Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיש לי נסיון כזה או אחר עם רכבים משומשים, זוהי הפעם הראשונה שהשתדרגתי לרכב חדש. לכן ברצוני להפנות למביני עניין 2 שאלות:

1) היום נאמר לי כי הרכב שהזמנתי הגיעה בעזרת השם למלאי. ונאמר גם כי עליי לבוא ולשלם את כל הסכום מוקדם ככול שאפשר כי ספירת 21 ימים תחל מיום התשלום. רציתי לשאול - האים אכן זו האמת או שניתן לשלם גם ביום קבלת הרכב?

2) ועוד שאלה - קראתי בפורומים כאלה ואחרים לא מעט סיפורי איימה לגבי הליקוים ברכבים חדשים בכלל ולגבי הונדה וצביעתה בפרט. אם אינני מבין גדול ברכבים - האים כדאי לי להזמין מומחה צבע למעמד קבלת הרכב? האים נהוג לעשות כן? בתודה מראש.

פורסם

1. כן, צריך לשלם את כל הסכום מראש, אחרת הרכב לא ישחורר מהמכס ולא יבוצע לו רישוי.

2. תשמע, בד"כ מספיק שתעבור בצורה ייסודית על הרכב מסביב ותראה שאין מכות או שריטות או משהו שלא נראה לך.

רוב הפעמים אין עם זה בעיות.

אם יש באפשרותך להשיג מד שמודד את עובי הצבע תוכל לדעת אם חלק מסויים נצבע בשנית או לא.

אבל שוב, בד"כ אין פה יותר מדיי בעיות.

מה שכן, אם משהו לא נראה לך - אל תיקח את הרכב!

לקחת - גמרנו, לך תחפש.

פורסם

1) אתה חייב לשלם, לפני קבלת הרכב. רק מיום התשלום יתחילו את כול התהליכים (רישום, התקנת הזעקה, פוינטר ...)

בדרך כלל הרכב יהיה מוכן הרבה לפני 21 ימי עבודה.

2) לא נראה לי שיש צורך להביא מומחה צבע ... שווה כן לבדוק את הרכב במעמד המסירה, לקחת את הזמן ולעבור על כול כולו. שווה לבדוק אותו לא רק מיתחת לאור הפלוריסנטים, גם בחוץ באור השמש.

תתחדש ....

פורסם

לגבי הסעיף הראשון קיבלת תשובה. לגבי הסעיף השני, תקפיד לבדוק את הרכב טוב טוב לפני שאתה חותם על קבלתו. אל תמהר ואל תלחץ, קח את הזמן ותעבור על הרכב.

תתחדש על הקניה.

פורסם

תודה רבה על התגובות!

בדקתי ואכן המכשיר למדידת עובי הצבע הינו דבר לא כ"כ זול - העלות בחו"ל החל מ-600$. אבל זה דבר שימושי ביותר! כי הרי אכן לא אוכל להזהות בעיני הבלתי-מזויינת צביעה מקצועית.

מה שמנחם אותי - אלה הסיפורים על קילופי צבע של סוף שבוע ופולישים איומים שגם כן סופר כאן - כנראה לא כולם בהונדה מקצוענים ברמה וזה די מקל על הלקוח. אבל בכול זאת נורה מפחיד הדבר כמו אי-דיווח על נזקים עד 8% משווי הרכב. הרי מדובר בסכום שאיננו קטן כלל וכלל!

פורסם

קודם כל תתחדש.

לגבי השאלה הראשונה קיבלת כבר תשובה.

לגבי השאלה השניה - בנוסף לבדיקה קפדנית באור השמש כפי שאמרו קודמי, הייתי שואל את המוכר שימסור לך את הרכב האם הרכב עבר פגיעה כלשהי מרגע שיצא מהמפעל.

שים לב על מה אתה חותם כשתבוא לשלם. בדרך כלל יש סעיף האומר שאם הרכב עבר פגיעה עם נזק של פחות מ- 5%, היבואן יתקן את הרכב ואתה עדיין חייב לקבל אותו ולחתום שאתה מרוצה. (אני לא זוכר האם היבואן חייב להודיע ללקוח על הפגיעה או לא, כדאי לבדוק זאת).

בקיצור, אם אתה יכול להוריד את הסעיף הזה לגמרי, זה הכי טוב. אם לא, תבדוק אצל היבואן האם בוצע תיקון צבע כלשהו ברכב מאז שיצא מפס היצור.

פורסם

למה לשאול שאלות שהתשובה להם ברורה מראש - בטח שלא עבר, בטח שהכל תקין וצח כשלג. אם הם דוחפים ללקוחות רכבים עם קילופי צבע כו חמורים (ראה אשכול מסוף שבוע) ואומרים בחוצפה שאין כדוגמתה כי זה כלום ופוליש יוריד את זה, האים ניתן לצפות לאמירת אמת בקשר לדבר שלקוח לא ראה כלל ?

ואם נניח אסרב לחתום על טופס כזה או אחר - האים זה לא אומר שבעצם ביטלתי את העיסקה? ומי בכלל קובע איזה נזק הוא פחות מ-5% או 8% ואיזה יותר? הרי הכל פרוץ ועבודה בעיניים של הלקוח אשר אמור להתפלל לבורא עולם שעצלו הכל יעבור בשלום.

פורסם

אם אתה לא שקט לגבי מצב הרכב במעמד המסירה אתה יכול לגשת לצבעי/פחח רכב שאתה מכיר/יודע שהוא איש מקצוע טוב לתת לו כמה גרושים אם צריך שיסתכל על הרכב במסירה.תתחדש!

• תוכן חדש...