
בדיוק כמו שפיאט קופה זאת פיאט טיפו.

בדיוק כמו שCLS זאת E .

בדיוק כמו שיגואר זאת מונדיאו

ויש עוד המון דוגמאות...

וכן , הCLS באמת אחת היפות!

קודם כל, CLS זאת E וטוב שכך, אבל מה שניסיתי להסביר זה שכמה שהפאסאט הזו יפה, היא עדיין בסופו של דבר פאסאט (ולא שפאסאט זה רע, אל תעלב). היא אולי עולה "רק" 30000 ש"ח יותר מהפאסאט הרגילה המקבילה, אבל הפאסאט הרגילה היא גם יקרה מדי ביחס לתמורה (וגם גרסאות הבסיס לא בדיוק זולות). לא שזה יפריע לה להמכר, היא הרי פולקסווגן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כל העיניין עדיין אקטואלי אז אפשר לישקול איזה קאדילאק ואם לא אז אני אומר אישית עדיף ליקנות איזה ב.מ.וו סידרה 7 יד שנייה שנתון קודם או ליפניו וזה עדיף בהרבה.

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

יש 159 ספורטוואגון - גם יפהפיה וגם פרקטית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אחלה אוטו, אבל למשפחה ממש לא פרקטי.

זאת כנראה החולשה גם של ה159 לצערי.

מזה משפחתי בשבילך? מכונית אסטייט?

S2000

פורסם

באוטודיל יש אאודי A6 ברמת הגימור הנמוכה (בלי עור וגג) כשהרוכש יירשם כיד ראשונה עם 0 ק"מ. המחיר, אגב, מאוד מפתה (פחות מ-300 אלף!). ואגב, לי היו 2 אאודי A6 והייתי מרוצה מהאיכות והאמינות. קצת פחות מסוגיית ירידת המחיר, אבל מזל שמס-הכנסה שותף...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה רבה רבה לכולם!

כרגע נשארנו עם 2 מכוניות!

אאודי A6 מנוע 2.8 כל התוספות ~VS~ לקסוס GS300 מנוע 3.0 וכל התוספות (וריבונו של עולם, יש מיליונים:shock:)

כרגע אני בעד הלקסוס (כן... נכנעתי... תמו ימי הבלעדיות של הארופאיות אצלי :cry:) פשוט כי היא מציעה הרבה יותר.

מיליון תוספות ופינוקים, מנוע שמביא את הספינה הזאת ב 7.2 שניות למאה ואחראיות ל3 שנים!! עם התחייבות לטריידאין במחיר מחירון בסוף ימיה.

ואומרים שהיא מציעה אמינות, נראה.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...