Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת על ידי תומר(Tomcar)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים הגיע הסוף לייסורי הפורום משאלותיי המרובות

התקנתי ורכשתי סופית את כול המערכת במושב רינתיה ,אצל תומר מTomcar

המערכת כוללת :

סט קומפוננט קדמי של הרץ' אנרג'י

מגבר R8 של פוניקס גולד

וסאב של אינפינטי REF1250W

כולל התקנה מלאה כיוונים וכבלים.

חייב להודות שלאחר החלפות והחזרות של חלקים רבים שדחפו לי מתקינים אחרים ,(כן כן החזרתי גם מורל טמפו) אצל תומר מצאתי סוף סוף שלווה ומנוחה מכול הדאגות הללו , הבנאדם לא התווכח איתי לא ניסה לדחוף לי דברים שאיני מעוניין בהם , נתן לי לשמוע מספרים קומפוננטים וסאבים כדי שאוחל לבחור מביניהם את ומה שבחרתי הוא התקין לי אפילו אם זה לא היה בהמלצתו , כמו כן הוא גם אמר לי שאם אני לא מרוצה הוא מחליף לי כל חלק במערכת ובקיצור רואים שהאיש מקצוען שמכיר את המקצוע והעבודה שלו , הוא ישב איתי על הכול בערך כ4 שעות ושיתף אותי בתהליך ההתקנה ובקיצור האיש הגשים לי חלום , יצאתי משם מרוצה בהרבה יותר ממה שציפיתי במיוחד אחרי שבמקומות אחרים התישו אותי מלנסות לדחוף מחירים וחלקים שאניני מעוניין בהם , מה שבטוח ההתקנה הבאה אני שוב אצל תומר ואני ממליץ לכל אחד מכם שעדיין לא התמצא בנושא , באמת אדם שאפשר לבטוח בו.

"אני מודה לכול אלו שתמכו ועזרו לי כאן בפורום :

לאלעד ,צחי ,אדי,אדי (lanosforce), רוני , מידן , איתמר מישמש וגרין מונסטר.

(אם שכחתי מישהו מצטער תזכירו ואני אוסיף :lol: )

ותודה הכי גדולה לתומר מTomcar שבשלוש מילים-הגשים-לי-חלום!

תמונות בהמשך... :wink:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכחתי לציין שחודש שעבר רכשתי PIONERDEH5000 ופודים של 6.5 אשר מותאמים לרכיבי , תמונות יהיה לא מאט אל חשש :-)

פורסם
נראה קצת כמו פרסומת :?

חח אני סוכן חשאי 008 שמגיע הישר מרניתיה כדאי לגרום לכם , האנשים התמימים לבוא ולקנות אך ורק אצל תומר ..:lol:

ראיתי פה הרבה אנשים פה שהתקינו מערכות ואז סיפור איך היה ,

בהתחלה בכלל התלבטתי אם לפתוח תרד אבל אז הגעתי למסכנה :

נהנית ספר לחבריך ,לא נהנית ספר להם גם שידעו וישמרו.

סה"כ מספר מה חוויתי וראיתי,אתה תעשה מה שבראש שלך. :wink:

פורסם

נו ואיך שומעים ?

תומר באמת בן אדם זהב , אבל בתקופה שאני התקנתי את המערכת הוא מאוד אהב לדחוף סיירות ובכלל מוצרי הרץ

למרות זאת , אני ממליץ עליו אחלה בחור

פורסם
נו ואיך שומעים ?

תומר באמת בן אדם זהב , אבל בתקופה שאני התקנתי את המערכת הוא מאוד אהב לדחוף סיירות ובכלל מוצרי הרץ

למרות זאת , אני ממליץ עליו אחלה בחור

גן עדן , אני אישית לא צריך יותר, הגעתי לרף השלמות בשלי.

ולגביי תמונות יהיו מחר תהיו סובלניים =]

פורסם

תתחדש.

ואני מסכים איתך שתומר הוא אחלה גבר .

+1 לתומקאר שבמושב רינתיה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...