Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסופ'ש האחרון בילינו כמה חברים בעיר החטאים אילת,עכשיו בשעות הקטנות של הלילה משטרת התנועה של אילת עושים עבודת קודש ועוצרים בכל פינה לבדיקות שגרתיות ובדיקות אלכוהול , עכשיו יצאנו 5 חברים ליציאה, ונוספה ידידה באחד המועדונים אני הייתי נהג תורן ככה שלא שתיתי ,המסיבה הייתה המונית אז החלטנו לצאת לכיוון הים כ3 דקות נסיעה מרחק ממש קצר מהמועדון,(אילת ידועה קקטנה).

אמרתי נוריד חלק ואז נחזור, לבסוף הצטמצמו כולם מאחורה(6 ברכב), אני כמובן זרמתי(ואני לא כזה בדרך כלל בטח הרדבול..), עכשיו לקחתי שמאלה ביציאה מעיר המלאכים ופתאום שוטר מהבהב לי לעצור עם פנס גדול,פה כבר הרגליים רועדות עצרתי פתאום כ25 מטר לפני הניידת ,ואמרתי ל3 מאחורה מ4 צאו מהר ולכו אחורה באלגנטיות,התקדמתי לכיוון השוטרים , ושוטרת כחולת עינייים ממש קשוחה ביקשה רשיון ושאלה למה עצרת? ולמה הם ירדו? אז באמת מלמעלה(תודה טאטא!) יצא לי "פשוט הרכב של חבר מהעבודה(באמת כך), ונלחצתי לגבי הביטוח אני יכול לנהוג? כי אין ביטוח עליי, כיביכול טמבל!, יצאתי מהרכב והתחלתי לדבר ולנסות להתחבב עם השוטר השני שהיה בחובה כנראה, שהיה נוכח איתה, הוא אמר לי יהיה בסדר כנס לרכב, עכשיו השוטרת באה לחלון ושאלה למה הם ירדו וכמה הם היו? תוך כדי פותחת ינשוף לבדיקת אלכוהול ,אני אומר לה שבדיוק הורדתי אותם ודווקא שם כי נילחצתי גם מהביטוח בקיצור סלט!, נשפתי היא מסתכלת ואומרת לי קצת מחשיד ההורדת נוסעים הזאת אתה בטוח שלא הייתם 6? ואני"לא אחד חיכה שם" .בסופו של דבר אמרה סע בזהירות, הלב צנח חזרה, וחיוך ענק על פנייי!!, מה אומרים על המקרה עזבו שאני טמבל שלקחתי יותר !(ואגב נראה לי שהיא חשבה שאני נהג חדש לכן היא קצת התבלבלה שראתה שהם ירדו ,כאילו בגלל החוק של השניים ברכב, ואחר כך לא הבינה שראתה שאני צעיר).

!Blue Subaru Impreza

פורסם
מה אומרים על המקרה עזבו שאני טמבל שלקחתי יותר !(ואגב נראה לי שהיא חשבה שאני ).

איזה תגובה אתה מעוניין לקבל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא הרכב של חבר,והוא ירד עם הרכב שלו ואני עם שלי, רק בתוך אילת נהגתי אצלו ברכב נסיעה של כמה דקות לחסוך מונית!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

רק לכמה דקות ?

סליחה שאני שוטף אותך בפני כל הפורום, אבל:

תראה, אני הייתי עובד בת"א, ליד הת"מ החדשה, גר מרחק של 6 ק"מ נסיעה, בישוב אזור (מי שמכיר מכיר).

היה לי אופנוע, שהייתי נוסע איתו מהבית לעבודה, עניין של 5-7 דקות נסיעה, רגועה לחלוטין כי הנסיעות הן בשעות עמוסות, בסביבות השעה 8 בבוקר והחזרה בסביבות 4 בצהריים.

יום אחד, בדרך הביתה מהעבודה, סיבוב אחד לפני הבית, הגיע מולי רכב בכביש עם שדה ראיה בעייתי והייתה תאונה.

אני נפגעתי בתאונה.

אתה רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לי ביטוח או לרכב השני שהיה מעורב בתאונה ?

אתה רוצה לחשוב מה קורה אם חלילה היה קופץ אדם לכביש כשיצאת עם הרכב מהחניה ?

כי אני לא רוצה לחשוב, אז תסיק מזה מסקנה, שלא נוסעים ברכב לא מבוטח, גם לא לכמה רגעים או מרחק קצר ואפילו לא בתוך חניה, כי התוצאות של זה עלולות להיות מאוד לא נעימות.

עכשיו אחרי כל האירוע הזה, אני די מצטער שלא חטפת על הנושא איזה דו"ח או משהו שילמד אותך לקח להבא, שחררו אותך ועכשיו אתה חושב שזה בסדר, עוד בא לפורום ושואל "מה אתם חושבים על זה שהסעתי 6 אנשים", אז אני יסביר לך:

אם המשטרה לא הייתה תופסת, חלילה והייתה תאונה, אין ביטוח ל6 נוסעים, ביטוח רכב (אם יש, במקרה שלך לא היה בכלל) הוא לפי מספר הנוסעים המותר ברכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
את הסופ'ש האחרון בילינו כמה חברים בעיר החטאים אילת,עכשיו עכשיו? בשעות הקטנות של הלילה משטרת התנועה של אילת עושים עבודת קודש ועוצרים בכל פינה לבדיקות שגרתיות ובדיקות אלכוהול , עכשיו עכשיו? יצאנו 5 חברים ליציאה, ונוספה ידידה באחד המועדונים אני הייתי נהג תורן ככה שלא שתיתי ,המסיבה הייתה המונית אז החלטנו לצאת לכיוון הים כ3 דקות נסיעה מרחק ממש קצר מהמועדון,(אילת ידועה קקטנה).

אמרתי נוריד חלק ואז נחזור, לבסוף הצטמצמו כולם מאחורה(6 ברכב), אני כמובן זרמתי(ואני לא כזה בדרך כלל בטח הרדבול..), עכשיו עכשיו? לקחתי שמאלה ביציאה מעיר המלאכים ופתאום שוטר מהבהב לי לעצור עם פנס גדול,פה כבר הרגליים רועדות עצרתי פתאום כ25 מטר לפני הניידת ,ואמרתי ל3 מאחורה מ4 צאו מהר ולכו אחורה באלגנטיות,התקדמתי לכיוון השוטרים , ושוטרת כחולת עינייים ממש קשוחה ביקשה רשיון ושאלה למה עצרת? ולמה הם ירדו? אז באמת מלמעלה(תודה טאטא!) יצא לי "פשוט הרכב של חבר מהעבודה(באמת כך), ונלחצתי לגבי הביטוח אני יכול לנהוג? כי אין ביטוח עליי, כיביכול טמבל!, יצאתי מהרכב והתחלתי לדבר ולנסות להתחבב עם השוטר השני שהיה בחובה כנראה, שהיה נוכח איתה, הוא אמר לי יהיה בסדר כנס לרכב, עכשיו עכשיו? השוטרת באה לחלון ושאלה למה הם ירדו וכמה הם היו? תוך כדי פותחת ינשוף לבדיקת אלכוהול ,אני אומר לה שבדיוק הורדתי אותם ודווקא שם כי נילחצתי גם מהביטוח בקיצור סלט!, נשפתי היא מסתכלת ואומרת לי קצת מחשיד ההורדת נוסעים הזאת אתה בטוח שלא הייתם 6? ואני"לא אחד חיכה שם" .בסופו של דבר אמרה סע בזהירות, הלב צנח חזרה, וחיוך ענק על פנייי!!, מה אומרים על המקרה עזבו שאני טמבל שלקחתי יותר !(ואגב נראה לי שהיא חשבה שאני נהג חדש לכן היא קצת התבלבלה שראתה שהם ירדו ,כאילו בגלל החוק של השניים ברכב, ואחר כך לא הבינה שראתה שאני צעיר).

עכשיו!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...