Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנד פרי בלגיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נסו את את הפניה זו בפלייסטיישן ואז תבינו איזו מטורפת היא.....

אני מצטער אבל אני לא מצליח לראות איך לאודה לא רואה את הטריק שהמילטון עשה.....

אולי בגלל שלאודה ממשיך לנתור טינה לפרארי?

לדעתי לואיס לא עשה את בכוונה - הרכב שלו פשוט חזר למסלול מיד אחרי רייקונן - לדעתי הוא לא היה צריך למהר ולנצל את הזדמנות המלכותית שנוצרה ולתת לריקיינן לסיים את הישורת לפניו.

הוא היה עוקף אותו בהמשך....

למה לנסות בפלייסטיישן כשאפשר לנסות במציאות ? :wink:

ולגבי המילטון, הוא פעל בשיטת שומאכר והתנהג כמו נהג מרוצים אמיתי.

החוק הלא רישמי אומר שאם זכית ביתרון כתוצאה ממהלך לא חוקי והחזרת את המצב לקדמותו יוותרו לך, לא אומר שאתה צריך להישאר במצב הזה לאורך יותר מאלפית השניה. זה בדיוק מה שלואיס עשה - נתן לרייקונן לעקוף ומיד תקף חזרה. הבעיה היא שלמרות שלואיס הוא נהג טוב יותר ובעיקר חכם יותר מקימי וביצע מהלך מבריק... זה פשוט היה מבריק מכדי שהשופטים יצליחו לעכל. לאודה צודק, השופטים טעו. מרוצי מכוניות זהו ספורט תחרותי והתערבות השופטים פגעה בתחרות.

דני G.

פורסם

אני מסכים שהוא נתן לו לעבור , אבל ברגע שהוא חתך את הפנייה הוא היה במהירות גבוה מזו של רייקונן מה שנתן לו עדיפות ביישורת !

ודרך אגב כולם החליקו בבריטניה כולל הימלטון , להמילטון היה מזל והוא הצליח לשמור על המכונית !

דווקא אחרי שרייקונן נכנס בקיר היה להמילטון הרבה מה להפסיד !

מוזר שכולם מדברים על בקרת המשיכה כמשהוא שהיה מציל את הנהגים מתאונות והיגוי יתר וכו' , להזכירכם בכל הדרגים היותר נמוכים מפורמולה 1 אין כמעט עזרים אלקטרוניים .

פורסם
אני מסכים שהוא נתן לו לעבור , אבל ברגע שהוא חתך את הפנייה הוא היה במהירות גבוה מזו של רייקונן מה שנתן לו עדיפות ביישורת !

.

אבל הוא האט ונתן לקייקונן לעקוף, מה שביטל את יתרון המהירות שאתה מדבר עליו. דבר שנתן כבר לרייקונן יתרון.

פורסם

הוא נתן לו לעבור בכמה סינמטרים לחץ על גז נכנס לסליפ-סטרים של רייקונן ניצל זאתועקף אותו , עם המילטון היה שם לב הקפה לפני שהוא הרבה יותר מהיר ומחכה ועוקף אותו אחרי היישורת לא היה לי טענות !

אבל זה מראה איזה נהג טיפש הימלטון , מופצץ בכישרון אבל טיפש ואסמכתה לזה קיבלנו שנה שעברה !

פורסם
הוא נתן לו לעבור בכמה סינמטרים לחץ על גז נכנס לסליפ-סטרים של רייקונן ניצל זאתועקף אותו , עם המילטון היה שם לב הקפה לפני שהוא הרבה יותר מהיר ומחכה ועוקף אותו אחרי היישורת לא היה לי טענות !

אבל זה מראה איזה נהג טיפש הימלטון , מופצץ בכישרון אבל טיפש ואסמכתה לזה קיבלנו שנה שעברה !

אני איתך!

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

גם אתה כבר שכחת מה אומר להיות נהג פורמולה 1, אתה וודאי נהנית בתקופת שומאכר שמירוצים היו מנצחים בפיט, ואו על ידי בריונות של שומאכר אשר הייתה נסלחת עקב היותו נהג פארארי.

המילטון הוא נהג בחסד, דבר אחד מעניין אותו וזה לנצח, והוא אינו פוחד לעשות זאת על המסלול.

משפט המפתח שלך הוא שהמילטון נתן לו לעקוף, זה לבדו מבטל את היתרון שהוקנה לו שלא כדין..

שימוש בסליפ סטרים הוא מותר , ומה חשבת שהמילטון יתן לריקונן יתרון נוסף ??, ולמה בדיוק ?

שנה שעברה ראינו את המילטון נהג ירוק לחלוטין, השנה הוא עשה צעד נוסף קדימה והוא משתפר ממירוץ למירוץ, ונכון להיום הוא אחד הכישרונות הגדולים ביותר בסבב.

המילטון טיפש..., נו טוב, אתה אומר .., ולמרות כביכול הטיפשות שלו איפה הוא ואיפה נהגי פארארי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ולמרות כביכול הטיפשות שלו איפה הוא ואיפה נהגי פארארי..

2 נק' אחריו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בגלל כמה החלטות מוזרות של ה-FIA לרעת המילטון ומקלארן!

+1

רק אירגון מסואב כמו ה FIA , אשר העומד בראשו השתתף באורגיה נאצית, רק אירגון כזה מבצע הבדלה בין נהגים על סמך הקבוצות שבהם הם נוהגים..

הארגון הזה החזיק מתנקש סדרתי בשם מיכאל שומאכר על המסלול כאשר הוא טרח לדרוס פיזית מתחרים על מנת להוציאם מתמונת האליפות, ועוד עבירות רבות אחרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גם אתה כבר שכחת מה אומר להיות נהג פורמולה 1, אתה וודאי נהנית בתקופת שומאכר שמירוצים היו מנצחים בפיט, ואו על ידי בריונות של שומאכר אשר הייתה נסלחת עקב היותו נהג פארארי.

המילטון הוא נהג בחסד, דבר אחד מעניין אותו וזה לנצח, והוא אינו פוחד לעשות זאת על המסלול.

משפט המפתח שלך הוא שהמילטון נתן לו לעקוף, זה לבדו מבטל את היתרון שהוקנה לו שלא כדין..

שימוש בסליפ סטרים הוא מותר , ומה חשבת שהמילטון יתן לריקונן יתרון נוסף ??, ולמה בדיוק ?

..

מה שאתה כנראה לא מצליח להבין זה שאם כשרייקונן חסם את המילטון המילטון היה מוריד מהירות במקום והיה עושה את השייקיין כמו שצריך הוא לא היה יוצא קרוב לתחת של רייקונן בכלל.

זה בערך על אותו משקל של להגיד שמישהו היה בפער 2 שניות ממישהו חתך את המסלול ואז נתן לו לעקוף ונצמד לו לתחת.

+1

רק אירגון מסואב כמו ה FIA , אשר העומד בראשו השתתף באורגיה נאצית, רק אירגון כזה מבצע הבדלה בין נהגים על סמך הקבוצות שבהם הם נוהגים..

הארגון הזה החזיק מתנקש סדרתי בשם מיכאל שומאכר על המסלול כאשר הוא טרח לדרוס פיזית מתחרים על מנת להוציאם מתמונת האליפות, ועוד עבירות רבות אחרות.

אז הוא מבצע הבדלה בין הנהגים בגלל שראש הארגון השתתף באורגיה נאצית? הטענה שלך מביאה שני דברים שלא בידיוק קשורים אחד לשני.

to finish first first you have to finish

פורסם

.

תיהיה בטוח שנהנתי !

להזכירך שומאכר היה מנצח מסוף הטור או לפחות נאבק על מקום בפודיום (דוגמא קטנה ברזיל 2006 נתן כמות של עקיפות שאני לא ראיתי כבר שנתיים !)

אתה יכול להגיד על שומאכר מה שתרצה אבל לקשר אותו לנאצים?

זה מראה איזה בן אדם קטן אתה !

פורסם

אז הוא מבצע הבדלה בין הנהגים בגלל שראש הארגון השתתף באורגיה נאצית? הטענה שלך מביאה שני דברים שלא בידיוק קשורים אחד לשני.

אנלוגיה קצת קיצונית, אבל אני לחלוטין מסכים כאן עם CX25GTI. שומאכר היה דורסני ובהמון מקרים מאוד לא ספורטיבי הרבה לפני שהשתקע בפרארי, ולא נפסל ע"י FIA גם אחרי שהתנגש בנהגים בכוונה (לא זוכר בדיוק עם מי, זה היה באחת העונות שלו בבנטון כשנייג'ל מנסל שלט ללא עוררין עם רנו.)

על כל פנים, אם בFIA עסקינן אז ההחלטות שלהם בהחלט תמוהות בלשון המעטה. לא יודע אם תמיד לטובת הסוסון האדום אבל תמיד בניגוד לכל הגיון בריא.

ושוב אחטא באופ-טופיק, ורק אומר לצורך העניין: רייקונן, המילטון קוביקה או מסה, ממש לא משנה.

פורמולה 1 זה פשוט כבר לא אותה פורמולה 1. געגועים קשים לשנות ה90 עם מנסל (השפם והאיש) פרוסט, אלזי, סנה, ופירסומות של מרלבורו וקאמל על הכנפון האחורי...

:-D

פורסם

למה והמילטון לא הוריד את רייקונן בקנדה?

אז עכשיו תגידו שזה לא היה בכוונה אבל את זה רק המילטון יודע !

כמה פעמים נכנסו בשומאכר ( המקרה שאני זוכר זה את קולטארד בבלגיה לא זוכר את השנה בדיוק כששומי התחרה בהקינן)

זה שפרארי שלטו עם מכוניות עדיפות על כולם ונהגים יוצאים מהכלל עושה אותם קבוצה מועדפת ?

פורסם

אני מבקש מכולכן , אנא מכן הפסיקו עם ההקשרים של ראש ה FIA וסטיותיו המיניות לעדיפות על נהגים .

קונספירציות כאלה ואחרות לא מקובלות כאן . נקודה .

העדיפו את שומאכר , לא העדיפו , תיכף תכניסו את הגניבה של מקלארן מפרארי ובכלל גם איירטון סנה היה מתנקש ושלא נשכח את את מדי ה SS שהיו לראש ה FIA בעודו משגל בלונדיניות והנה מתכון לפאקינג 23 עמודים . אני מעדיף איכות על כמות .

בואו נדבר על עקיפות / מירוצים / נהיגה וכדו' ולא על סטיות מיניות , למרות שזה יכול להיות אחלה נושא בפורום האוף טופיק...

לא נמחקו הודעות ולא נשלחו אזהרות לאף אחד , אנחנו רוצים שכולם יגדשו כאן .

שוב , מעכשיו נדבר על המירוץ . תודה .

ולעניין ,

לדעתי העונש חמור , אבל היה מגיע לו לקבל עונש . לא רק שהוא צמצם זמן הוא גם לא ממש נתן לרייקונן לעקוף . לתת לו לעבור וברגע שרייקונן עבר אותו ונכנס לפנייה מהקו הנכון המילטון צלל לו , זה בדיחה .

כבר היו לא מעט מקרים שמקלארן נהנו מה FIA . כרגע הם קיבלו עונש . קצת חמור לדעתי . אבל עונש היה מגיע פה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...