Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות רובר מצאתי כמה במחיר זול אחד 216 1.6 אם בעיה בקומפרסיה. שעולה 6 אלף ,השאלה היא האים אני חייב להחליף מנוע בגלל בעיה כזאת או שאפר להימנע ממנוע חדש ? והשניה היא הרובר 620 2.0 TDI ב 6 אלף ( שאותה אני אוהב יותר ) אם ראש מנוע גמור . אני קראתי פה ש ה סידרה 600 של רובר הולכות אם מנוע של הונדה האים 620 גם ניכנס לשם ? אם כן אז מה עוד יפני מבכינה מכנית ? רציתי לדעת כמה כוחות סוס מפיקים הדגמים ת ואים יש לכם הצעות לרכב במחיר טוב לצעיר (חוץ מפיאט מכל הסוגים ופג'ו קטנים) אני מחפש מקסימום כוח ממנוע מ 1.6 עד 2.0 .

פורסם

כדאי שתברר כמה זה עולה, אנשים לא סתם מוכרים ב 10000 פחות בגלל ראש מנוע.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אני רוצה ליקנות רובר מצאתי כמה במחיר זול אחד 216 1.6 אם בעיה בקומפרסיה. שעולה 6 אלף ,השאלה היא האים אני חייב להחליף מנוע בגלל בעיה כזאת או שאפר להימנע ממנוע חדש ? והשניה היא הרובר 620 2.0 TDI ב 6 אלף ( שאותה אני אוהב יותר ) אם ראש מנוע גמור . אני קראתי פה ש ה סידרה 600 של רובר הולכות אם מנוע של הונדה האים 620 גם ניכנס לשם ? אם כן אז מה עוד יפני מבכינה מכנית ? רציתי לדעת כמה כוחות סוס מפיקים הדגמים ת ואים יש לכם הצעות לרכב במחיר טוב לצעיר (חוץ מפיאט מכל הסוגים ופג'ו קטנים) אני מחפש מקסימום כוח ממנוע מ 1.6 עד 2.0 .

יש רוברים גם בלי בעיות קומפרסיה שאתה יכול לקנות במחירים טובים כמו 9 או 10 בקלות ובמצב טוב רק תחפש, למרות ששווה את ההשקעה והידיעה שיש לך אטם ראש מחוזק שלא יפרץ לך שבועיים אחרי שקנית את האוטו.

בכל אופן תנסה להוריד עוד במחיר, ב4 הרכב קצת יותר כדאי ואם תעלה ל4.5 זה גם לא רע פשוט 6 אלף זה עצם בגרון.

ד"א הרכב אוטומטי או ידני ? אם תצטרך עזרה או בעל מקצוע שיסדר לך את הרכב באזור חיפה תפנה אליי בפרטי אני אפנה אותך למוסך שאני עובד איתו.

בקשר לרוברים סדרה 6 אני לא מומחה אבל יש פה בחור בשם רובר-טורבו ( באנגלית ) תחכה שהוא יענה לך הבחור פשוט מלך בסדרה הזאת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...