Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכתב שהקיט התקנה למגבר שהזמנתי מחו"ל נמצא במכס בחיפה ושאני צריך לבוא לשחרר אותו.

הקיט עלה 30 דולר והמשלוח 37 דולר ביחד זה 67 דולר, מה אני צריך להגיד מה אני לא צריך להגיד? עוד לא יצא לי לעבוד מול המכס אז אם יש כמה טיפים כדי אולי לצמצם נזקים אני ישמח לדעת.

פורסם

זה המחיר והמשלוח צריכים להיות מתחת ל30 אבל אני ינסה לשחק על זה.

והסט שווה יותר מ90 דולר אם זה מה שאני יגמור אז זה טוב...

חוץ מיזה גם בארץ הסטים הכי פשוטים שווים 90 דולר...

פורסם

תגיע לשם עם הקבלה ששילמת.

בעקרון על כבלים לרכב וכל הקשור לזה יש רק חובת תשלום מע"מ.

כלומר אתה אמור לשלם 15.5% מה67 דולר שעלה הקיט+המשלוח.

שזה בערך 40 ש"ח +-.

פעם מדריך המכס למעריך היה נגיש באתר רשות המיסים, היום כבר לא.

לכן, אני כבר יודע על כמה מקרים בהם שילמו מכס מלא גם על כבלים(32.9%).

זה כבר כואב יותר:).

זה כפול ובערך 80ש"ח מכס+מע"מ.

הסיבה היא שעל אודיו לרכב יש תשלום של 32.9%, אבל, אני יודע שעל מעבדי צלילים(פרוססורים,אקולייזרים,קרוסאוברים),קבלים,כבלים,מפצלים ושאר אביזרי התקנה, יש רק 15.5%.

בכל מקרה, תיגש עם קבלה, אחרת הם יחפשו את זה ברשת, ויגבו ממך מחיר עפ"י מהם ימצאו באינטרנט.

under construction..

פורסם

עד 50$ אין מכס! לכל מוצר. הרגע קיבלתי מתאם ב 45$ ועוד 31$ משלוח ולא שילמתי אגורה (מעבר ל 35 שקל דמי עמילות מכס), הגיע עם שליח אלי בלי שום עיכובים.

פורסם
אתה צודק שעד 50$ אין מכס, אך אם תוסף את דמי המשלוח, חרגת מה50$.

לא מוסיפים דמי משלוח לחישוב ערך החבילה אם המוצר עצמו לא חורג מה 50$. אף פעם לא שילמתי מיסים על מוצר שלא עבר 50$, שבוע שעבר קיבלתי מתאם ב 45$ (לא כולל משלוח) לצורך העניין. אם הוא עובר ת 50$..סרט אחר לגמרי.

פורסם

קיבלתי גם לפני מס ימים משלוח הוכרז על 46.90$ מחיר + 25$ משלוח - לא גבו לא מכס ולא מעמ.

(ספק כוח מיוחד לרכב - נראה כמו מעגל חשמלי)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

חישוב המכס נעשה על הסכום הכללי,מוצר+משלוח.קניתי חלק ב-25 דולר והמשלוח עלה 50 דולר,רצו שאני יישלם על 75.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
חישוב המכס נעשה על הסכום הכללי,מוצר+משלוח.קניתי חלק ב-25 דולר והמשלוח עלה 50 דולר,רצו שאני יישלם על 75.

חישוב המכס נעשה על הסכום הכללי רק אם ערך המוצר עובר את ה 50$. יכול להיות שנפלה טעות אצלך בחיוב. הולכים למכס, מראים להם קבלה על ערך המוצר ופה זה נגמר.

כל עוד ערך המוצר לא עובר את ה 50$ אתה לא אמור לשלם אגורה מעבר ל 35 שקל. עוד דוגמא, לפני שבועיים, הזמנתי מתאם פלסטיקה ב 25$ כאשר המשלוח עלה 31$ (usps international express) . עבר חלק

פורסם
6. הטובין שניתן לייבאם בפטור

ניתן לייבא בפטור ממסים טובין, שערכם עד ‎$50.

משמע, ערך המוצר עצמו לא יעלה על 50$. השאלה האם המשלוח מצטרף לערך המוצר. אני חושב שאפילו למוכסים עצמם / לרשות הדואר, זה לא ברור ולכן מתקבלים כאן פידבקים, מנסיון, הפוכים זה מזה.

http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm

• תוכן חדש...