Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסתדר לי איך בדקת S80 T5, אם T5 אז S60, הוא באמת רכב קטן וצפוף (אבל מהיר בצורה בלתי רגילה)

ה - S80 כיום בא בדגם T6-AW ועולה 490 אלף ש"ח. אני הצעתי לך להסתכל על ה S80 2.5T, הוא דומה בגודל ל - A6, עולה - 329 אלף במחירון (לדעתי אפשר להוריד ל- 320 ומטה) הרכב חזק ומאובזר.

ואיך אפשר בלי עוד מילה טובה על הלקסוס - קשה להאמין שצבע מתקלף מהפגוש אחרי שנה, הגימור בלקסוס מעולה. יש לי חבר עם לקסוס בת 10, הרכב חדש. אולי את זה שראית ניקו עם חומרים לא מתאימים.

בלקסוס מרוויחים מספר דברים מעצם היותה יפנית: מחיר תחרותי, אמינות, צעצועי אלקטרוניקה. אל תשווי לקסוס לטויוטה, גם לא לקמארי.

והנה חומר למחשבה: נניח שאבא שלך יחפש מסרטת וידאו, האם תציעי לו SONY או BLAUPUNKT? וטלויזיית LCD PIONEER,NEC, SONY ואחרים או GRETZ? נכון שפיליפס טובה - אבל היא הולנדית והם מייצרים רק אופנועים כמו הסקווארנה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שכחתם שיש יבוא סדיר של אינפיניטי בארץ.כדאי לברר גם שם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בשביל מי שלא רוצה יפני ומוכן לוותר כל כך מהר על לקסוס, תהיה בעיה עם אינפיניטי.

אינפיניטי היא יותר ניסאן מאשר לקסוס היא טויוטה....

פורסם
קבעתי שהאאודי לא אמינה, כי זאת שנמכרה עכשיו הייתה החמישית אצלנו.

הראשונה לא עשתה צרות, אבל כל השאר עשו, אבא שלי קונה ביחד עם השותף שלו.

באאודי האחרונה הלך לשניהם פעמיים המחשב המרכזי (בהפרשים של חודשיים אחד מהשני).

ופעם המחשב של הגיר באוטו של אבא שלי ופעמיים בשל השותף.

הESP כמעט אף פעם לא פעם כשורה אצלנו.

נסעתי עם האוטו פעמיים לאילת, בנסיעה הראשונה נסעתי כל הדרך בלי ESP.

ובנסיעה השניה גיליתי באמצע הדרך שאין רוורס!

רק לפני שבוע השארנו במוסך 10,000 שח על האוטו הזה, כי פתאום הוא נתקע ולא זז.

לפני חודש הוצאנו עליו 7000.

אז אני אישית, לא יכולה, לא מסוגלת, ולא רוצה, להוציא מהפה שלי את המילים שאאודי אמינה.

וכשאבא היה היום בסוכנות של אלפא לא אמרו לו על הדגם דיזל, כנראה שאין במלאי.

וכן, לפני שנה יצא לי לסוע על הלקסוס, ואני אישית לא אוהבת.

מבחינה חיצונית גם האוטו תת רמה, אחרי חצי שנה על הכביש הוא נראה כמו טויוטה מגורדת, הצבע מתקלף נורא מהר מהפגושים, וגם נראה לי ממש לא לעניין לשלם מחיר מופקע על טויוטה בשם חדש.

אז אולי נשמע לך דבילי, אבל אם אנחנו מוציאים כל כך הרבה כסף על אוטו, מן הראוי שאנחנו צרכים להיות שלמים עם ההחלטה לא?

"טויוטה מגורדת" הצחקת אותי...:lol:

תסלחי לי אבל עם התבטאויות כאלו(ספק טיפשיות,ספק הזויות) לא הייתי (בתור אבא לצורך העניין) נותן לך להיכנס לשיקולים לבחירת רכב חדש,בוודאי ובוודאי שמדובר בסכום כסף גבוה.

זה שהצבע מתקלף מהר מהפגושים זה בגלל נהגים גרועים(מקווה שאת לא אחת מהם)-כפי שהוסבר לך.

"תת רמה"-היופי הוא בעיני המתבונן,וחוץ מזה לא כולם אוהבי פוזה כמוך וכמו אביך(שיחיה),יש גם לא מעט עשירים צנועים שמחפשים בדיוק את הרכבים האלה שלא מנקרים עיניים.

turboy

פורסם

אם בדביליות אנחנו עוסקים, אז דווקא אני מחבבת את האינפיניטי, גם אוהבת את הצורה שלהם, וגם ראיתי אותם המון בכבישי איטליה וגרמניה. (המון יחסית ליפניות)

בכל אופן, רכבי שטח לא באים בחשבון, אין לנו צורך בהם, וחבל על הדלק ועל האחיזה, וה"ספורטיביות".

ולא ממש הבנתי את המשפט: "לא מסתדר לי איך בדקת S80 T5, אם T5 אז S60, הוא באמת רכב קטן וצפוף (אבל מהיר בצורה בלתי רגילה)

הייתי היום בסוכנות של וולוו, את הS60 T5 אין להם במלאי ולא נראה שהם ששים להזמין לנו (ואנחנו לא ששים לחכות)

בדקנו את הS80 שהביאו לנו עליה הנחה מאוד מאוד מאוד משמעותית, יותר ממה שציינת אפילו, אבל, מאוד התאכזבנו מהבפנים של האוטו, ויחסית לאאודי הS80 מאוד צפופה, וגם אותי זה הפתיע, כי הייתי בטוחה שבמחיר הזה הרכב הזה בטוח שלנו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אני ממליץ על הבמוו סדרה 5 רכב מעולה. וגם אפשר להוריד אותם במחיר. וסתם שאלה במוו סדרה 5 מנקר עניים ואודי A6 לא?!:shock:

לדעתי BMW מתקר עניין הרבה יותר מכל רכב אחר.

גם ה A6 כן, אבל לדעתי ה 5 יותר.

פורסם

אבא כבר הרבה זמן אם האאודי, (זאת הייתה החמישית) בזמנו היא ממש לא הייתה מנקרת עיניים, והוא נשאר עם הראש הזה.

אני אישית יותר בקטע של להנות מהאוטו ולא לחשוב על מה אחרים חושבים עליו.

מהסוכנות של הBMW צרכים חזור אלינו עם הצעה מסודרת, אם הכל יראה אז נלך לנסיעת מבחן.

האמת שאני מעדיפה שגם אם המחיר לא יראה שנלך לנסיעת מבחן, אם היא תהיה מספיק מהנה (ואני בטוחה שהיא תהיה) אבל ימתח קצת את התקציב, ויתעלם מהעובדה שהיא מנקרת עיניים.

פורסם

התכוונתי שדגם T5 יש רק ל S60, ה S80 הוא T6-AW או .2.5T שהצעתי.

ולענין הגודל: A6 מול S80

רוחב: 1.86 מטר שניהם

אורך: האודי ארוכב בשבעה סנטימטר, השאלה אם זה מתבטא במרחב פנימי. לאודי תא מטען גדול משמעותיתי מהוולוו, כנראה שלשם הולכים חלק מהסנטימטרים.

בסיס הגלגלים בשניהם שווה

גובה: הוולוו גבוהה ב-3 סנטימטר (אם אבא שלך גבוה...)

ביצועים: לדגם ה 2.5T בוולוו לעומת ה A4 2.4 (מה שנכנס בתקציב) הוולוו מהירה יותר מ 0-100, 8 שניות לעומת.9.2 באוודי, זה הבדל גדול, במיוחד למי שחובב אלפות. גם המהירות הסופית של הוולוו עדיפה למרות שזה נתון לא רלוונטי לארצנו.

הממומנט של הוולוו עדיף בהרבה (הרגשה ספורטיבית) 30.6 קגמ לעומת 23.4, זה הבדל שמאוד מורגש

לווולוו 200 כ"ס לעומת 177 לאודי.

פורסם

יש לנו הנחה באודי, אז ההשוואה היא עם הA6 2.4 שהיא יותר כבדה מהA6.

מבחינת הבגאז' של הוולוו, הוא מאוד צר ופחות או יותר אותו עומק, בגלל זה נראה לי שהנפח של האודי יותר גדול.

אני הייתי היום במכונית, ישבתי בה, ישבתי מאחורה.

לעומת הA6 היא יותר צפופה.

וכן דיברתי על ה2.5T סליחה :)

פורסם

שימו לב שאלפא לאחרונה הורידו את מחיר ה159 ל191K. אמנם זה רק לדגם מסויים, אבל אי אפשר שלא לתהות כיצד זה משפיע על הלקוחות הקיימים. לא הייתי ממהר לקנות 159, בטח לא במחיר מלא, מהפחד שהיבואן יעשה עוד תרגילים כאלו.

אם זו הייתה בחירה שלי, כנראה שהייתי לוקח את הA4 3.2 קוואטרו, אם זה בא בחשבון מבחינת המחירים. היא מרווחת מאוד (גדולה משמעותית מהA4 הקודמת ולא מאוד רחוקה מהA6), חזקה, ובעלת תא נוסעים מרשים מאוד. מצד שני, עם אופציות, נראה לי שתחרגו בכמה עשרות אלפי שקלים מהתקציב, ורוב האנשים לא יאהבו את הרעיון של "לרדת" מA6 לA4, מוצלחת האחרונה ככל שתהיה.

המרצדס C-קלאס מרשימה, מרווחת ונוחה מאוד, אבל הפנים מרגיש טוב פחות מאשר באאודי, הממשק של המכונית נוראי (COMAND) והיא רכה מאוד - רכה מדי. מרגישה מאוד מכונית אמריקאית, במפתיע. אולי זה שונה בגרסאות האוואנגארד שלה (המכויילות יותר לכיוון ספורטיבי). מבילוי ארוך בשתיהן, הייתי מעדיף את האאודי חד משמעית.

תבדקו גם את הלקסוס GS - מכונית מרשימה ויעילה, ושוב, עם הנחות אתם יכולים להתקרב למחיר המבוקש. בIS לא הייתי נוגע, היא פשוט צפופה מדי, עם עיצוב מוחצן ומאוס (אבל זה עניין של טעם). היה מגניב לראות אחת כזו, עכשיו, זה סתם עוד אוטו יפני שמשתדל יותר מדי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי ה BMW את צריכה ליזכור משהוא שבBMW הרכבים מגיעים לא ברמת איבזור גבוהה בימיוחד, בעיקר לא בדגמים היותר חלשים ולכן גם אם את מקבלת מחיר טוב אבל תירצי רכב מאובזר ומפנק את בשקט יכולה להקפיץ תמחיר בעוד 100 אלף

פורסם

תבדקו גם את הלקסוס GS - מכונית מרשימה ויעילה, ושוב, עם הנחות אתם יכולים להתקרב למחיר המבוקש. בIS לא הייתי נוגע, היא פשוט צפופה מדי, עם עיצוב מוחצן ומאוס (אבל זה עניין של טעם). היה מגניב לראות אחת כזו, עכשיו, זה סתם עוד אוטו יפני שמשתדל יותר מדי.

גם אני מעדיף מכוניות אירופאית עם "אופי" מאשר יפנית "סתמית", תמיד אעדיף יגואר "צפופה" על פני כל פחית שימורים יפנית אבל, וזה אבל גדול, יצא לי לבלות קיץ שלם בחברת לקסוס gs ואם כל הכבוד למיטב תוצרת האימפריה הנאצית בדימוס, רכב קונים גם עם הראש ולא רק עם הלב. הלקסוס פשוט הדהימה אותי. היא לא עשתה שום דבר בצורה מיוחדת, אבל בתור all arounder מדובר ברכב מושלם: מנועים מעולים וחסכוניים, הנדסת אנוש ברמה גבוהה ביותר, מרווחת, ביצועים טובים מאוד ומחשב שליטה בעל ממשק פשוט ביותר ששם את כולם בכיס הקטן.

אם היה לי את הסכום הנ"ל סביר להניח שהייתי קונה b.m.w סדרה 3 עם המנוע הגדול ביותר שהתקציב היה מאפשר, אבל אם הייתי צריך לייעץ לאבא שלי, הייתי ממליץ לו לבדוק את הלקסוס ולשים את הסטיגמות (טויוטה עם שם חדש) בצד ולהתרכז בעיקר.

פורסם

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=5456&SubjectId=81

בדוק אותה, הייתי מאוד שמח לראות אחת כזו על הכביש, 300000 ש"ח של ג'וניור-אודי.

(אם אביך חייב 5 מושבים, זה לא יתאים, זה 4 מושבים [למרות שהפאסאט הזו גדולה יותר ורחבה יותר מהפאסאט הרגילה], בסגנון המרצדס CLS)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...