Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתרחבת והבנתי שבסובארו DL סטיישן שלי( שנת 91 K242 אצלי 3 שנים שבהם עשיתי K65 וכמובן גם עשיתי בו כל מיני טיפולים לבד) לא בטיחותי להתקין מושב בבגז' בגלל שהשלדה והמרכב לא מגינים שם על הנוסעים . חברים סיפרו לי שפסאט סטיישן ו וולו סטיישן (בין השנים 91-99) יוצרו עם מושב אחורי תקני ומכך הבנתי שהשלדה והמרכב שלהם בטיחותיים ליושבי המושב האחורי ואפילו אם לא יוצרו עם עוד מושב אפשרלהתקין לבד אצל מתקין רציני וזה יהיה בטיחותי האומנם כך ???

ואם כן האם תוכלו לתת לי השוואה ביניהם?

כשחיפשתי מידע על וולו הבנתי שהדגם הפשוט יותר אך גם עם בעיות פחות יקרות(מחשוב רב וכו' ) זה ה 9 לסוגיו . ולגבי הפסאט שכן שלי שיש לו פסאט שנת94 אמר לי שה 1800 סוחב יחסית טוב אך דגמי שנת97-99 סוחבים עוד יותר טוב (אולי בזכות הפחתה במשקל הרכב) עפ"י נהיגה שלו גם בכזה דגם.

לכן אשמח להתייחסותכם גם להיבטים אלו

וכמובן התקציב הוא בערך K20 מקסימום K25. תודה רבה, משה.

פורסם

לפי דעתי זה לא שלא בטיחותי להוסיף מושבים לDL אלה לא חוקי.

לוולוו 940 וכן לפאסאט בחלקם יש מושבים מובנים שהם חלק מהרכב, בדוק שהם רשומים ברשיון.

בכל מקרה מבחינת מחיר נראה לי שפאסאט 97 לא נכנסת בתקציב שלך.

אני אישית ממליץ על ה940 מסיבות מובנות, יש לה מנוע פשוט (עדיף ה 2300 - ללא טורבו) ואמין שבטיפול טוב יכול לגמוע 300,400 אלף ואפילו מליון ק"מ.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תודה רבה אלון אבל יכול להיות שכן מצאתי ולכן ההשוואה והשאלה רלבנטיות. אז ככה : נמצאו וולו 945 2300 שנת 93 236K אחרי ראש מנוע(כי אשתו נסעה בלי מים) מטופלת ושמורה. ופאסאט 97 200K ידני עם ספר טיפולים מיומה הראשון בניהם יש הפרש קל:wink: במחיר(5K )לחובת הפאסאט. השאלה העיקרית היא מי יכולה לתת לי עוד 6 שנים של שרות טוב -בערך 140K בלי שאצטרך להחליף הרבה חלקים יקרים וחשובים

פורסם

לפי דעתי פאסאט במקרה שלך עדיף בגלל כמה סיבות:

1. תיעוד טיפולים מיום הראשון.

2. רכב חדש יותר עם קילומטרז' נמוך יותר.

3. גיר ידני (אמין וחסכוני יותר).

4. זמינות חלקים לפאסאט אמורה להיות טובה יותר.

5. לפי מיטב הבנתי מדובר בפאסאט 1800, הוא אמור להיות חסכוני יותר מאשר וולוו עם מנוע 2300.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא הייתי שם את הילדים שלי בבגאז', ולפי דעתי שום רכב סטיישן במיוחד לא משנות ה 90 המוקדמות לא יהיה בטיחותי מספיק לימי שיושב בשורה השלישית. כעקרון האיזור האחורי מתוכנן לספיגת אנרגיה על מנת לשמור את תא הנוסעים שלם. וגם אם היצרן התקין שם מושבים אני כמעט בטוח שהרכב לא עבר מבחני ריסוק כאשר המושבים האלה מאוכלסים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לפי דעתי פאסאט במקרה שלך עדיף בגלל כמה סיבות:

1. תיעוד טיפולים מיום הראשון.נכון

2. רכב חדש יותר עם קילומטרז' נמוך יותר.נכון

3. גיר ידני (אמין וחסכוני יותר).נכון

4. זמינות חלקים לפאסאט אמורה להיות טובה יותר.ממש לא נכון החלקים לוולוו זמינים וזולים מאלה של הפאסאט באופן משמעותי.

5. לפי מיטב הבנתי מדובר בפאסאט 1800, הוא אמור להיות חסכוני יותר מאשר וולוו עם מנוע 2300.

תתפלא- אבל לא בהכרח...

נראה לי שהמושבים בוולוו מוצלחים יותר מאלה שבפאסאט, בוולוו כל המושבים אורגנליים ורשומים ברשיון, בפאסאט - לא תמיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי , מאוד לא נוח ליושבים בשורה השלישית נגד כיוון הנסיעה וגם לא ממש בטיחותי.

הייתי במצבך והחלטתי לקנות רכב יותר יקר ובכיוון הנסיעה בלבד וגם כך החברה לא מרוצים

שם מאחור כי קשה למזגן להגיע לשם , וכשכל המשפחה נוסעת ומדברים ברכב קשה לשמוע אותם

והם מרגישים מרוחקים. ואני מדבר על נסיעה במיצובישי ספייס ואגון שהוא לא ענק.

גדי - אישימוטו

• תוכן חדש...