Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמע, ערך המוצר עצמו לא יעלה על 50$. השאלה האם המשלוח מצטרף לערך המוצר. אני חושב שאפילו למוכסים עצמם / לרשות הדואר, זה לא ברור ולכן מתקבלים כאן פידבקים, מנסיון, הפוכים זה מזה.

http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm

זה נושא שנטחן אצל הרבה מחברי האופנוענים שמביאים ה מ ו ן חלקים דרך EBAY

המשלוח לא אמור להצטרף לערך המוצר אבל לגמרי יש מצב שחלק מהמוכסים עושים "טעות"

מנסיון של חברים - ללכת עם הקבלה על המוצר למכס (במרכז - יד אליהו) ועם המכתב של המכס, הם לא יחייבו אבל צריך להתעקש

פורסם

קבלה זה אומר להדפיס אישור קניה מהאינטרנט לצורך העינין פייפל???

או מה שנשלח בנוסף לתופס של המכס? שבו מפורט המחירים?

ומימה שאני יודע ערך המוצר + המשלוח זה החישוב, נכון שלא כל חבילה נאצרת במכס ולכן ישנם מיקרים רבים שהחבילה הרבה יותר יקרה אבל לא נעצרת במכס.

פורסם

אני מקווה לא לחזור יותר בחיים למכס.ניגשתי אליהם עם קבלה מודפסת והם אמרו לי שזה לא קבלה אלא זה הצעת מחיר(INVOICE) למרות שבפירוש היה רשום שאני שילמתי סכום של 25 מוצר ומשלוח 50.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני מקווה לא לחזור יותר בחיים למכס.ניגשתי אליהם עם קבלה מודפסת והם אמרו לי שזה לא קבלה אלא זה הצעת מחיר(INVOICE) למרות שבפירוש היה רשום שאני שילמתי סכום של 25 מוצר ומשלוח 50.:x

INVOICE = חשבונית

הדפסת להם את המייל שמתחיל ב Receipt for Your Payment to מפייפל?

פורסם

אני הדפסתי את החשבונית שבה רשום במפורש ששולם הסכום הנקוב עבור המוצר,ביגלל שזה היה באנגלית זה בטח הקשה עליהם.

הכוונה הייתה ל-PROFORMA INVOICE.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...