Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קודם כל אני ממש חדש בפורום כאן. מקווה שתקבלו אותי בברכה :roll:

היום הייתי בגרייז מערכות (א.ת. ראשל"צ) והותקן לי בCLIO 2003 GUARD 635

יש לי מרים שמשות לשתי החלונות המחוברים לאזעקה. חפרתי די בפורומים על מנת לראות האם יש אפשרות

לבצע הורדת החלונות דרך השלט ע"י שימוש באחד הערוצים (CH2\CH3)

השאלה שלי היא כזאת. האם אני צריך לרכוש עוד מתאם בשביל זה או שאני יכול לתכנת את זה? :?:

חיפשתי את זה בהוראות למשתמש, ללא צלחה!

תודה

יוסי

פורסם

ברמת העיקרון זה אפשרי וזה מאוד קל. קודם כל צריך לבדוק במערכת אזעקה אם יש ל- CH2 בבקר אזעקה יציאה נפרדת מCH1 ולא ממוזגים ביחד. הכוונה שיש יותר מערוץ בבקר אזעקה.

האפשרות הראשונה זה להתקין לבקר אזעקה ממסר F/B קדימה אחורה (זה כמו בקר לתריסים חשמליים או מנועים).

האפשרות השניה זה לגשר בין השני ערוצים CH1 + CH2. התוצאה תהיה מעצבנת קצת. בכל פעם שתלחץ על CH1 על מנת לשחרר את נעילת הרכב החלונות יפתחו. ואני בטוח שאף אחד לא רוצה את זה.

אפשרות שלישית ללכת על מערכות אזעקה אומני לרכב, שהן יקרות מדי (4K-5K), האזעקה הוא 30% ממערכת האומני, 70% האחרים אלה תכנות ושליטה על פיצרים ברכב.

פורסם

היי, קודם כל תודה על התשובה

אני חושב שאני מוכן לוור על האופציה השלישית :)

זאת אומרת שזה כן אפשרי לאזעקה שיש ברשותי. ומה שאני מבין מדבריך זה שהאופציה זו לא ניתנת לתכנות

אלה יש מה לשנות פיזית באזעקה?

פורסם

יוסי!!!!

ברוך הבא לפורום.... סוף סוף...

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תכנות אפשר לעשות, אני אישית יכול לתכנת MCU שיתאים לפעולה הזו (הורדת חלון בלבד ע"י לחיצה על CH2 או ע"י ליווי שלט אחר). אבל העניין מי יכניס לך את הג'וק (MCU) למעגל של האזעקה (כרטיס) :screwy:, ועל זה לוקחים הרבה כסף.

במידה ואתה רוצה לבצע את זה פיזית אני יכול להפנות אותך למישהו מרמן גן שיכול לעזור לך עם זה . אבל שוב צריך לבדוק אם יש ערוצים פנויים OUT בתוך בקר האזעקה

פורסם

יש סיבה שלא יהיה ארוצים פנויים? :)

עמית תודה על הברכה :p

אתה רואה יש לך כבר עבודה מחר. אתה צריך לבדוק אם יש לי ארוצים פנויים :)

NaderShado אני אשמח לכל עזרה..

שוב תודה רבה

פורסם

בכל הרכבים שהיו לי עשיתי הורדת שמשות (יעיל כשהרכב עומד בשמש) כרגע יש לי גולף אז זה היה פשוט ללא מתאמים. ברנו קליאו זה כבר הרבה יותר עבודה ודורש מרים שמשות ככה שתאלץ לקנות 2 מרימי שמשות אחד להרמת שמשות ואחד להורדה.

פורסם

איך בהרבה מכוניות חדשות ניתן לפתוח כ-5 ס"מ מהחלונות בזמן פתיחת הרכב?גם בהם יש זוג מרימי שמשות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

העניין הוא ששמו לי כבר מתאם להרמה.

לפי מה שהבנתי, אז זאת אומרת שאני צריך לקנות רק מתאם אחד 2D שיעשה את העבודה של ההורדה

וניתן לתכנת את זה כך שזה יפעל רק במידה והאזעקה מנוטרלת? זאת אומרת שלא תיהיה לי אפשרות להוריד את החלונות במידה והעזעקה לא מנוטרלת?

ועוד שאלה קטנה, פתיחת sunroof גם דורש מתאם כזה?

תודה רבה על התשובות!

פורסם

בדקתי את העניין הזה היום, אכן כמו שאמר יוסי האזעקה יש לה ערוצים פנויים והפתרון שהוא הציע פחות זול משלי, עלות בקר(מתאם) 480 ש"ח לזוג חלונות. ועלות מרים חלונות הוא זול יותר אז דבר עם ALPINE בפרטי והוא יעזור לך . .

• תוכן חדש...