Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה של פונטו S60 שנת 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהרים טובים לחברי הפורום.

אחי מעונין ברכישה של פיאט פונט שנת 99 דגם S 60.

הרכב עומד מתחת לבית שלנו משהו כמו 3-4 שנים.

הבעלים דורש על הרכב 4000 ש"ח.

השאלה שלי היא כמה השקעה צריך בישביל רכב שעמד כול כך הרבה זמן והאם זה שווה את המחיר,או האם כדאי לחפש רכב אחר.

התקציב הוא כ 5000-10000 ש"ח.

הקילומטרז של הפונט 34 אלף.

פורסם

שווה בדיקה עם אין בעיה כמו גיר מנוע או מחשב אז 10K יספיק לך ועוד אני מאמין שישאר לך עודף ,

יש לרכב טסט או ש4 שנים הוא לא שילם את האגרה של הטסט עם הוא לא שילם זה לבד 4 אלף שקל

פורסם

אם בסופו של דבר תקנה את הרכב תזדקק ליישור קו רציני שיכלול טיפול מקיף כולל החלפת כל השמנים ברכב (שמן מנוע,שמן גיר,שמן הגה כח,נוזל בלמים שאיבדו מתכונותיהם).

לבדוק ולהחליף צמיגים אם צריך,רצועות:מנוע,אלטרנטור,מזגן וולבדוק מצב של רצועת טיימינג (אני הייתי מחליף ולא לוקח סיכון9.

ד"א יש סיבה למחיר הנמוך כל כך של המכירה או שזה בגלל שלרכב אין טסט 4 שנים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...