Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניה ברכב שלי MOREL HYBRYD OVATION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מילים פשוט , אני לא הכי מבין בזה אבל אפילו אני יכול לומר לך שעשית חתיכת עבודה.

פורסם

ממש יפה !!

כמה הערות.

רואים שיש לך ידיים טובות ולא תהיה לך בעיה לבנות כל דבר.

1 - למה כבר לא בנית תיבות (המקום שהיבריד צריך להיות בהם)?

2 - הטבעת של הרמקול חייבת לשבת על הפח של הדלת.

אמרתי לך כבר שהעבודה מדהימה? :wink:

פורסם

קודם כול תודה רבה על הפירגון :-)

את הספריי צבע ניתן להסיג בחנות של H.I.T מכון אקדמי חולון , הוא בא בבקבוק של ספריי , מכירו כי 25 ש"ח ויש גם מספר טקסטורות אחרות , מה שכן אני עוד צריך לבחון את עמידותו לאורך הזמן :-)

לגבי החיבורים של הבניה לדלת - בפורד קימת אין דברים שמתחברים בקליפסים , לרוב הכול מחובר אם ברגים וגם הוספתי כמה בעצמי

תיבה סגורה - האמת פשוט לא היה לי כוח לעסות + מגבלות תקציב אז ניראה איך זה מנגן בלעדיה ומקסימום אני אבנה מחדש בהיזדמנות :-)

עגב היתחלנו היום (אני וחבר שלי בניה לרכב שלו - RENO MEGAN ויש עוד בניה בתהליך בSUBARU LEGACY אז העידקונים יבוא בהמשך ....

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...